כתב נושא: כמה תמונות מהטיסה מזיכרון לצמח אתמול,היה ממש נחמד ,קצת קריר אפילו,ונ  (נקרא 238 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אחרי ימים כאלו אתה ממש מרגיש למה אנחנו כל כך אוהבים את מה שאנחנו עושים,נקווה לפחות לעוד יום או יומיים כאלו עד שיגיע החורף hug
השעון עדיין בשעון קייץ,אז הכל שעה קודם :P

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #1 ב- : October 24, 2010, 09:26:10 pm »
ומהעמק

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #2 ב- : October 24, 2010, 09:31:06 pm »
צחי כתב במיקרה שבתבור הייתי ב-1800 ,הלוואי אבל בסיס הענן היה רק ב1400 וזה הספיק,אבל אין ספק שלפלאפון יש קליטה מצוינת שם ויכולתי לתאם עם צחי את האיסוף,המון תודה ,צחי ניר איתן וברק  :-*

מנותק יורם אגמון

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #3 ב- : October 24, 2010, 09:32:42 pm »
נועם, עוד פרטים באיזה גובה יצאת? האם זו היתה טיסת עננים, (האם טסת מענן לענן?) האם עוד יצאו אתך?
ברק פרידמן אמר לי כשחזרנו מצמח טוב ששכנת אותי לבוא ותבור, מזל שלא ראינו אותך באותו זמן מגיע מזיכרון.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #4 ב- : October 24, 2010, 09:37:15 pm »
נועם, שאפו
בכל מקרה היה יפה לראותך מארומה עם טיפים מקופלים ומתנופפים  lugh

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #5 ב- : October 24, 2010, 09:37:41 pm »
והינה הכינרת כבר באופק עוד תרמיקה אחת והיגענו ,סה"כ שעתיים וחצי ,אומנם טסתי לבד הפעם ולא היה לי פרטנרים לצלם אבל היתה טיסה מאתגרת עם כמה בחירות שכניראה היו נכונות בדרך וזה תמיד כיף כשזה מצליח  

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין:
« Reply #6 ב- : October 24, 2010, 09:41:34 pm »
בתמונה הלפני אחרונה (מהעמק) רואים את הבית של המליקים, הבית שלי, הבית של חמו והבית של יורם בדיוק מתחת ל6 של 14:36.
לא רע.

לגבי ה1800 באמת שזה מה ששמעתי עם כל הרוח שהיה לך בזמן השיחה למרות שידעתי באיזה גובה בסיס ענן כי הייתי שם חצי שעה קודם.  בפעם הבאה תעצור רגע שאתה מטלפן  lugh
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #7 ב- : October 24, 2010, 09:56:55 pm »
אני המראתי ראשון אתמול,ודי מהר עליתי לסביבות ה-600 אבל זה עוד לא היה ממש טוב,בשלב מסוים יצאתי לצפון מערב ללהקה של שקנאים שעלו יפה וטיפסתי עוד קצת ואז ראיתי שיש שני עננים יפים צפונית לפרדיס,בין חצי או אולי קצת יותר ספיד באר ואני רץ לעננים ,אומנם שוקע אבל החלטתי שאני לא מוותר,ההרגשה של הטרמיקה של הענן כבר הורגשה מאתיים מ קודם כשאני עדיין טס מהר וכשזה התחיל לעלות אז זה היה תענוג,ועם התרמיקה הזו יצאתי כשאני צפונית לפרדיס אולי כק"מ,ניראה לי שיצאתי בסביבות ה-800 ,לאורך הטיסה לא היו לי מצוקות גובה ,העננים עבדו יפה ,אף על פי שהטרמיקות לא היו יפות ,כל הזמן היה צורך לחפש את המרכז שלא היה ברור ,היה צריך לעבוד .בעמק טסתי עם העננים ,בכניסה לא היו עננים לכיוון מיזרח אז טסתי תחת כמה עננים קטנים יותר דרומה,ובאיזור הצד הצפון מערבי של עפולה ראיתי ענן יפה באיזור תל עדשים אז לחצתי קצת ספיד והיגעתי אליו והוא עבד יפה וגם הרווחתי גובה וגם משכתי עוד צפונה,הרכיב באיזור הזה היה צפוני חזק ,ורציתי לישמור על כיוון הכינרת,אחרי התבור בואך כפר קיש כבר היו תרמיקות יפות שלא היה צורך לנצל במיוחד שאתה יודע שביבניאל מחכה עוד איזה עילוי ועוד הייתי צריך לקפל טיפים 15 דקות ,אני מקווה שאלו יהיו הצרות של כולנו שנירצה כבר לרדת כי ככר מתים להשתין.
אני אוריד את הטרק ללאונרדו ,עדיין לא ראיתי אותו עד עתה.

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #8 ב- : October 24, 2010, 10:00:47 pm »
גם חוואייג ואלון יצאו,חוואייג נחת בכניסה לעפולה ואלון כבר מתחיל להיתרגל לקרטיב שלו ונחת ביוגב מבסוט ומאושר,ותודה ענקית לבת זוגתי האהובה שאספה את חוואייג ואלון והותירה אותי עם צחי  lugh

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #9 ב- : October 24, 2010, 11:24:59 pm »
צחי אני מבטיח לך שכל טיסה מזיכרון אני אצלם את מרחביה מזויות שונות,אז קבל עוד אחת ,ועוד אחת לעננים והתבור,נקווה ששבת יהיה דומה!!!!