ושוב אני מוצאת את עצמי מגיעה הביתה גמורה ומפורקת ועם חיוך עצום על השפתיים
אחרי סופ"ש מ-ד-ה-י-ם!!! שכל מילה לתארו רק תהרוס..
או כמו שחמו אמר""אני מגיע לכל האירועים של רוח הקודש,אבל באירוע הזה מ-מ-ש נהנתי".
כל מילה בסלע!!! סופ"ש מדהים שהתחיל בניסיון של אלטשולר מהשרדות,נמרוד מהטכניון,דוד אקטיבי ושלי
לצאת ולדוג בכנרת בעזרת שני בקבוקי מים ריקים,חוט ניילון רעוע ופיתה שנשטפה אל החוף..
ניסיון שהחל מהחוף ונגמר בכניסה עם בגדיינו למים ..בציפיה להעלות משהו שיראה לנו כמו דג..
טיטולים היו,סוליות גם אבל דג לא היה שם..

אלטשולר,עמך הסליחה...
הערב המשיך לו במסיבה פרועה,הרבה אוכל טוב בניצוחו של השף ההורס!!!ההורס טי...

ונמשך במעומעם אחרי שהמתדלק הראשי של הערב דוד אקטיבי דאג שמה שלא יהיה.. אלכוהול לא ישאר
לבאים אחרינו..
אז הדלקנו נרות וזללנו עוגות וללא ספק זכינו למופע פירוטכניקה שכלל שלל זיקוקים ואם גם זה לא הספיק..
שאוליקו ה"מצנחל השפיץ" דאג שכמעט כל אחד מאיתנו יזכה להדליק "נר שפיץ" אחד לפחות
שיבשר על הבאות..
על גבעה קטנה ולא רחוקה שכבו בכייף..לפחות ..ארבעה..זהו סיפור על חמו וחבריו שלא הסתפקו באחת..

חמו,צ'ינו,יהודה ויוגי..הסירו דאגה,הפרטים שמורים במערכת..
לגולדה "שניצל" ויניב "פעם בחודש" שתמיד שמח ומצחיק איתם ..ליוגי וצ'ינו שחייבים לדלות פרטים ולהתערב "בשיחות נשים"
לא סתם הן נקראות שיחות נשים!!!!

לבאבי,הראל ומסד המקסימים..שמשום מה גיליתי אותם רק בסופש האחרון..!!!
ואיך אפשר שלא לזכור.. את ספי "קרחות", מיקה "מציאת איברים

" וניסים שלא מפסיק להפתיע ובכל פעם מופיע בחיוך ענק יותר..
את הסופ"ש המקסים הזה סיימנו כרגיל בחוף און , בצליפת צדפות על צ'ינו , תודות להראל שמצא לנו את "מושבות הצדפות"
וזכייה בחמו כמתנה על ה"קליעה למטרה"

, מלחמת הבוץ הביובית כמובן שלא אחרה לבוא..
כשבמקום הראשון,כמובן,זכה "המצנחל המחסל" ובמקום האחרון: אלטשולר,"מייבש הכנרת האמיתי",שדאג לשאוב את כל הבוץ של הכנרת דרך אפו ואוזניו. מאושרים,פצועים אך מרוצים סיימנו את יומנו האחרון בסופ"ש מלא חוויות!!!
היתה לי הזכות להנות איתכם שוב ובגדול!!!! בעצם.. בענק!!!!

כבר מחכה בקוצר רוח לאירוע הבא(ולתחילת אימוני ההנפות..בעזרתו המתחשבת של חמו

)
נירצ'וק, מזל טוב,איש מיוחד במינך,רק בריאות,אהבה,חברים טובים והמון שמחת חיים!!!!!!!! יותר מזה לא צריך כלום..