יוגבהגענו לעמדה בשעה 9:30 ועד 10 היינו מוכנים להמראה -כשהגענו, המשבים לא היו חזקים בכלל ואתה מכיר אותי .אני
ניבהל ממשב של זבוב שאני מרגיש שזה לא זה, הרוח לא עברה את ה 15-20 וזה בדוק-הרי למה קניתי מד רוח???

גם ששאלת אותי בקשר שהייתי מעל העמדה איך באויר, והרגשתי ממש טוב שהיתיי מעל ההר, כי ממש לא היה חזק , והיו תרמיקות נחמדות וכל זאת נכון לאיזור 10:30 בבוקר, ולאחר מכן התמרכזתי על התרמיקה שסחפה אותי עד ל900 והחלטתי לצאת לכיוון -מבוא חמה אולי???

לגבי שאלתו של
אמנון :
כתבתי שהתחלתי את הגישה לנחיתה ובדקתי את הכיוון הנכון לנחיתה , היה לי מאוד קשה לרדת כי היו תרמיקות קטנות שלא נתנו לי לרדת, יצאתי מהרתמה לנחיתה, ואכן המצנח טס לאט מאוד קדימה והרגשה של של מעלית שיורדת לאט, בלי ספיד סיסטם ובטח שלא ברקסים .....
מטר מהקרקע עוד שהתחלתי לרדת שמתי לב שאני ניסחף לאט מאוד אחורה, הסתכלתי שאין מכשולים ושלא יקרה כלום אם המנצח יסחף עוד מטר שניים כי הייתי ממש קרוב לנגיעה בקרקע...
היתה נגיעה, משיכה של ברקסים וסלטה לאחר שמסתבר אח,כ כטעות .....
אולי היתי צריך פשוט להסתובב למצנח ולמשוח את ה B או את הברקסים ביותר אגרסיביות כדי להפיל את המצנח.
שוחחתי עם
זיידמן, שהיה מעלי ואמר שהוא ראה את כל ההתרחשות כ כמה מטרים מעלי והוא טוען:
שלא שמרתי כיוון בכלל וגם לא ניסיתי.
הגבתי עם ברקס נגדי,כנראה בפראות -לדעתי ממש לא במודע.
ושוב לא שמרתי כיוון כדי לאזן.
ולא הייתה שום פעילות מצידי לטיסה אקטיבית, והגובה רק נתן לי שיעור מעולה באיך צריך להתנהג בטיסה אקטיבית.
אז תודה לניר על הערות והארות