נועם ושי היקרים,אני שמח על תגובתכם ועוד הנכונה. עם אני ההיתי רואה את עצמי מבלי להכיר ההיתי פוסל את עצמי לטוס ועוד בטח בתבור. אין מה לעשות פישלתי בהמראה הזאת,שאננות עם הרבה טיפשות,עמדה עמוסה שאני לא זוכר לחץ וקריאות מהסובבים,בסירטון המלא הגלשן הזה, רואים שגונב לי את המטר וחצי היחידים שהיו חסרים ושוב אני חוזר שאננות וחוסר מדידה בסיסית של הרוח ורק הידיעה איפה המצנח נמצא והמון מזל, מונעים פה מקרה אחר לגמרי.
צחי אתה צודק במאת האחוזים בניתוח,בשלב ההנפה עזבתי את הידים ממיתרי הA מוקדם מידי כי חשבתי שהמשב יספיק להרים אותו,בשניה החסרה המצנח הפך למפרש ובחוסר מקום התחרבשות היא בלתי נמנעת.
ולאחר שראיתי את הסירטון,ההיתי צריך לבטל המראה ברגע שאני מבין שהוא לא עולה,למשוך שתי ברקסים ולרוץ למצנח,מקסימום נופל עדין על הגלשן.תבור זה לא מקום לשחק בשליטה ובטח לא ביום עמוס.
שליטה קרקעית היא מהחשובות ברחיפה,אני משקיע המון שעות בשליטה קרקעית ולשמחתי לא נמאס לי מזה ההפך אני נהנה מהדבר היחיד שאפשר לקוא לו ספורט אצלינו

אני קורא כול הזמן על פתיחות בספורט הזה,אני חושב שזה לא "פדיחה" אלא באמת המקומות הנכונים בשביל ללמוד מה
לא לעשות! מקרים כאלו שלומדים מהם יכולים אולי למנוע את הפצוע הבא או חס וחלילה יותר מזה.
נועם ושי וצחי תמשיכו להעיר,תמיד טוב לשמוע דעת חכמים ממך, ובשביל להרגיע אותכם קצת הנה מקבץ המראות,יש עוד הרבה אבל אין לי כוח,כמעט כול טיסה שלי מתועדת.
המראות