סקר

מה ערכי יותר לדעתך? גביעים למנצחים או פרס כספי.

פרס כספי
0 (0%)
גביעים
6 (35.3%)
פרס כספי וגביע קטן.
8 (47.1%)
גביע מושקע ופרס כספי קטן.
3 (17.6%)

סך הכל הצבעות: 17

ההצבעה נסגרה: June 01, 2012, 01:01:34 am

כתב נושא: שאלה בנוגע למשתתפי הליגות, גלישה אווירית  (נקרא 6166 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
שלום,

אשמח אם תשתפו פעולה בסקר קטן.  no1
מטרת הסקר להבין, מה ערכי יותר לרוב הגולשים.
סליחה מראש אבל, אשמח עם רק גולשים המשתתפים בליגות יגיבו על מנת לקבל תמונה של רצונם.

תודה רבה,
נועם.
« עריכה אחרונה: May 19, 2012, 06:49:11 pm על ידי נועם »
Email: [email protected]
Phone: 0525295056

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
אי אפשר גביעים סבירים ופרט כספי סמלי?
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
אפשר הכל.
מטרת הסקר להבין, מה ערכי יותר לרוב הגולשים.
סליחה מראש אבל, אשמח עם רק גולשים המשתתפים בליגות יגיבו על מנת לקבל תמונה של רצונם.

מנותק ira_yifa

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor2 Red
    • דוא
קיבלתי. אתה מוזמן למחוק את ההצבעה שלי והתגובות שלי.
טוב מצנח אחד ביד משניים על העץ.

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
למה הכוונה בפרס כספי?
אף פעם לא חילקנו כסף. האם התכוונת לפרס שעולה כסף?
מה לגבי הגרלת פרס בין המשתתפים- זו אופציה רלוונטית כשיש כל שנה בערך 3-4 מועמדים לקבלת הפרס

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
לגבי פרס שעולה כסף,
בפרס כספי הגולש יכול לבחור את מה שהוא צריך לרכוש, ולא יתקע לדוגמה עם מכשיר GPS שיש לו.

לגבי הגרלה,
למה בתחרות שבה מוגדר מקום ראשון ושני לפי סדר, יש מועמדים להגרלה? אולי לא הבנתי.

מנותק מתן וייס

• מפעיל בובקט מתקדם
דעתי

1)לבטל הגרלות. זה באמת מיותר לאור כמות המשתתפים (עדיף שהכסף ילך למקום פרודוקטיבי יותר). בנוסף לכך נראה שהכסף לפרסים מגיע רק מ30% מהגולשים, אותי העובדה הזאת קצת מעצבנת.

2)שוב דעתי. לחלק רק גביעים / מדליות קטנים ללא פרס כספי. המטרה היא להביא תמריצים שיהיו משתתפים בליגה, ולאורך השנים מספר המשתתפים כמעט ולא משתנה. דעתי היא שכל מי שמשתתף כרגע בליגות עושה זאת מתוך תחושה של כיף ותחרותיות ולא בגלל שהוא יקבל עוד ואריו מתחילים.

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
עד עכשיו לא הגבתי, ורק הצבעתי (גביע בלבד), אבל לאור תוצאות ההצבעה, אני פשוט מזועזע..
מה פרס כספי!!!
איננו ספורטאים מקצוענים, ואף פעם לא נהיה כאלה. העניין בליגות תמיד היה בשביל הכבוד והזכות לקבל גביע המסמל את ההישג..
רוצים פרס כספי? בבקשה.. שכל משתתף ישלם (סכום נכבד) בעד הזכות להתחרות, ומתוך התשלום הזה יפרישו את סכום הפרס. וזה בלי קשר לביטוח שעדיין יהיה חובה לשלם.
אנחנו אגודה ספורטיבית לא למטרת רווח, ואנו מקיימים את אליפות ישראל, ולא תחרות פתוחה למקצוענים..
בכלל, איזה אינטרס יכול להיות לפרס כספי כזה? הרי אם אני מתחרה רק בשביל הכסף, ולא עמ"נ להתקדם ולהשתפר, אשאר בעל דרגה שתיים ואקצור את הפרס הכספי כל שנה על גב החדשים שהצטרפו.. מה רע?
בקיצור, לדעתי כל הסקר הזה פסול ולא במקום..

לגבי הפרסים שחולקו..
לא היה לזה שום קשר למיקום בתחרות, אלא היה מבוסס על כך שככול שמתחרה יגיע ליותר תחרויות בליגה, כך הוא מקבל יותר קופונים להשתתף בהגרלה של הפרסים. כלומר, גם אם אתה ממוקם אחרון בליגה, עדיין יש דירבון להגיע לכל התחרויות בליגה ולהגדיל את הסיכוי לזכות בפרס בסוף השנה.

