אני המראתי ראשון אתמול,ודי מהר עליתי לסביבות ה-600 אבל זה עוד לא היה ממש טוב,בשלב מסוים יצאתי לצפון מערב ללהקה של שקנאים שעלו יפה וטיפסתי עוד קצת ואז ראיתי שיש שני עננים יפים צפונית לפרדיס,בין חצי או אולי קצת יותר ספיד באר ואני רץ לעננים ,אומנם שוקע אבל החלטתי שאני לא מוותר,ההרגשה של הטרמיקה של הענן כבר הורגשה מאתיים מ קודם כשאני עדיין טס מהר וכשזה התחיל לעלות אז זה היה תענוג,ועם התרמיקה הזו יצאתי כשאני צפונית לפרדיס אולי כק"מ,ניראה לי שיצאתי בסביבות ה-800 ,לאורך הטיסה לא היו לי מצוקות גובה ,העננים עבדו יפה ,אף על פי שהטרמיקות לא היו יפות ,כל הזמן היה צורך לחפש את המרכז שלא היה ברור ,היה צריך לעבוד .בעמק טסתי עם העננים ,בכניסה לא היו עננים לכיוון מיזרח אז טסתי תחת כמה עננים קטנים יותר דרומה,ובאיזור הצד הצפון מערבי של עפולה ראיתי ענן יפה באיזור תל עדשים אז לחצתי קצת ספיד והיגעתי אליו והוא עבד יפה וגם הרווחתי גובה וגם משכתי עוד צפונה,הרכיב באיזור הזה היה צפוני חזק ,ורציתי לישמור על כיוון הכינרת,אחרי התבור בואך כפר קיש כבר היו תרמיקות יפות שלא היה צורך לנצל במיוחד שאתה יודע שביבניאל מחכה עוד איזה עילוי ועוד הייתי צריך לקפל טיפים 15 דקות ,אני מקווה שאלו יהיו הצרות של כולנו שנירצה כבר לרדת כי ככר מתים להשתין.
אני אוריד את הטרק ללאונרדו ,עדיין לא ראיתי אותו עד עתה.