כתב נושא: טיסה יפה מעל קסריה שניגמרה בקט מנוע  (נקרא 4362 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק איפקיס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
טיסה יפה מעל קסריה שניגמרה בקט מנוע
« ב- : August 24, 2011, 01:49:33 am »
שעה שש ורבע מגיע עם תמיר מידן ושחר קריספין לחוף בין תחנת החשמל לקסריה. אני פורס ציוד ממריא ריאשון. טיסה של בארך שעה מידן באוויר וקריספין חוגגים .מתכונן לנחיתה בא מכיוון הים הרוח מערבית גובה בארך 60 מטר מעל הים המנוע נדם .ואני עם רוח גב עם אני מיסתובב לנגד הרוח אני נופל ישר לים ואומר שלום לדגים ממש לא בא לי .מתכונן לנחיתה קשה ביותר בחוף רוח גב במהירות של 50 קמ"ש .בשניות עושה את החשבונות שלי לצמצם את המכה .מגיע במהירות מטורפת לחוף פלרר חזק רץ 3 צעדים זורק רגליים למעלה ונותן למיסגרת גם לספוג .ממשיך לרוץ המיצנך רץ קדימה ושותל אותי עם כל הכובד של המנוע בתוך החול הרך הכל בסדר. מכות קטנות פה ושם לא רציני היה יכול להגמר הרבה יותר רע .קריספין נוחת ליידי קריספין עוזר לי מידן בא לחלץ אותי התברר שהפקק של הפלג אישתחרר לו תמיר אמר לי שזה קרה לו עם אותו המנוע במבוא חמה .תודה לתמיר מידן ושחר קריספין על החילוץ והתמיכה .אני אשמח תמיד לטוס איתכם תודה עופר
« עריכה אחרונה: August 27, 2011, 10:56:49 pm על ידי איפקיס »

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
בעניין: טיסה יפה מעל קסריה שניגמרה בקט מנוע
« Reply #1 ב- : August 26, 2011, 10:19:23 am »
עופר,

הסבר כלכך מבולבל לא שמעתי הרבה זמן.

אם  (כנראה שלא עשית זאת) תשמור על משפך בטיחות, לא תנחת ברוח גב.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק נתי_ה

• הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
« Reply #2 ב- : September 30, 2011, 11:57:00 pm »
שעה שש ורבע מגיע עם תמיר מידן ושחר קריספין לחוף בין תחנת החשמל לקסריה. אני פורס ציוד ממריא ריאשון. טיסה של בארך שעה מידן באוויר וקריספין חוגגים .מתכונן לנחיתה בא מכיוון הים הרוח מערבית גובה בארך 60 מטר מעל הים המנוע נדם .ואני עם רוח גב עם אני מיסתובב לנגד הרוח אני נופל ישר לים ואומר שלום לדגים ממש לא בא לי .מתכונן לנחיתה קשה ביותר בחוף רוח גב במהירות של 50 קמ"ש .בשניות עושה את החשבונות שלי לצמצם את המכה .מגיע במהירות מטורפת לחוף פלרר חזק רץ 3 צעדים זורק רגליים למעלה ונותן למיסגרת גם לספוג .ממשיך לרוץ המיצנך רץ קדימה ושותל אותי עם כל הכובד של המנוע בתוך החול הרך הכל בסדר. מכות קטנות פה ושם לא רציני היה יכול להגמר הרבה יותר רע .קריספין נוחת ליידי קריספין עוזר לי מידן בא לחלץ אותי התברר שהפקק של הפלג אישתחרר לו תמיר אמר לי שזה קרה לו עם אותו המנוע במבוא חמה .תודה לתמיר מידן ושחר קריספין על החילוץ והתמיכה .אני אשמח תמיד לטוס איתכם תודה עופר

איפקיס  שאלה

ממתי  טסים  ברוחות  כאלו  זה לא  מעל לטווח  העליון  שלך ?

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #3 ב- : October 01, 2011, 12:45:57 pm »
שמח שנגמר ללא פציעות ובטוח שאתה מפיק לקחים ומשתפר
שמור על עצמך איש טוב ויקר
שנה טובה ומאושרת לך ולמשפחתך

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #4 ב- : October 01, 2011, 09:20:46 pm »

איפקיס  שאלה

ממתי  טסים  ברוחות  כאלו  זה לא  מעל לטווח  העליון  שלך ?

נתי לדעתי אם טסים ברוח גב 50 קמ"ש והמהירות של המצנח היא 35 אז מהירות הרוח היא 15 קמ"ש. וזה לא מעל המגבלות של מצנח עדיין.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
« Reply #5 ב- : October 23, 2011, 05:42:16 pm »
איפקיס ידידי היקר

הריני לשמח לבשר לך כי נבחרת לשמש שגרירה של ״החרב המעופפת״ בקרב חברינו הממונעים.

כתב מינוי יימסר לך במפגש הבא של החרב בהרים.

בהצלחה בתפקיד החדש.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת