כתב נושא: אסיפה שנתית ומינוי טייס ראשי  (נקרא 1581 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
אסיפה שנתית ומינוי טייס ראשי
« ב- : December 23, 2011, 05:24:42 pm »
למי שלא הגיע לאסיפה-
השנה למרות שנקבעה השעה 1900 לפתיחה בפועל התחלנו אחרי 2000
בנתיים היה זמן לטחון שטוחים, ציפס , עוגיות שוקלד ציפס ונס קפה. בבקבוקי המים והקפה השחור לא נגעו כמעט.

שעה ראשונה ניתנה סקירה ע"י עו"ד על שינוי בחוק הטיס שיטפשר בעתיד לכל אחד לטוס בלי שום רשיון וללא חברות באגודה כמונו שקיבלה רשיון הפעלה לצורך העניין. אבל בנתיים החתקנות של החק הישן לא בוטלו ולכן כרגע בפועל דבר לא השתנה.
חברי ההנהלה שחרדים מאד מפני תביעות אישיות גרמו שכל הדיון התנהל באיך סוגרים את האגודה וממשיכים לטוס.
אחרי שהעו"ד סיים ביקשתי לאמר שקצת תמוה בעיני החשש מתביעה.
אגודה שקיימת 30 שנה , שהסתדרה בעבר טוב מאד בלי תביעות ובלי ביטוחים אישיים יקרים של חברי ההנהלה פתאום נהפכה לתפוח אדמה לוהט שטורד שינה מעיני חברי הנהלתה.
לי אישית נראה שאנשים חיים בסרט ומאמינים שאפשר לתבע אותם על לא עוול בכפם.
אני יודע שרבים כיום חושבים כך ולשמחתי אני לא אחד מהם. אני חושב שזה בעיקר מאפיין את הדור הצעיר.
לסיכום - נזרקה אלי הכפפה הלוהטת ביותר - טייס ראשי!!! איזה פחד!!!! והסכמתי למעט הסתייגות קטנה שלפי הסע"מ אני לא כשיר לתפקיד בשל העובדה שלא הוסמכתי כמדריך.
אני מקווה שהעובדה הנ"ל לא תהיה עילה לתביעה כנגד כל חברי האסיפה שאף אחד מהם לא התנגד למינוי......

לאחר מכן נבחרה הנהלה חולקו פרסים ומגן אישרור לשיא המרחק שנקבע בטיסה של 205 קמ משדרות עד ל 13 קמ צפ לכניסה לאילת מ 8/7/2006 (קצת באיחור אבל עדיף מאשר אף פעם לא)

לסיום - אני מזכיר שלכל אחד ואחד יש אחראיות אישית לדאוג לציודו וגלשנו ולתקינותם ולא פחות חשוב לדווח על כל חריגה של גולשים אחרים או של עצמם ממגבלות הטיסה או על ארועים חריגים.
« עריכה אחרונה: December 23, 2011, 05:26:59 pm על ידי hgyzv »

מנותק ג'ניה הערדניק

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
  • תבנו לי הרים בנגב
    • דוא
בעניין: אסיפה שנתית ומינוי טייס ראשי
« Reply #1 ב- : December 23, 2011, 08:29:19 pm »
לא הבנתי אז בעתיד הקרוב יבוטלו כל הרשיונות טיס שלנו והתחום יהיה בדיוק כמו במצנחי הרחיפה? קנה גלשן וטוס? ???
אם שעות נסיעה לעמדה היו נרשמות בלוגבוק הייתי כבר דרגה 5 וחצי

מנותק השיפוצניק1

• הגעתי לאנטרטיקה
  • פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
  • יצחק שלמה כהן
    • תאוריה מיוחדת על החיים
    • דוא
« Reply #2 ב- : December 23, 2011, 10:25:13 pm »
אני חושב שהרבה יותר טוב כשיש ארגון מסודר ויש מפגשים והרבה אווירה של ביחד
בספורט הזה בסך הכל מאוד בודד שם למעלה בעננים וחשוב למי שרוצה לגלוש
להרגיש שיש עוד כמה אנשים ביחד איתו
גיליתי את התופעה הזאת אצל בני האדם כאשר עברתי ברכבת מתחת לתעלת למנש
ברגע המעבר כשהכל היה חשוך מתחת לים גיליתי שהרבה אנשים קמו והלכו לקרון של הקפיטריה
לא רק כדי לשתות משהו אלא פשוט כדי לא להיות לבד במצב כזה
בהצלחה בתפקיד
הו ארץ אהבתי שדותייך קמלים בכרם אין בוצר
רק שועלים . הו ארץ אהבתי אמרי עד מתי כך יעלה
באש חלום חיי

