כתב נושא: אין רוח בלי לחם, הוכח שוב אתמול בליל קסום במבוא חמה + תמונות  (נקרא 633 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • The art of letting go...
    • בלוג - נפאל
    • דוא
אין רוח בלי לחם, הוכח שוב אתמול בליל קסום במבוא חמה. אורי הראה שאפשר לטוס וכל העדה לקחה לשמיים. לאחר דואט בשמיים עם הראל, נשמתו הגדולה של ניר פינקה אותנו בבשרים מתובלים בכישרונו ואהבתו. גיטרה, דרבוקה וגולדי עם שירון לקחו אותנו לשעות הקטנות של הליל. היום בבוקר אני קם לתה של צ'ינו והרצאה מרתקת של אבי התורכי על רחיפה ומוסד הזוגיות.

נזכרתי בסרט ישן, "דוניה פלור נשואה לשניים". דוניה פלור נקרעת בין תשוקתה לחיים וחובותיה, בין תפיסת צרכיה ועקצוץ רצונותיה. היא חולקת חייה בין שני גברים. האחד, כל מה שחשבה שהיא רוצה. השני, ואדיניו, כל מה שמרגישה שהיא רוצה. הוא רואה את הנורמות, בוחר לא לקבל, וחוגג את החיים.
מתמודד בקרב על שטחים, שטחי מחייה לנפשו. חוקי החברה הם עבורו גלים, הפרעה, הפרעה לנפש שלו. "הפרעה נפשית, יש לו", אומרת השכנה.
אני, זו היא, דוניה פלור, ואדיניו תשוקתי, והשמיים מקום המפגש שלנו.

אוהב אתכם, קרלוס.

אלבום תמונות: תמונות על ידי רונה   http://picasaweb.google.com/carlinosin/MevoHammaBest?feat=directlink

מצגת:
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf" width="288" height="192" flashvars="host=picasaweb.google.com&hl=en_US&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/carlinosin/albumid/5367738383813501857?alt=rss&kind=photo&hl=en_US" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed>
« עריכה אחרונה: August 09, 2009, 02:49:05 am על ידי חיים אוסין - קרלוס »

מנותק sefidori

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מה פספסתי ?
אבי מסד או אבי שחר ?
מי הרצה על זוגיות ואל קרא לי ?
כי את ההרצאה של יוגי על זוגיות אני מכיר בע"פ  ;D
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
(זה מה שכתבתי על האפקט בשרשור נפרד... ואז ראיתי שקרלוס פרסם שרשור לפני, והעברתי את ההודעה לכאן. קרלוס, אני אקרא ואגיב על מה שרשמת מחר - אני הולכת לאכול ולישון):

אפקט כזה עוד לא היה:
אתמול הגענו לעמדה אחר הצהרים. חמינדוס, כמו תמיד, ממריא ראשון ומתחיל גל המראות: השמים נצבעים במהירות בכל צבעי הקשת... (איפה התמונות???) יוצאות לי העיניים, כי חזק לי מידי ואני לא עולה.
כולם נוחתים למעלה, ואז מתחילה ההילולה! ניר ארואסטי מפנק את כולנו בקקבים מעשי ידיו, בעוף במרינדה... פשוט תענוג של אוכל. אני מכריזה על מלך המנגל החדש   (מנו, סליחה...). חוגגים לנירצ'וק יומולדת 26 (מזל טוב אח יקר! באהבה גדולה): המון זיקוקים ועוגת שוקולד של מיקה / יוגי (מחקו את המיותר. אם יצא טעים זה מיקה).
שאר הערב כלל שירי הלל למצנחי הרחיפה, מפגן ראווה של קרלוס בנושא טיסות לילה והרבה פרצופים צוחקים של אנשים שאני מאוד אוהבת (!!!) ועוד ועוד... כמו תמיד.
הכל עבר לי במהירות מסחררת - עד שכאב הראש (שסחבתי מהצהרים) הכניע אותי ופרשתי לשינה מתוקה (עד 6 בבוקר ואז הראש מחוץ לאוהל... "יש תנאים?" לא? חוזרת לישון עד 9...).
קמתי והצטרפתי לחברה שישבו בדיוק באותה פוזה שבה השארתי אותם אתמול. 

