אני ממש לא מצתרף לגורדון!!! אני כן מצתרף לביקורת המקצועית שמושמעת פה אפילו שזה בן השורות כמו למשל שי שאני מאוד מעריך אבל שומע דברים,נכונים או לא מניו זילנד הרחוקה.(אני חושב שהם לא נכונים). נ.ב דבר עם אח שלך

קצת עובדות לטוב ולרע. (עומרי מראש תסלח לי)
עומרי עם שליטה טובה במצנח ביותר מ90 אחוז מהמרחפים.
המון מרחפים לא עשו קורסים כאלו ואחרים ואו לא סיימו,מישהו אומר משהו ???אתם תאסרו עליהם לטוס או תלגלגו עליהם?
המוווווון אירועים כאלו ואחרים לא מדווחים,כולל אלו בשירשור הזה, ואני אני יודע בזמן המועט שאני טס,לך תדע כמה יש יותר

עומרי טס הרבה יותר טוב מטייסים אחרים שאתם מעריכים ומוקירים,למרות שהם עוזבים ידים בתבור,קופצים לריתמה,עולים באמא של הצפוניות בתבור,נכנסים לפינות,אנשים ללא חוקי דרך וגורמים לא פעם להחסיר פעימה לכם שהם "בלי כוונה חתכו לכם את התרמיקה".
בני כמה אתם? הממוצע הוא 40 פלוס נכון. הילד הזה בן 25 בערך עם כישרון ענק ומאידך חוסר היכולת שלו להעריך מצבים וסיכונים כרגע נמוכה,והוא עושה שטויות.(הוא כמו שור צעיר שמת להראות כמה הוא הכי טוב). אבל עקומת הלימידה שלו היא גבוהה ותאמינו לי הוא לומד. ואני רק מת שהוא יקח את הטיסות מרחק ברצינות שכולכם תשפריצו ניטים מהיכולות שלו. לעומתכם אני מדבר איתו ומעיר לו ולא רק אני. יש גם את עניין התאונה של דודי שסימנה לו מנורת אזהרה ומאז יש קסדה כפפות ונעליים ומצנח חדש.
אז יש 2 ברירות...1 להיות לא "נחמדים" 2להיות קהילה שמפרגנת מלמדת מעירה ומעבירה ביקורת באופן מקצועי גם עם היא קשה. אני בוחר ב2 ואתם?? בניינו אין שום חוק וכול אחד יכול לעשות מה שבא לו, בעצם כמו לכולנו אם לומר את האמת.
אנחנו לפני יום כיפור (יאאלה באלגן בצפון) וכול אחד יעשה חשבון נפש עם עצמו,אני לא איש דתי אפילו רחוק מזה אבל מקיים שני מצוות שחשובות לי.
1 ואהבת לרעך כמוך
2 דרך ארץ קדמה לתורה
חבל שמשרשור כזה על נושא חשוב שנוגע לכולנו התפספס,היינו יכולים אולי לגרום למשהו להישתנות,ו/או ללמוד.
זה הפעם היה עומרי עם חליפה קרובה,מחר זה אחד מאיתנו.