0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
שעה שש ורבע מגיע עם תמיר מידן ושחר קריספין לחוף בין תחנת החשמל לקסריה. אני פורס ציוד ממריא ריאשון. טיסה של בארך שעה מידן באוויר וקריספין חוגגים .מתכונן לנחיתה בא מכיוון הים הרוח מערבית גובה בארך 60 מטר מעל הים המנוע נדם .ואני עם רוח גב עם אני מיסתובב לנגד הרוח אני נופל ישר לים ואומר שלום לדגים ממש לא בא לי .מתכונן לנחיתה קשה ביותר בחוף רוח גב במהירות של 50 קמ"ש .בשניות עושה את החשבונות שלי לצמצם את המכה .מגיע במהירות מטורפת לחוף פלרר חזק רץ 3 צעדים זורק רגליים למעלה ונותן למיסגרת גם לספוג .ממשיך לרוץ המיצנך רץ קדימה ושותל אותי עם כל הכובד של המנוע בתוך החול הרך הכל בסדר. מכות קטנות פה ושם לא רציני היה יכול להגמר הרבה יותר רע .קריספין נוחת ליידי קריספין עוזר לי מידן בא לחלץ אותי התברר שהפקק של הפלג אישתחרר לו תמיר אמר לי שזה קרה לו עם אותו המנוע במבוא חמה .תודה לתמיר מידן ושחר קריספין על החילוץ והתמיכה .אני אשמח תמיד לטוס איתכם תודה עופר
ציטוט של: איפקיס על August 24, 2011, 01:49:33 amשעה שש ורבע מגיע עם תמיר מידן ושחר קריספין לחוף בין תחנת החשמל לקסריה. אני פורס ציוד ממריא ריאשון. טיסה של בארך שעה מידן באוויר וקריספין חוגגים .מתכונן לנחיתה בא מכיוון הים הרוח מערבית גובה בארך 60 מטר מעל הים המנוע נדם .ואני עם רוח גב עם אני מיסתובב לנגד הרוח אני נופל ישר לים ואומר שלום לדגים ממש לא בא לי .מתכונן לנחיתה קשה ביותר בחוף רוח גב במהירות של 50 קמ"ש .בשניות עושה את החשבונות שלי לצמצם את המכה .מגיע במהירות מטורפת לחוף פלרר חזק רץ 3 צעדים זורק רגליים למעלה ונותן למיסגרת גם לספוג .ממשיך לרוץ המיצנך רץ קדימה ושותל אותי עם כל הכובד של המנוע בתוך החול הרך הכל בסדר. מכות קטנות פה ושם לא רציני היה יכול להגמר הרבה יותר רע .קריספין נוחת ליידי קריספין עוזר לי מידן בא לחלץ אותי התברר שהפקק של הפלג אישתחרר לו תמיר אמר לי שזה קרה לו עם אותו המנוע במבוא חמה .תודה לתמיר מידן ושחר קריספין על החילוץ והתמיכה .אני אשמח תמיד לטוס איתכם תודה עופראיפקיס שאלהממתי טסים ברוחות כאלו זה לא מעל לטווח העליון שלך ?