בנימה אישית יותר: בעיני זו זכות וכבוד להשתתף בליגה, וכואב לי מאוד נסיון "המסחור" של כל העניין. חברה בוכים על זה שהם צריכים לשלם ביטוח בנפרד עבור הליגה (בכלל, הבנתי שיש כאלה ש"כואב"להם להוציא 380ש"ח לשנה עבור חברות וביטוח חובה). החברה האלה שוכחים (או לא יודעים) כמה נלחמנו עמ"נ שתהיה לנו ליגה שהם מרגישים שהם עושים טובה שהם משתתפים בה..
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
דעתי

1)לבטל הגרלות. זה באמת מיותר לאור כמות המשתתפים (עדיף שהכסף ילך למקום פרודוקטיבי יותר). בנוסף לכך נראה שהכסף לפרסים מגיע רק מ30% מהגולשים, אותי העובדה הזאת קצת מעצבנת.

2)שוב דעתי. לחלק רק גביעים / מדליות קטנים ללא פרס כספי. המטרה היא להביא תמריצים שיהיו משתתפים בליגה, ולאורך השנים מספר המשתתפים כמעט ולא משתנה. דעתי היא שכל מי שמשתתף כרגע בליגות עושה זאת מתוך תחושה של כיף ותחרותיות ולא בגלל שהוא יקבל עוד ואריו מתחילים.

לא  הבנתי למי התכוונת שמממן את הפרסים

מנותק מתן וייס

• מפעיל בובקט מתקדם
לחגי

הכוונה היא שחלק קטן מכלל הגולשים באגודה משלמים את דמי החבר

אז לא הוגן לערוך הגרלות עם פרסים שקנו אותם בעזרת כספם של חלק מהגולשים...

יש אפשרות לפתוח את הנושא הזה כך שכולם ידעו מי שילם ומי לא. יהיה טבלה של google docs עם השמות, מי שילם ומי לא. לדעתי זה ישפיע קצת על אלו שלא רוצים לשלם.

במחשבה שנייה כדאי לבדוק את האופציה שיהיה לאגודה את המכשיר הזה לחיוב כרטיסי אשראי (נפרוס את ה 380 ש"ח ל-12 תשלומים) במקום לקוות שהצ'ק מאותו אדם יגיע יום אחד לידי הגזבר. שיחת טלפון אחת בה מדברים עם הגולש ומחייבים אותו בכרטיס אשראי.

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
אולי יש אפשרות לבצע הוראות קבע, לפעם בשנה או חיוב חודשי של X חלקי 12.
זה נוח, לא צריך את המכשיר לחיוב, ומתחשב בכולם, גם בגזבר.
משהוא בדק פעם?

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
עד עכשיו לא הגבתי, ורק הצבעתי (גביע בלבד), אבל לאור תוצאות ההצבעה, אני פשוט מזועזע..
מה פרס כספי!!!
איננו ספורטאים מקצוענים, ואף פעם לא נהיה כאלה. העניין בליגות תמיד היה בשביל הכבוד והזכות לקבל גביע המסמל את ההישג..
רוצים פרס כספי? בבקשה.. שכל משתתף ישלם (סכום נכבד) בעד הזכות להתחרות, ומתוך התשלום הזה יפרישו את סכום הפרס. וזה בלי קשר לביטוח שעדיין יהיה חובה לשלם.
אנחנו אגודה ספורטיבית לא למטרת רווח, ואנו מקיימים את אליפות ישראל, ולא תחרות פתוחה למקצוענים..
בכלל, איזה אינטרס יכול להיות לפרס כספי כזה? הרי אם אני מתחרה רק בשביל הכסף, ולא עמ"נ להתקדם ולהשתפר, אשאר בעל דרגה שתיים ואקצור את הפרס הכספי כל שנה על גב החדשים שהצטרפו.. מה רע?
בקיצור, לדעתי כל הסקר הזה פסול ולא במקום..

לגבי הפרסים שחולקו..
לא היה לזה שום קשר למיקום בתחרות, אלא היה מבוסס על כך שככול שמתחרה יגיע ליותר תחרויות בליגה, כך הוא מקבל יותר קופונים להשתתף בהגרלה של הפרסים. כלומר, גם אם אתה ממוקם אחרון בליגה, עדיין יש דירבון להגיע לכל התחרויות בליגה ולהגדיל את הסיכוי לזכות בפרס בסוף השנה.

בנימה אישית יותר: בעיני זו זכות וכבוד להשתתף בליגה, וכואב לי מאוד נסיון "המסחור" של כל העניין. חברה בוכים על זה שהם צריכים לשלם ביטוח בנפרד עבור הליגה (בכלל, הבנתי שיש כאלה ש"כואב"להם להוציא 380ש"ח לשנה עבור חברות וביטוח חובה). החברה האלה שוכחים (או לא יודעים) כמה נלחמנו עמ"נ שתהיה לנו ליגה שהם מרגישים שהם עושים טובה שהם משתתפים בה..

