גד הנה מה שמרגיז אותי: (סיננתי מתוך ההודעה שלך)
אולם קשה שלא לחוש את העוינות הבולטת בין מובילי התחום
....
האם לא כדאי להתעלות מעל שיקולי האגו הנפוח שתפח לממדים בעיתיים ולהתחיל לשתף מידע במקום לקטול חבורת מרחפים את חברתה
---------------------------------------------------------------------(ציטוט של שימי)
לכל חברי סיתוונית בעבר ובהווה.
...
האווירה החברתית בתוך הענף -- בשפל
אווירת הבטיחות בקרב המרחפים -- בשפל
...
אני פונה ברגע זה לכל בוגרי סיתוונית לדורותיהם -- בעבר ובהווה, להתעלות מעל לכל שיקולים אישיים ולהגיע לערב בטיחות חובה !! אשר יתקיים בקרוב.
שימו לב בבקשה - חברים יקרים.
אנו אנשי ובוגרי סיתוונית בעבר ובהווה שימשנו ומשמשים דוגמא ומופת להתנהלות מקצועית נטו בכל הקשור ללימוד ההכשרה וההתמדה.
חובה עלינו לשמש דוגמא ומופת גם בנושא ההובלה בנסיון להציל את הענף מהתדרדרות נוספת.
א) רוח הקודש תמיד היה ותמיד יהיה של כל המרחפים באשר הם ללא קשר איפה ולמה למדו. כל מי שמספר אחרת משקר.
ב) בתור חדש בתחום איפה חשת בעוינות בולטת אצל מובילי התחום? אולי בסיפורים ששמעת משימי בטח לא כאן בפורום.
ג) לעומת המועדונים השונים ברוח הקודש יש שיתוף מידע עם כולם וכמות מידע שלא קיימת באף פורום או אתר אחר ובחינם בלי לבדוק בציציות של מי שקורא את זה.
ד) כמות הזמן והאנרגיה שאני משקיע כאן ובעמדות כבר שנים לענות כמעט לכל שאלה שנשאלת בפרוט ומבלי לבקש כלום בתמורה ומבלי להפלות בשום צורה אף מרחף, מקנה לי את הזכות המלאה להעלב עד עמקי נשמתי ממשפט כמו "האם לא כדאי להתעלות מעל שיקולי האגו הנפוח שתפח לממדים בעיתיים ולהתחיל לשתף מידע". באמת להתחיל? ? ? תראה לי בבקשה מישהו אחד מדריך או לא מדריך שהשקיע עשירית ממה שאני השקעתי כאן בשנים האחרונות לשתף את כולם בלי הבדלים בידע שצברתי בכמעט 18 שנה בספורט. אחד תראה לי ואני שותק לנצח.
ה) לגבי הציטוט של שימי תסביר לי בבקשה למה כשמדובר בתאונה של מישהו שאינו חניך סיתוונית הוא כלכך חרד לגורל הספורט אבל כשיש שתי תאונות ביום אחד של חניכים של סיתוונית הוא קובע שזה רק "ארועי בטיחות" והתחקיר הוא פנימי של המועדון ולא מענינו של איש?
ו) ועוד לטעון שהמצב הבטיחותי אצלינו בשפל, ע"י מי שקבוע משתיק "ארועים בטיחותיים" (או בשמם האמיתי תאונות) - כמו שנאמר: חחחחחחחחחחחחחחחחח..
...
ז) ולבוא אלינו מסתוונית שקבוע ממדרים עצמם משאר הקהילה ולטעון שהמצב החברתי אצלנו בשפל - זו כבר סתם חוצפה.