אחים ואחיות שלי,
אוהבת אתכם. היה לי סופ"ש פשוט נפלא!!! על הטיסה הנפלאה ועל התרמולים ללא ואריו... אני אספר בהמשך.
לילה טוב.
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק sefidori

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גולדי, טוב שלא כתבת ש R-O-S-T בן 16  ;D
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
גולדי, טוב שלא כתבת ש R-O-S-T בן 16  ;D
ספספון,
היתה לי שם שגיאה אחת... שכתבתי ארואסטי במקום ההורסטי. מעבר לזה: הכל מ-ד-ו-י-ק!

ועכשיו סיפורי הטיסות של אתמול:
רציתי לישון עוד... אבל כבר היה כל כך חם באוהל, אז יצאתי. ראיתי משבים קלילים. אפשר להחזיק? כנראה שלא. מצד שני: אין לי הרבה הזדמנויות לטוס בהרים, והשינויים האחרונים שבוצעו בחופה שלי (הארכת הברקסים) עזרו לי להחליט שאני יוצאת. לא שלא ניסיתי בהתחלה להחזיק על הרכס, ולשניה אחת אפילו היה נדמה שאצליח...
אין לי ואריו. חשבתי שאולי ואריו יעזור לי להחזיק, אז השאלתי מאבי שאול. פאדחנית שכמוני - ראיתי את תצוגת התאריך והשעה והנחתי שהוא דולק (הואריוים שכן השתמשתי בהם בחיי היו כבים לגמרי כשסוגרים אותם). הוא לא דלק. גירזון.

יניב יצא אחרי - גם לו היתה סיבה טובה לגרזן, כדי לבדוק את החופה הישנה של צ'ינו (הוא עדיין לא ידע) שקיבל בהשאלה. נחתנו למטה, ואלטשולר המקסים הגיע לאיסוף. תודה אחינו היקר  hug (אני מניחה שהפסדת בהגרלה?  lugh)

בדרך למעלה, עם הכניסה לשביל העפר, אנחנו מדברים על לנסוע או להישאר לטיסות... בעיתוי הכי מתאים לקומדיה מצויינת, יניב אומר משהו כמו: "נראה לי שכולם נסעו" ובאותו הרגע ממש ניר לוקח את הפניה ומולנו מתגלה עמדה צבעונית מ-ל-א-ה בטייסים.
אנחנו מצטרפים לחבורת האוהל כדי להתבונן בווינד-דמיס (היתה שם המראה כושלת אחת מאוד מפחידה, לא ראיתי אותה, אבל שמעתי את ה"אוי אוי אוי" של האנשים שהיו מולי - וזה הספיק).
אנחנו רואים שאפשר להחזיק ואני עולה לסיבוב נוסף. הפעם לקחתי את הואריו קסדה של יניב - ושוב בגלל תפעול לקוי (שלי) הואריו לא צפצף אפילו פעם אחת. אבל אתם יודעים מה? לתפוס טרמיקה בלי ואריו (ובלי קשר) זו חוויה מדהימה!
הגעתי גבוה ויכולתי לנחות למעלה, אבל נזכרתי בסיפורים של קרלוס והחלטתי להמשיך לשייט. אמרתי תודה לטרמיקה החמודה שאיפשרה לי להרוויח עוד 20 דקות באוויר, והתחלתי לטוס לכיוון הכנרת. בדרך לשדה הנחיתה מצאתי עוד כמה קטנות, אבל נפלתי מהן די מהר ולא הצלחתי להרוויח גובה משמעותי. מעל שדה הנחיתה היתה בועה גדולה ויפה, עזבתי אותה כי החלטתי שהתנגשות אווירית עם הטייס השני שחיפש לעלות איתה לא באה כרגע בחשבון: הבנתי ששנינו לא מספיק מנוסים כדי לעלות איתה יחד... הוא "ראה" שתי בועות נפרדות (שאני על אחת מהן, והוא על אחת אחרת), ואני דמינתי בועה גדולה שאני נמצאת בצד אחד שלה והוא בצד השני... אבל פחדתי להתקרב אליו. אם היינו יכולים לדבר- סביר להניח ששנינו היינו מצליחים לעלות גבוה גבוה יחד. משם לנתניה, לעוד טיסה קצרה בצפיפות הבלתי נסבלת של העמדה הקטנה, וגם התנאים היו קצת חזקים בשבילי.
בקיצור: יום נפלא של טיסות.
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק mikukit