דוד,
קצת פוגע שבנימה אישית אתה חושב שאני מנסה למסחר פה משהו.
תאמין שהמטרה היא רק לברר מה ערכי יותר למתחרים, ושם לב שהמילה ערכי נרשמה בכותרת השאלה עצמה.
למה אתה חושב שניסיון לחלק פרס כספי משתמע כמסחור? לא מדובר בתקציב שונה מתקציב הגביעים או הפרסים.
ואם גולש מנוסה מאוד רוצה גביעים, אז גם הוא יכול להתחרות בדרגות 2 ולתת להם בראש, מה שונה?
מקווה שלא הבנתי אותך נכון...
נועם.

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
נועם, מתנצל עם נפגעת. זו לא הכוונה.
לגבי ה"מסחור", איך שלא תייפה את זה, ברגע שהצעת כסף במקום גביע או מדליה, מסחרת את העניין.
מה לא הבנת עם העניין של דרגות 2?? נניח שאני גולש דרגה2 וכבר יש לי את היכולת להתקדם לדרגה 3. ברור שעם הניסיון שצברתי, לא ישאר יותר מידי סיכוי לטייס חדש שרק סיים קורס, במידה שאשתתף בליגה. ואני אמשיך להתחרות בדרגה 2 כי יש תמורה כספית לעניין. "אעשה קופה" על חשבון הטייסים החדשים.. עכשיו ברור?
אם לא הבנת, אסביר לך בערב מבוא חמה...
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
דוד,
מסתבר שהבנתי נכון.
שאלתי אותך מה ההבדל אם אותו גולש יבצע את אותו התרגיל תמורת פרס אחר...מה שונה?
ועוד אחת, האם סבא שנותן לכדיו כסף במקום מתנה כדי שיקנו מה שהם רוצים, זה ניסיון מסחור?

ודוד, פרס זה פרס, לא משנה אם זה בצורת גביע או בצורת מחשבון טיסה, אתה לא מבין את מטרת הסקר.
המטרה היא להבין, עם מה אתה מעדיף לחזור לבית כמנצח בתחרות.

אם אתה באמת רוצה "לעשות קופה" פשוט אל תטוס, כך תחסוך הרבה יותר כסף.
אם אחד כמוך רוצה למלא את ביתו בגביעים, יותר זול וקל פשוט לקנות אותם בחנות. 

מנותק gider

• הגעתי לאוסטרליה
אני ממש לא מבין את כל הנושא הזה , וגם לא חושב שזה המקום והצורה לדון בו .

בשורה התחתונה , התחרויות בספורט הזה ,כמו בכל ספורט חשובות מאוד מאוד מקדמות את המתחרים וממנפות את הענף .

הגביעים והפרסים , הם תמריץ חשוב , וצריך לזכור ש70% בערך מערכם אנחנו מקבלים מספורטוטו/א"ילת .

מימון תומך זה נועד במיוחד לזה , ולא ניתן להמרה בדברים אחרים , וכאשר לא בשימוש אנחנו סתם מוותרים על שדרוג הציוד הנלווה ב "משפחה" הקטנה שלנו .

כמובן שהגביעים צריכים להיות זולים קטנים וסמליים , והפרסים צריכים להיות רלוונטיים .

בכל מקרה קיים צוות וועד שאחראי על הנושאים האלו בין השאר ,וכמו בכל שנה צריך לקיים ישיבות בהם סוגרים את כל הפרטים של העניין .

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
נועם, זה נשמע כאילו אתה עדיין נפגע מהסיפור, ולוקח את זה באופן אישי..
אז לפני שאתה לוקח את זה לכיוון לא יפה, בוא נקבע שנדבר על זה בעוד פחות משבוע פנים אל פנים (באווירה טובה).
וואלה, לא בראש להתנגח בכתב.
אסביר לך (ולכל מי שמעוניין) את כוונותי.
להתראות.
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
דוד,
אני מסכים עם שי, פשוט ניסיתי לתת תשובה לשאלות והמסקנות שהגעת אליהם בפוסט פומבי.
אין ברצוני להתנגח וגם זו מסקנה לא נחמדה שעולה מצדך.
אשמח לדבר, אני לא אדם שלילי, וגם מה שרשמתי נרשם באווירה טובה.
בכיף,
נועם. 

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
הייתי מצביעה אם הייתי יודעה מהו גביעה...

מנותק נועם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
תודה רבה מיקי,
תיקנתי גביע...

גביעה זה המצאה של דיסלקטים.

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
וחוץ מזה לא 'הליגות גלישה אווירית', אלא ליגות הגלישה האווירית, ועכשיו לעניין עצמו; נועם: העניין נוגע לכל חברי האגודה ואני לא מבין למה אתה מסייג את התשובה רק למשתתפי הליגות.
מסכים על כל מילה שנאמרה ע"י דוד וירון ואני מתנגד נחרץ לתת כסף לזוכים. אנחנו לא אגודה מקצוענית והכסף זורם אצלנו במשורה. זה לא מתאים לאופי האגודה ועלינו לפחות להיראות צנועים. גם כלפי חוץ וגם כלפי עצמנו.
ועוד דבר נועם: יש כאן ספלר הבודק שגיאות כתיב, אני מבקש וממליץ להשתמש בו.