דבר ראשון סליחה אדרי גורדון ובעיקר גרד על השורה שלא הייתה צריכה להכתב ונמחקה מאותה הסיבה.
אבל לעניננו אני כן חושב שאתם לגמרי לא מודעים שבכך שאתם כותבים באותו פורמט גם כשזה בהומור וגם כשאתם כותבים דברים חשובים יותר אתם חוטאים לעבודה היפה שאתם ואחרים עושים (מאחורי הקלעים הרבה פעמים).
מסכים עם כל מילה
הגבול הדק בין כתיבה היתולית/סרקאסטית לבין כתיבה רצינית שיכולה לכוון/לעזור/לתרום יכול די להתיש
אני אישית רואה את מה שגורדון כותב וישר מדלג (גורדון אל תפגע אישית, אני מוקיר אותך כאדם ומרחף אבל הכתיבה ההיתולית הזאת לא מענינת אותי ומעבר לבזבז לי את הזמן היא לא תורמת לכלום) לצערי אדרי אתה כבר גם בקטגוריה הזאת למרות שלפעמים אתה כותב דברים חשובים רק אז אני צריך לשבת ולפענח ולהוציא את המוץ מן התבן במה שאתה כותב, מצטער אבל זה כבר הפסיק להצחיק לפני שנה ויותר
רוח הקודש הוקמה כקונטרה היתולית לאגודה הישראלית למצנחי רחיפה, היינו חבורה מצומצמת של 12 איש (אולי קצת יותר) שנהננו לצחוק בפורום
שלנו על המצב באגודה, לספר חוויות, לשים סרטונים תמונות ובעיקר לשתף, (ימי תרום הפייסבוק) כמו שצחיק כתב, היו המון קבוצות קטנות של מרחפים שהיו מתארגנים ביחד, ואנחנו יצרנו קבוצה חדשה (רובנו היינו מרחפים חדשים בזמנו, שבירו,וידר,זיידמן,פרידמן,עופריקי,זוש,קארו,דני כהן,ויינר,מנו,אבישי,שיוביץ,נחמני,בני ישי, ועוד כמה שכבר לא מרחפים או שכחתי ועמכם הסליחה) ורצינו באמת לשנות, והתחלנו לקחת את הקבוצה הזאת קדימה, (חולצות/פרויקטים/ערבי רחיפה מאורגנים עוד בימי האגודה עצמה)
לאחר שהאגודה קרסה לגמרי לקחנו על עצמינו להוביל (חברתית) את הקהילה הזאת, לאט לאט הצטרפו עוד ועוד אנשים ובאמת הצלחנו ליצור ולהזיז כמה סלעים (move the rock) אבל הדרך עוד רחוקה והיא עוד ארוכה, וכן השינוי צריך לבוא מתוכינו.
כואב לי מצב הבטיחות בארץ אבל רוח הקודש לא תוכל לתקן זאת, כי רוח הקודש הוא פורום חברתי, בשביל לתקן את מצב הבטיחות בארץ לצערי רק אגודה/רגולטור/משטרה/קלוב התעופה או אח גדול אחר יוכל לפתור, לא נוכל לתקן בטיחות בפורום חברתי זה פשוט לא מעשי, בהתחלה אפילו התנגדנו נחרצות שיכתבו כאן בכלל על בטיחות אבל לאחר שפורום הבטיחות של האגודה נסגר סופית הרשינו שזה יקרה (לטוב ולרע), היום (בעצם מאז ומתמיד) הבטיחות שלי תלויה רק בי.
המלצה שליהעלו סרטי רחיפה, שתפו תמונות, ספרו חוויות (אפילו מניוזילנד הרחוקה) ספרו סיפורים, רעיונות, ועוד, עזבו אתכם מכל הארס והשלילי
שרשורי הבטיחות מענינים את כולם וגם אם מתחילים לכתוב משהו חשוב מימלא גורודון או אדרי יקחו את הדיון למקום גרוס עד דק.
אוהב את כולכם אבל תתחילו להתנהג בהתאם
אמיר