• משחק בארגז החול
החיוך שלי עדיין תקוע.
כן ככה, מרוח לו על הפרצוף שלי, מאז ששי בערב - כי הייתה לי את השקיעה הכי מדהימה שחוויתי בחיים.
ושלא תבינו לא נכון, ראיתי שקיעות יפות, אולי יפות יותר, אבל לא חוויתי אותן באותה עוצמה.
אני יושבת לי רגועה (כן, תופתעו, הגעתי למצב שאני לגמרי רגועה), מצלמה ביד אחת, יד שניה על המשענת (בשבילכם - הרגל של יהודה), אנחנו בגובה של 700 מ' (בערך, ככה אמרו לי כשנחתנו) ואני בהתרגשות, מסתכלת למול הכנרת בשקיעה ולא מאמינה. רואה את הראל על המצנח שלו (למטה רחוק רחוק), רואה את אורי מסביבי דופק לנו בוק מטורף, רואה את כולם, אבל ממוגנטת למחזה הנפלא שנגלה לנגד עיני... הצבעים, השמש שהלכה לה לישון, הרוח שבמקום להבהיל אותי מביאה אותי לחשוב שאני בלונה פארק - לונה פארק של החיים.

אולי אתם כבר רגילים לזה, אולי לכם זה נראה לא כזה גבוה, לא כזה מיוחד, אבל  בחבורה הפרטית שלי אומרים שכשקורה דבר כזה - "נפתח לי הפרח", קרה לי שם משהו, הרגשתי, התרגשתי, התאהבתי ואין לי מילים שיצליחו לתאר את העוצמה.

אז יהודה - המון תודה, אתה נשארת כהרגלך...

כמובן שהחוויה הזו רק הוסיפה לסופ"ש המופלא הזה, לכל הטוב הזה של כולכם, ולתחושה חזקה (ולא מוסברת) של שייכות, באמת שזכיתי להכיר ולהנות מכם עוד פעם מחדש. hug

ניר, יקירי, המון מזל טוב, מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, כי אתה באמת מלא בטוב ופינקת אותנו כ"כ בסופ"ש הזה... תודה.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
אנשים יקרים רציתי לומר תודה על סוף שבוע מ ט ו ר ף !!! על העוגה והחגיגה ובכלל על ההענות הגבוהה,כן כן שלושים איש וכן ירבו לפעם הבאה....ניר ארואסטי

נ.ב
אצלי נמצא כיסא במאים בצבע כתום שנישאר מאחור ואספתי אותו...

