אדרי המסוק נחת שם אחרי יותר מחצי שעה, התנאים התגברו משמעותית בזמן הזה עד למצב שהיה ברור מאוד שלא טסים יותר (גם מי שמסוגל אחרי חוויה כזאת).
המסוק נחת פעם אחת, המריא בלי הפצוע וחג מספר פעמים בנסיונות נחיתה כושלים עד שדקר את הנקודה... בינינו ראיתי מסוקים צבאיים שנוחתים בתנאים יותר "מוזרים" ואפילו אזרחיים בצורה יותר יעילה מהטייס ההוא

בזמן התאונה אני הייתי באויר עם טאנדם (לא טוויסטר) ובסייקלים הטובים יותר הצלחתי לטפס כ 100 מטר מעל העמדה.
כשקרתה התאונה מתחתיי לקח לי מספר דקות לאסוף גובה לנחיתה בשדה מאחורה באיזור הפצוע (אבל רחוק מספיק מהרוטור).
חניכים היו באויר בלי קריסות בלי שום בעיה, גם הטאנדם לא ניפנף בטיפים.
יוגי
מי שנחת שם לפני, לא הודרך לנחות שם אלא היה טייס עצמאי בוגר קורס טאנדם בבית ספר אחר, שרצה להצטרף לקורס מתקדם ובא לקבל אישור ע"י הצגת רמה מינימלית של טיסה עצמאית, בתנאים שבהם חניכים שסיימו זה עתה, היו באויר עצמאיים ובאישור וללא בעיות או קריסות. הוא ננזף ע"י רומן והוסבר לו למה זה מסוכן.
אותו טייס היה היחיד שקיבל קריסה של פחות מ-50% שהובילה לחזייה מוזרה (המצנח נתפס לאורך המיתרים החיצוניים ולא נכנס בינהם). הוא לא הצליח לשמור כיוון ובזכות העובדה שהוא ביקש מכשיר קשר "שיהיה" לפני הטיסה, הודרך ע"י רומן רגע אחרי רגע משמירת כיוון עד לשחרור החזיה ע"י הסטאבי.
הכנף, אגב היא הכנף הראשונה שלו ובעלת תקינה DHV1.2 גבוה, כלומר לא כנף ראשונה הכי מתאימה שיש.
זה אותו אחד בכל האירועים האלה, כולל העמוד.

ליאור אתה צודק.