קודם כל, תודה ענקית למיקי על הטיפוס והמזמור, צחי, חוואג' ויורם על העזרה

מיכל, תודה על השרשור. חברים התקשרו אליי היום וספרו לי שכתבת בפורום. אני, שלא ביקרתי בימים האחרונים, לא ידעתי.
לאירוע ההמראה - מדובר בשאננות.
במה באה לידי ביטוי השאננות?
בך שלא מיקסמתי את התנאים להמראה מושלמת. הסתפקתי במה שנראה כמספיק.
ארנון דייק לי את העניין בטלפון, תודה.
הרגשתי לא נעים לבקש מחווא'ג שימריא אחרי.
חווא'ג המתין לי ולצחי בנחיתה, וצמי חיכה לי מעבר לזמן שקבענו.
התנאים היו תנאי רכס עדינים, רוח על האף, 4 מצנחים באוויר, מחזיקים יפה, משייטים... רגוע...
חוואג' ממריא אל תוך משב נחמד, ואני מנסה להתברג לתוכו...אז אני לא אוסף פטריה, מביא את הכנף למקום הקיר ופותח, אלה מניף את הכנף למקום... אין לי את הדיוק של מול הרוח, אני בסטייה של 15% בערך ( צחי ראה את זה מהאוויר )... עוד מיני הנפה ולמקם את הכנף פרפקט... אבל אני לא מרוכז ב100% בהמראה, אם הייתי 100% בעניין ההמראה, הייתי מזיז את הכנף... אלא שאני הייתי כבר בתוך המשב שאיתו אצא ובעיקר הייתי בעניין של "טוב מספיק" - good enough - במקום במצב מנטאלי של הכי טוב...
אני מניף, מסתובב, פנים החוצה, דוחף חזה ואז.... מעדתי, דווקא על רגל שמאל, הגוף נופל שמאלה, ואני נכנס לטוויסט... אני נמוך מאוד, יציב בטיסה, קודם שומר כיוון, לפתוח טוויסט בחוץ.... תוך שנייה ראיתי שאני לא מצליח לצאת, אני נסחף שמאלה ואל תוך העץ...
פאדיחה...
צחי, לא חצי מטר, הייתי עם רגליים על הקרקע, אבל לא יכולתי למנוע מהכנף להתלות על העץ.
יצאתי מייד מהנף ונופפתי לחבר'ה באוויר.
ישבתי לי כמה דקות, שטיתי מים, ואז טיפסתי את העץ... מיכל, נראה שלא ראית אותי בדקות אלה, אני מצטער שדאגת.
המראות בטוחות...
קרלוס