מנותק חגי

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #3 ב- : December 24, 2011, 09:05:19 am »
אם האגודה תמשיך לפעול אין כל סכנה
אם יחליטו החברים שמסוכן מדי עבורם לנהל אגודה אז קשה לצפות מה יחליטו ברשות התעופה האזרחית
בכל אופן הרעיון בחק החדש הוא שלא יהיה צורך ברשיון- מן ליבליזציה שלא במקומה לדעתי.

מנותק נולד לעוף

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #4 ב- : December 24, 2011, 10:50:22 am »
מחזק את דעתו של חגי, ובהזדמנות זו אאחל לך חגי בהצלחה בתפקיד.

לצערי שוב בלטו בחסרונם החברה החדשים... אנשים! זו לא רק זכותכם לבחור ולקבוע מה יהיה עתידכם בספורט, אלא גם חובתכם!...
מאוד חבל לי שאין מודעות לכמה חשוב להגיע לאסיפה השנתית, להחליט החלטות ולהצביע לפי דעתו ומצפונו של כל אחד.
וכמובן שאם נוכחים (יבגני?) לא שואלים ומבקשים לדעת בהתכתבות מה היה, ומה יהיה... ;)

מבחינתי, שוב צרמה לי ההתעסקות בהיבט המשפטי והביטוחי בלבד כשמנגד שוכחים ומזניחים לגמרי את ההשלכות של לאן יובילו אותנו המהלכים הללו.
מפחיד אותי מאוד מצב בו כל "משוגע" (עם או בלי תעודות) יוכל לקחת גלשן (על פי חוק) ולהרוג את עצמו, או מה שגרוע יותר מבחינתי, להרוג אותי!.. ושאף אחד לא ישלה את עצמו שלא יתכן שמישהו ינסה לסכן את עצמו ככה (להזכיר למישהו את ההזוי ההוא "סבתא של אליהו" ?)..
צר לי להגיד שאני לא רואה בבוורוד את עתיד הספורט. בסופו של דבר יכנס לתוקפו החוק החדש ואז לא תהיה אף הגבלה חוקית לכל אחד לעשות כרצונו.
האור (הקלוש) היחיד שאני "רואה בקצה המנהרה", הוא הסיכוי לתקנות החדשות שיחליפו את הישנות, ובהן כן תהיה התנייה מי רשאי להחזיק גלשן בידיו, ומי לא.

כמובן שכל הכתוב פה זהו קצה הקרחון בלבד. כתבתי מאוד בקצרה על נושא שהוא מורכב מאוד, ואין לי אפשרות לכסות  הכל  על גבי פורום מכובד הזה, לכן מי שרוצה, יותר ממוזמן לשוחח איתי בנושא בטלפון.
חוץ מזה, כתבתי הכל דרך הסלולרי שלי, וזה מתיש בטירוף  smileblue

להתראות באוויר
דוד מיקלס
David Miqueles

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #5 ב- : December 24, 2011, 06:39:39 pm »
ציטוט
לאחר מכן נבחרה הנהלה חולקו פרסים ומגן אישרור לשיא המרחק שנקבע בטיסה של 205 קמ משדרות עד ל 13 קמ צפ לכניסה לאילת מ 8/7/2006 (קצת באיחור אבל עדיף מאשר אף פעם לא)

חגי חשבתי שכבר מיולי 2006 אתה לא צריך אישרור (ממתי מגן בעשרה שקלים זה אישרור?).

הרי זה טרק סודי של 6:10 שעות במכשיר גרמין 12 שמקליט רק 5 וחצי שעות.

אבל כמו שולנסי כבר הוכיח, הוא יכול לכתוב טרק זיכרון - מבוא חמה - זיכרון מהבית.
Fly high fly far just do it on the safe side