על הצד המקצועי הרציני:
בגלל הגישה הזאת רוב התאונות והאירועים קורים כשמטיסים משפחה וחברים!
על הצד הכי רציני
עומרי בבקשה תתבע אותי פליז פליז פריטי פליז.
מסכים איתך לגבי קלות הראש שמתווספת לתחושה כשמטיסים אנשים שהם לא לקוחות אלא חברים. כל מה שצריך כדי לא להפגע מזה - הוא מודעות.
לגבי התביעה - שי אני נשבע לך שיש לי דברים מעניינים יותר לעשות מאשר לרדוף אחרי איזה קשקשן במרחק של כמה אלפי קילומטרים. לך אין?
אני רק מציין ומזהיר ככה בגלוי, שאם מישהו רוצה להגיד משהו הוא מוזמן - אבל אותו מישהו צריך לקחת בחשבון שכשמפריחים סיפורים לאויר שיש בהם כדי לפגוע, כדאי שהם יהיו נכונים ואמיתיים ולא מבוססים על שמועות ושקרים. אם אותו אדם (במקרה הזה אני) יפגע מהדברים מספיק, הוא יקבל מוטיבציה לפעול.
אני מבטיח לך שאין לי בעיה לפעול. יש לי את כל הכלים והידע לעשות כך, וגם הצדק עימי. מצד שני כרגע אין לי סיבה..
אני עובד וטס, לא חסרים לקוחות ואם כבר יש לי יום חופש יש אנשים ששולחים לי לקוחות שלהם, אז אני מניח שהלגיטימציה שלי כטייס טאנדם מבחינתם היא בסדר...
נ.ב
תבוא לארסוף, תראה את הטיסות, תראה את הלקוחות המאושרים שחוו משהו קצת מעבר והמריאו ונחתו כמו על כרית.
אח"כ תוכל להבין למה כל החודש הזה יש לנו המון לקוחות שחזרו לעוף איתי ושלחו חברים ומשפחה שלהם לבקש את עמרי.
איך אומרים בחיל הים - אם אתה שוחה במים הגלים מפריעים לך, אם אתה על סיפון יציב מצידך שיהיה הוריקן.