מחזק את דעתו של חגי, ובהזדמנות זו אאחל לך חגי בהצלחה בתפקיד.
לצערי שוב בלטו בחסרונם החברה החדשים... אנשים! זו לא רק זכותכם לבחור ולקבוע מה יהיה עתידכם בספורט, אלא גם חובתכם!...
מאוד חבל לי שאין מודעות לכמה חשוב להגיע לאסיפה השנתית, להחליט החלטות ולהצביע לפי דעתו ומצפונו של כל אחד.
וכמובן שאם נוכחים (יבגני?) לא שואלים ומבקשים לדעת בהתכתבות מה היה, ומה יהיה...

מבחינתי, שוב צרמה לי ההתעסקות בהיבט המשפטי והביטוחי בלבד כשמנגד שוכחים ומזניחים לגמרי את ההשלכות של לאן יובילו אותנו המהלכים הללו.
מפחיד אותי מאוד מצב בו כל "משוגע" (עם או בלי תעודות) יוכל לקחת גלשן (על פי חוק) ולהרוג את עצמו, או מה שגרוע יותר מבחינתי, להרוג אותי!.. ושאף אחד לא ישלה את עצמו שלא יתכן שמישהו ינסה לסכן את עצמו ככה (להזכיר למישהו את ההזוי ההוא "סבתא של אליהו" ?)..
צר לי להגיד שאני לא רואה בבוורוד את עתיד הספורט. בסופו של דבר יכנס לתוקפו החוק החדש ואז לא תהיה אף הגבלה חוקית לכל אחד לעשות כרצונו.
האור (הקלוש) היחיד שאני "רואה בקצה המנהרה", הוא הסיכוי לתקנות החדשות שיחליפו את הישנות, ובהן כן תהיה התנייה מי רשאי להחזיק גלשן בידיו, ומי לא.
כמובן שכל הכתוב פה זהו קצה הקרחון בלבד. כתבתי מאוד בקצרה על נושא שהוא מורכב מאוד, ואין לי אפשרות לכסות הכל על גבי פורום מכובד הזה, לכן מי שרוצה, יותר ממוזמן לשוחח איתי בנושא בטלפון.
חוץ מזה, כתבתי הכל דרך הסלולרי שלי, וזה מתיש בטירוף

להתראות באוויר