עד עכשיו לא הגבתי, ורק הצבעתי (גביע בלבד), אבל לאור תוצאות ההצבעה, אני פשוט מזועזע..
מה פרס כספי!!!
איננו ספורטאים מקצוענים, ואף פעם לא נהיה כאלה. העניין בליגות תמיד היה בשביל הכבוד והזכות לקבל גביע המסמל את ההישג..
רוצים פרס כספי? בבקשה.. שכל משתתף ישלם (סכום נכבד) בעד הזכות להתחרות, ומתוך התשלום הזה יפרישו את סכום הפרס. וזה בלי קשר לביטוח שעדיין יהיה חובה לשלם.
אנחנו אגודה ספורטיבית לא למטרת רווח, ואנו מקיימים את אליפות ישראל, ולא תחרות פתוחה למקצוענים..
בכלל, איזה אינטרס יכול להיות לפרס כספי כזה? הרי אם אני מתחרה רק בשביל הכסף, ולא עמ"נ להתקדם ולהשתפר, אשאר בעל דרגה שתיים ואקצור את הפרס הכספי כל שנה על גב החדשים שהצטרפו.. מה רע?
בקיצור, לדעתי כל הסקר הזה פסול ולא במקום..
לגבי הפרסים שחולקו..
לא היה לזה שום קשר למיקום בתחרות, אלא היה מבוסס על כך שככול שמתחרה יגיע ליותר תחרויות בליגה, כך הוא מקבל יותר קופונים להשתתף בהגרלה של הפרסים. כלומר, גם אם אתה ממוקם אחרון בליגה, עדיין יש דירבון להגיע לכל התחרויות בליגה ולהגדיל את הסיכוי לזכות בפרס בסוף השנה.
בנימה אישית יותר: בעיני זו זכות וכבוד להשתתף בליגה, וכואב לי מאוד נסיון "המסחור" של כל העניין. חברה בוכים על זה שהם צריכים לשלם ביטוח בנפרד עבור הליגה (בכלל, הבנתי שיש כאלה ש"כואב"להם להוציא 380ש"ח לשנה עבור חברות וביטוח חובה). החברה האלה שוכחים (או לא יודעים) כמה נלחמנו עמ"נ שתהיה לנו ליגה שהם מרגישים שהם עושים טובה שהם משתתפים בה..