היו תהיה ליגה לדרגה 2, אל פחד ואל חשש!
מה אלה הדיבורים על מימון הליגה? למה לא דיברו על זה בפגישה השנתית בשום צורה, גם לא על ליגה 3?
אני חשבתי להתחיל את הליגה באיזור אפריל, אני מניחה שאפשר להתחיל לקדם את העניינים ולקבוע תאריכים וכדומה. דוד, אמרת שתעזור, ואני בקרוב אתקשר ונתאם פגישה. רן, אם מתחשק לך לעזור, אני אשמח. יותר קל בשניים, ככה יש גיבוי ועם מי להתייעץ.
אפיכל, המטרות של ליגה דרגה 2 הן די פשוטות - מרחק נחיתה מהבול (שאנחנו בהחלט מסוגלים לעשות כבר עכשיו), וגובה מעל עמדה (במבוא חמה, איפה שאפשר לעשות כאילו רכס די רחוק מהרכס ולעלות גבוה יחסית). יש מטרה שלישית שדוד סיפר לי עליה, של דקירת 3 נקודות שנמצאות במרחק נחיתה משדה הנחיתה, כאילו מיני-מיני קרוס, זו מטרה שנראה לי יותר נכון להכניס לקראת השלבים הסופיים של הליגה, כשבאמת יהיה לנו יותר נסיון גם בשהיה באוויר וגם בשלווה נפשית לקראת נחיתה...
כבר דיברתי עם חלק גדול מהקורס שלנו, ויש די היענות לרעיון של ליגה דרגה 2 (וקצת לחץ פיסי לא מכאיב באמת לאף אחד...

)
בנוגע ל"צעירות המשתתפים" - אני חושבת ומאמינה שדווקא ליגה לדרגה 2, שבה ממילא הטיסות די משעממות וקשה לעשות את המעבר מטיסות מסודרות במסגרת "חוג לימודי גלישה" לטיסות עצמאיות שמאורגנות באחריות עצמית מלאה, הן משהו שתורם להישארות בספורט, לגיבוש והכרות עם האנשים האחרים שנמצאים פחות או יותר ברמת הגלישה שלי. מעבר לזה, היא משמשת כפתח ללימוד משותף של כולנו, מההצלחות שלנו וגם מהפאשלות שלנו, פה ושם.
בלי לזלזל בכלל ביתרון של אלמנט התחרותיות ותרומתו לחדוות הלמידה וההשתפרות, אכן אפשר לומר שהחשיבות המרכזית של ליגה לדרגה 2 היא במוראל, בגיבוש ובמסגרת ממוסדת חליפית ששומרת על רצף טיסות ושמירת כשירות, ואפילו שיפור איכות הטיסה. לי אין ספק שזה נחוץ, ושזה אינטרס של האגודה, בתור הגוף ששואף להמשכיות של הספורט הזה, לממן ליגה כזו.
(במקום גביעים נסתפק בארוחת בשרים טובה...)
קרנהשפע