רוח משבית מעל 20 קמ"ש, הרחיקה את המצנחים ששניים מהם בכל זאת המריאו, אחד כמעט כיסח גלשן בדרך והשני, למראה הפלא היה טאנדם... נפלא מבינתי איך החברה האלה לוקחים נוסעים במצבים שחבריהם לא ממריאים כלל, כי הם מזהים שהתנאים הם מעבר למגבלות. ראובן בן צבי ז"ל אמר על זה כי לטבע יש סלקציה משלו (לצערנו, אותה סלקציה שהחליטה יום אחד להכניס גם אותו לסטטיסטיקה שלה).
אודי המתלהב סחף את רובנו להמראה מוקדמת שגררה גיהוצים אינסופיים במשך שעה, כשכל פעם הטרמיקות מעפילות לגבהים גבוהים יותר. בתחילה 650 מ' ולאחר שעה כבר הגענו ל1000 מ' אודי שייקה ואני יצאנו לדרך, כשאודי חותר צפונה ושיקה עושה כמוהו, שניהם מאבדים גובה ושייקה חוזר בשלב מסויים דרומה ונוחת ליד כפר קיש. לדבריו, לאחר שעה של מלחמה בתבור, הוא איבד קצת את רוח הלחימה ולא התעקש מספיק על פיפסים שהיו לו בדרך. כשראיתי מה קורה לשניים, החלטתי לטוס בסגנון שמרני ופשוט נשארתי על הטרמיקה ונסחפתי איתה לאט לכיוון כפר תבור ואחר"כ שדמות דבורה. אודי נלחם על חייו באזור שרונה ואני מזהה בטיסה מזרחה שאני נמצא ברחוב ובעצם כמעט ולא מאבד גובה. עם תדלוק אחד בדרך הגעתי לאלומות ב900 מ'. הרכיב היה דרומי והחלטתי לטוס צפונה. הגעתי לבי"ח פוריה ב600 מ' והרגשתי שהאזור לא מרים וככל שאני מצפין יש פחות טרמיקות. לכן החלטתי לטוס לכיוון צמח. מכיוון שמעל לכינרת הרוח כמעט תמיד צפונית, טסתי מעליה, לא רחוק מהחוף המערבי, מעל למים, כשהרוח באמת צפונית והטרמיקות בשפע. לצמח הגעתי כבר ב-1200 מ'. ויתרתי על המשך טיסה כי הייתי תשוש וגם כי לא רציתי להכביד על איסוף והסיבה העיקרית הייתה כנראה ארומה בצמח...(קראו בהמשך אודות הסיבות שמציינים אנשים לעשייה או לחוסר עשייה). אודי הציל בשרונה מ 100 מ' והגיע די גבוה (600 מ' אם אני לא טועה) ולאחר שבמשך כרבע שעה כמעט ולא איבד גובה, נחת לידי סוף סוף, כמובן עייף ומרוצה מאוד, כמו שהוא תמיד(לא עייף אבל מרוצה) וכשכמעט סיימנו עם הקיפול הגיע אלון B שהמתין לתנאים עוד יותר טובים ואכן הגיע ל1400 מ' והגיע די בקלות. מספר דקות אחריו הגיע גם עומר נאמן שבאמצע הפיינל, בגובה נמוך תפס טרמיקה שהביאה אותו שדה או שניים מזרחה. בשיחה שהתקיימה אחר כך, הוא טען שרצה להגיע למבוא חמה. אחר"כ אמר שפחד משדה הנחיתה בצמח...(נסיוני מלמד שאם מישהו מציין שתי סיבות למעשה מסויים, יש לחפש סיבה שלישית...עומר, מהי הסיבה השלישית?...)
בסה"כ יום מעניין שלא מילא את כל תחזיות מזה"א, שדיברו על פוטנציאל של 3500 מ'. תודה לאלון B על האיסוף ותודה מראש לאודי שצילם כל הדרך ואולי יעלה לפורום את הסרט. גם אני התקנתי מצלמה שגרט "הפעיל" לפני שהמראתי, אבל היא לא פעלה. ה- GO PRO איכזבה עד היום, לא הצלחתי לצלם איתה כמעט כלום. מישהו מכיר את המצלמה? כי המניואל שלה חובבני ומסורבל.