כתב נושא: ולסגור את השנה אחר הדברים היפים ביותר שראיתי בספורט הזה.  (נקרא 237 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
כרגיל הייתי כלכך עסוק בלהסתכל מסביבי ששכחתי לצלם.

התחיל ביום אביך בתבור עם רוח מאוד חלשה, כשהאובך כל הזמן נעשה כבד יותר והרוח 0 עם מדי פעם משבונים קלים.
באיזה שלב יצא צוק ועלה יפה אבל לאט ולאט לאט התחילו לטפטף המראות על משבונים קטנים ובחוץ נראה תרמלי.
כשהמראתי כבר בקושי ראו מהעמדה את הר דבורה (ההר הקרוב ביותר ברכס נצרת). המראה טובה ומתחיל להלחם על פיפסים קצרים, סינק יפה הוריד אותי לגובה שחייב לצאת החוצה ואני רואה בצד הדרומי של ההר 4 מצנחים מתרמלים ועולים יפה ואני יורד לכיוון שדה הנחיתה כשכל הזמן אני אומר לעצמי "אין מצב שאני נוחת כאן ועכשיו". 100 מטר מעל שדה הנחיתה תרמיקה קטנה וחלשה ואני מתחיל לעבוד, 3 דקות עד שהגעתי לגובה העמדה שם התרמיקה מתחזקת טיפה ונצמדת להר עד שהיא מתיצבת מעל המנזר ובאזור ה2+.
ב1000 מטר התרמיקה מתעוררת ל5+ ומעיפה אותי ל1600 כשאני עולה למעל האבק, מעלי כחול בהיר ונקי ומתחתי מרק לבן שהדבר היחיד שאני רואה זה את הפסגה של התבור (גם בקושי), איזה יופי של נוף לסגור איתו את השנה  :D

משם גלייד לאלומות שחלקו הראשון בטיסת מכשירים כי את הקרקע בקושי ראיתי. שמתי את הGPS בgoto למבוא חמה ככה שאני יודע שכלעוד זה מצביע לי שמבוא חמה מזרחה אני עוד בארץ. מזרחה יותר האובך נעשה סמיך יותר אז העדפתי לא לנסות לעלות על פיפסים קטנים שהיו ולשמור על קשר עין עם הקרקע שיצרתי מרכס יבניאל.
מזל שהחברים של תםתם לא באו לבקר.

איזה כיף שהספורט הזה עדיין מפתיע אחרי כלכך הרבה שנים.

שנה טובה לכולם.
הרבה טיסות בטוחות כיפיות ויפות והרבה בריאות לכולכם ולבני משפחותיכם.
 hug
don't fly faster then your guardian angel

מנותק itaytak

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
שנה טובה חבר יקר! כולי קנאה!! ;)

מנותק אריה יעקבי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני לא מפחד למות, אני רק מת מפחד
יפה לך.
המתנתי בסבלנות בבית עד שהרוח התעוררה בסביבות 13. יצאתי לזכרון המראה בשעה 14:20 טרמיקות נחמדות עד לגובה של 800. הרכיב הצפוני דחף דרומה ולא איבדתי כלום באזור חדרה בערב ראש השנה אז תמיד חזרתי לכוון העמדה. טיילתי עד לכביש החוף וחזרה וכך הסתיימה לה שנה הזו מבחינתי.
שנה טובה,
אריה

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
וגם פתחנו את השנה בתנאים יפיפיים היום בתבור.

המון מצנחים הגיעו לכינרת ולכל מני כיוונים, וכמובן טיסת היום שייכת לגרישה שטס תבור-פוריה-תבור-צמח.

יום מעניין שכל ענן עם בסיס בגובה אחר, באזור התבור בסיס ענן ב1500 באלומות ב1350 כבר היינו בערפל קל ושהגענו לצמח העננים התחילו להתפתח בכלל מתחתינו עם בסיס ב1000.

טקסי הדבר הכי טוב בשנה הזו זה שחזרת אלינו  hug

וגם היה די מצחיק היום שנפרדנו מעל שדמות דבורה ונפגשנו חזרה בכפר חרוב.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
תמונות מהיום.

העננים בצמח, בשלישית פשוט עברתי דרך הענן. הרביעית אמנון מתרמל מעל סוסיתא, לא יודע למה לא יצא אמנון בתמונה  bryzdal
« עריכה אחרונה: September 29, 2011, 07:04:01 pm על ידי צחי רייל »

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחי צילמת וידאו כשהיינו ביחד עם אלדד?
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29