רעות red socks

• אורח
ושוב אני מוצאת את עצמי מגיעה הביתה גמורה ומפורקת ועם חיוך עצום על השפתיים
אחרי סופ"ש מ-ד-ה-י-ם!!! שכל מילה לתארו רק תהרוס..
או כמו שחמו אמר""אני מגיע לכל האירועים של רוח הקודש,אבל באירוע הזה מ-מ-ש נהנתי".
כל מילה בסלע!!! סופ"ש מדהים שהתחיל בניסיון של אלטשולר מהשרדות,נמרוד מהטכניון,דוד אקטיבי ושלי
לצאת ולדוג בכנרת בעזרת שני בקבוקי מים ריקים,חוט ניילון רעוע ופיתה שנשטפה אל החוף..
ניסיון שהחל מהחוף ונגמר בכניסה עם בגדיינו למים ..בציפיה להעלות משהו שיראה לנו כמו דג..
טיטולים היו,סוליות גם אבל דג לא היה שם.. lugh אלטשולר,עמך הסליחה...
הערב המשיך לו במסיבה פרועה,הרבה אוכל טוב בניצוחו של השף ההורס!!!ההורס טי... lugh
ונמשך במעומעם אחרי שהמתדלק הראשי של הערב דוד אקטיבי דאג שמה שלא יהיה.. אלכוהול לא ישאר
לבאים אחרינו..
אז הדלקנו נרות וזללנו עוגות וללא ספק זכינו למופע פירוטכניקה שכלל שלל זיקוקים ואם גם זה לא הספיק..
שאוליקו ה"מצנחל השפיץ" דאג שכמעט כל אחד מאיתנו יזכה להדליק "נר שפיץ"  אחד לפחות
שיבשר על הבאות..
על גבעה קטנה ולא רחוקה שכבו בכייף..לפחות ..ארבעה..זהו סיפור על חמו וחבריו שלא הסתפקו באחת.. lugh
חמו,צ'ינו,יהודה ויוגי..הסירו דאגה,הפרטים שמורים במערכת.. lugh
לגולדה "שניצל" ויניב "פעם בחודש" שתמיד שמח ומצחיק איתם ..ליוגי וצ'ינו שחייבים לדלות פרטים ולהתערב "בשיחות נשים"
לא סתם הן נקראות שיחות נשים!!!!  ;) לבאבי,הראל ומסד המקסימים..שמשום מה גיליתי אותם רק בסופש האחרון..!!!
ואיך אפשר שלא לזכור.. את ספי "קרחות", מיקה "מציאת איברים lugh lugh lugh lugh " וניסים שלא מפסיק להפתיע ובכל פעם מופיע בחיוך ענק יותר.. :)
את הסופ"ש המקסים הזה סיימנו כרגיל בחוף און , בצליפת צדפות על צ'ינו , תודות להראל שמצא לנו את "מושבות הצדפות"
וזכייה בחמו כמתנה על ה"קליעה למטרה" lugh , מלחמת הבוץ הביובית כמובן שלא אחרה לבוא..
כשבמקום הראשון,כמובן,זכה "המצנחל המחסל" ובמקום האחרון: אלטשולר,"מייבש הכנרת האמיתי",שדאג לשאוב את כל הבוץ של הכנרת דרך אפו ואוזניו. מאושרים,פצועים אך מרוצים סיימנו את יומנו האחרון בסופ"ש מלא חוויות!!!
היתה לי הזכות להנות איתכם שוב ובגדול!!!! בעצם.. בענק!!!! hug
כבר מחכה בקוצר רוח לאירוע הבא(ולתחילת אימוני ההנפות..בעזרתו המתחשבת של חמו  ;D)
נירצ'וק, מזל טוב,איש מיוחד במינך,רק בריאות,אהבה,חברים טובים והמון שמחת חיים!!!!!!!! יותר מזה לא צריך כלום..
:-* hug

מנותק יוגב ברנדט

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • תענוג בפיתה
    • דוא

מזל טוב איש יקר...

היה מדהים...לפחות החלק שאני זוכר.

האירועים מגיעים לשיאים חדשים בכל פעם מחדש.

והוכחנו לכולם
- שאפשר לגמור 30 ליטר בירה, 2 בקבוקי עראק ואחד וודקה...בלי העזרה הנדיבה של יורם.
- שאפשר לרחף גם בלי מצנח...ואפילו בלילה.
- שיש יורש עצר לדוקטור נפנף מנו המנגליסט...ואף מתחרה רציני לרב קבב שלמה ניסן.
- שאף אחד לא נחת למטה כי היו תנאים מעולים. שקיעה מהיפות שנראו וירח כתום ומלא במיוחד.
- שהמצנחים...זה רק תירוץ...להתכנס ולהפגש בכל פעם מחדש.

מנותק אורי חמו

• מצאתי פסיפס
  • שחף שלי
    • דוא
הנה גלריית תמונות שתזכיר לכם את האירוע תהנו   hug
תמונות