מיכל לגבי המקרה הספציפי אני עדיין לא לגמרי מסכים איתך.
יצא לדבר כמה פעמים עם גרישה (לפני השבת) על מידת הסיכונים שלוקחים והמגבלות וכו' ודווקא הוא הפתיע אותי, בתור אדם תחרותי, בהרצאה שקיבלתי ממנו על לקיחת סיכונים והמשפט השחוק ש"החלטה לנחות היא תמיד החלטה נכונה".
ככה שהם בטח לא אלו שלחצו עליי להמריא.
האם העובדה שהייתם כל כך מעט מרחפים בעמדה ביום שבת עם שמיים של מליון דולר, לא הדליקה לך נורה אדומה?
כמה פעמים בשנה היו כל כך מעט מרחפים בעמדה בשבת?
מה שכתבת בדיוק מסביר את מה שניסיתי להסביר בהקשר העדר... השיקול של כמה מרחפים יש בעמדה הוא לא רלוונטי לחלוטין לעניין!
שורה תחתונה גם אם בקשר למקרה הספציפי אני לא מסכים איתך אני מקבל באופן כללי את הדברים שלך ומשתדל כמה שיותר לחשוב ולבדוק את עצמי לפני שאני עושה שטויות.
אה ועוד משהו... זה בקשר לגג, אני צריך עוד כמה פרטים לפני שאני קופץ, מה הגובה? האם יש שם מקום מספיק לפרוס את המצנח ומקום סביר לנחות למטה? ואם אין שם איזה גדר שמפריעה כי אני עוד לא מטפס על גדרות כל כך טוב

איתי, הפסקתי לנסות לטפס על הגדר כי ביקשת יפה והסברת על הבעיות עם העירייה ושזה נראה לא טוב, אבל בתכלס, אני ממש לא חושב שזה מסוכן במיוחד....
ברצינות, אם אתה יכול תסביר לי מה כל כך מסוכן בלטפס על הגדר מצידה המערבי? הסכנה הגדולה שאני רואה היא בזה שהמצנח יקח אותי אחורה אל הגדר ואני אתקע/אמרח/ אסתבך לכיוון העמדה, בטוח לא נעים, אבל לא איזה טירוף...
שים לב שניסיתי לטפס עם הגב לגדר, שזה הרבה פחות נוח אבל מבטיח לי יציאה נוחה החוצה.