תודה רבה לכל המגיבים.
ברשותכם מספר שאלות נוספות שעשויות להיראות מטופשות אך לי הן חשובות כחלק מקבלת ההחלטה הבסיסית גלשן/ מצנח רחיפה. (לא שולל אפשרות של ביצוע טיסת טנדם הן על זה והן על זה אך ישנן שאלות מקדמיות).
1- האם גלשני אוויר מיוצרים בארץ בדומה למצנחי רחיפה? אם לא, האם הם מיובאים לארץ על בסיס קבוע (שאלתי נוגעת לחלקי חילוף וטיפול בציוד קרוע וכדומה).
2- כמה זמן אורך קורס גלישה בהשוואה לקורס ריחוף עם מצנח? האם הקורסים מבוצעים במסגרת קבוצתית או פרטנית? (סטודנט הלומד בימי שישי ושומר שבת ולכן גם זה שיקול אותו עליי לקחת בחשבון).
3-הבנתי כי יכול להיות שהאגודה האחראית על רשיונות הטיס של הגלשנים עשויה להתפרק. כיצד זה ישליך על גלישת האוויר?! האם למעשה היתר הטיס יבוטל ולא ניתן יהיה לטוס בארץ (אין בכוונתי לדרוך על אצבעות של אף חבר, זוהי שאלה תמימה לחלוטין).
4- שיקול כלכלי- הבנתי שאורך חיי המצנח הוא מספר עונות מצומצם. מהו אורך חיי גלשן האוויר בהשוואה למצנח ומהו ההבדל במחירי הציוד הבסיסי (לא שולל יד שניה אך כן שולל כל התפשרות על בטיחות).
5-כמה אמור לעלות קורס בסיסי בגלישת רוח (גלשן אוויר).
6- האם הקורסים מבוצעים ע"י ציוד בית הספר או שמא יש לרכוש ציוד אישי לקראת סוף הקורס?
אני מודע לכך ששאלות מתחילים מציקות לעיתים לוותיקים אז אני מתנצל מראש על השאלות המטופשות