בבוקר של אותו יום 4/8 דיברתי עם ארואסטה והוא אמר לי
"קמתי עם זה בבוקר יש לי הרגשה שהיום הולכת להיות לך טיסה מיוחדת את הולכת לשבור שיאים אישיים"
אז אין ספק ארואסטה,גם ככה אני אדם תחרותי עם עצמי

וזה די ליווה אותי במהלך הטיסה
אבל שלא יהיה לך מצפון זו אחריות אישית .
נועם- חבל לך על הזמן איזה מחשבות עברו לי ....
"זהו החל לי כל הציוד ,והמצנח החדש שבדרך ,והמצלמה (שדווקא נגד מים אבל לא עם המכסה הנכון)והואריו והטלפון שרק תיקנתי,והמכשיר למדידת סוכר.
ופתאום אני קולטת עם כמה אלקטרוניקה אני מסתובבת עלי וכמה כסף הולך לטבוע!!!
התפילות היו יותר בכיוון התרמיקות ,שרק תופיע לי פה איזה אחת שתיתן לי קצת אוויר
ד"א בסרט רואים עיגול די מסודר של זרם אחר על המים,אני חשבתי כל הזמן שזו מערבולת כמו שידוע שיש הרבה בכנרת
אבל מישהו אמר לי שזו תרמיקה וככה בדיוק היא נראית על המים??? האם נכון הדבר?
מיכל-לא חושבת שההתלהבות של כולם היא בגלל הסיכוןשלקחתי וללא ספק היה שיקול דעת מוטעה
אלא סתם בגלל שיצא סרט מעניין עם קצת אקשן,ואפילו תובנות טובות לכולם כמו שליאור אומר
מה ההשלכות של להיסחף עם תרמיקה ,וזו חלק מהמטרה ללמוד מהפינות שהכנסנו את עצמנו אליהן (וכולנו נכנסנו לאין ספור פינות )בד"כ כל אחד לומד מהפינות של עצמו בשקט ומידי פעם של אחרים אם הם משתפים
לגבי הנחיתה במים כבר תכננתי לפתוח את רצועות הרגלים בכדי לא להיסתבך יותר מדי
והנה למדתי משהו בזכות השירשור משי לגבי הפלייר
לא חשבתי שהחופה צריכה לעבור אותי וזה דווקא מאוד הגיוני
לגבי השליטה קרקעית את צודקת בהחלט סתם היה לי חם וזה טיפשי ברוח חזקה עם פרוסטי של 100%
כנראה שהפתרון הוא לקנות קסדה פתוחה

איתי -או ככה אני אוהבת אותך עינייני ובלי ציניות

בשני הסיבובים האחרונים הרגשתי שהתרמיקה כבר לא ממש איתי ולכן הגדלתי את הסיבוב בכיוון סחיפת הרוח בניסיון לדייק ברכיב
זה דבר שחוזר על עצמו אצלי בתרמיקות (די מתסכל)שאני מרגישה שאני לא מצליחה לשמור על המרכז המדוייק לאורך מספר סיבובים רצוף ,או "שמאבדת"את התרמיקה .תמיד בדילמה אם היא נגמרה ומיציתי אותה או שפשוט נשארתי ממורכזת יותר מדי והיא נסחפה יותר ממני וברחה לי
אשמח לטיפ

לגבי הכיוון שבחרתי לטוס אליו:
אחורה לא יכולתי כי ברוח גב הייתי ב47-50 קמ"ש כך שזה חסר סיכוי עם המיקום שלי
הצידה לאזור צמח מעגן עם רוח צד גם
וחוף האון היה נראה כמו חו"ל אבל פחות או יותר עם הרכיב ועם חוף נקי לנחיתה
ניסיתי למצוא את הנקודה הכי מהירה שלי בטרים עם הרוח
ניסיון קצר ללחוץ קצת ס.ס לא נתן יותר מדי במהירות אבל לשקיעה הוא דווקא תרם וגם ככה היו רגעים של -2.5
אבי - אחרי הסיפור על זה שקפץ למים כי חשב שיש לו 8-10 מ' נפל ומת (ישב לי הרבה בראש)
ויתרתי מראש על עניין הקפיצה

לגבי הגרר אז מה באמת נכון? רגליים מכופפות או רגליים ישרות צמודות בהמשך לרתמה ?
הנה הטרק
https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=1457האמת שאני עובדת על עוד סרט מהקרוס הכי טוב שהיה לי (מבחינת מרחק בארץ) אבל יש שם מלא פינות ושיקולי דעת לא הכי חכמים ,עכשיו אני מפחדת לשים אותו כשיהיה גמור
מצד שני הטיפים הכי טובים מגיעים מכאן ...