כתב נושא: אורח לרגע רואה כל פגע  (נקרא 919 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק maayan

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
בעניין: אורח לרגע רואה כל פגע
« Reply #20 ב- : October 19, 2011, 11:36:00 am »
האם הסע"מ נמצא באינטרנט?
אם כן, אפשר לפרסם כאן לינק.

תודה!

מנותק gadbuganim

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
  • כמה מהר אפשר לחרב את היופי הזה שנקרא חיים
    • דוא
קודם כל צחי היקר אני מקווה שהבלות של הכותנה מהודקות ארוזות וכבר במנפטה
שנית אני מקווה שאתה לא עצבני בגלל הלחץ של העונה אלא משיקולים עניניים ומהסיבה שלדעתך באמת אמרתי משהו מטומטם
?  אבל תגיד מה מכעיס אותך ככ
אופיו התנהגותו ושיטות ההדרכה של שימי אכן מעוררות ביקורת אך את זה ידעתי עוד לפני שהפכתי לחניך שלו ובכך זאת החלטתי ללמוד אצלו
אבל ידעתי גם לעשות את ההפרדה בין אישיותו למקצועיותו.
 ביקשתי בסהכ שתתקיים פגישה אותה אני אפילו מוכן לסייע לארגן ולארח באוניברסיטת בר אילן
ולשתף מידע ולהלחם יחד נגד החולי הרע הזה שפוקד את הענף,מטרת המפגש היא בשונה מהתיחסותך לשמוע את כל.  המובילים בענף לא לא רק את שימי אלא גם את שימי
    "שי ! את דרכי דרך אגב התחלתי ב"שמיים" נהניתי מאוד מההדרכה של איתאי והחניכה של אילן לצערי הקורס נקטע לי. עקב פציעה בספורט אחר וכשהחלמתי כבר לא היה לאן לחזור כך שפרספקטיבה בסיסית על העף להבחין בין שטיפות מוח לביקורת בונה קניתי לי
מה שמפריע לי הוא חוסר הצניעות בתגובות אפילו בשירשור הקצר הזה אצל חלק מהמגיבים דחילאק כולם כבר יודעים ??   הכל? ? טוב לא מתכוון לטרחן לאף אחד על השכל אז אסיים פה ואני מעמיד את עצמי ואת זמני לכל סיוע שיידרש לארגון ערב הבטיחות

מנותק יוסי שטייף

• משחק בארגז החול
« Reply #22 ב- : October 19, 2011, 11:57:51 am »
אחרי ארוע כה מצער של מוות, יש הרגשה שצריך לעשות משהו. הפתרון הקל  הוא ערב בטיחות! הבעיה אינה בהעברת הידע הבעיה היא מ ש מ ע ת טיסה. לצערי דני לא היה בעל נסיון מתאים לטוס בתבור מבלי להיכנס לסיבות התאונה, התלמיד של עגור לא היה נהרג קרוב לוודאי אם היה מדריך מנחית קל וחומר עם לא היה ממריא במזג אויר טרמלי, דוד פרנק לא היה נפצע פעמים כה רבות לו היה מבצע אקרו כמו שצריך מעל מים בגובה מתאים עם קסדה והגנות בהתאם ואני יכול להמשיך עוד ועוד. חוץ מכך אני חושב שערבי בטיחות מאןד חיוניים כמשלימים, אך בראש וראשונה משמעת או במקרה שלנו בגרות ואחריות.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #23 ב- : October 19, 2011, 02:26:10 pm »
האם הסע"מ נמצא באינטרנט?
אם כן, אפשר לפרסם כאן לינק.

תודה!
חברה יש המון תאוריה באתר שלנו, קצת קשה לי להבין איך אתם מפספסים את זה, גם הוספתי בראש הפורום הזה הודעה נעוצה לגבי נוהל חילוץ ופינוי עם כמה לינקים בטיחותיים מהפאראויקי שלנו
בכל מקרה הרבה הרבה הרבה חומר רחיפה, סיפורים, בטיחות, דיונים בפאראויקי שלנו לחצו כאן הפארויקי הינה אנציקלופדית רחיפה שיש בה את כל המידע על התחום הזה שנקרא מצנחי רחיפה, אנא עברו על החומר, יש המון,
כמו כן ספר העזר המבצעי לחצו כאן נמצא בפארויקי, ביצוע חיפוש בפארויקי היה נותן לך ישר את הדף הזה.
אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
« Reply #24 ב- : October 19, 2011, 02:48:51 pm »
רציתי לכתוב ,אבל אז קראתי את התגובה ששל זיו.
רציתי להעתיק אותה כי המילים שלו כמו נאמרו מפי.
אבל מי שרוצה ,שיטריח עצמו ויקרא (אפילו פעם שנייה) את התגובה של זיו.

מנותק david_ab2002

• לביצים אסור לריב עם אבנים.
  • מצאתי פסיפס
« Reply #25 ב- : October 19, 2011, 03:03:47 pm »
זיו, כל מילה בסלע והכל המוסיף גורע.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #26 ב- : October 19, 2011, 03:46:20 pm »
גד הנה מה שמרגיז אותי: (סיננתי מתוך ההודעה שלך)

אולם קשה שלא לחוש את העוינות הבולטת בין מובילי התחום
....
האם לא כדאי להתעלות מעל שיקולי האגו הנפוח שתפח לממדים בעיתיים ולהתחיל לשתף מידע במקום לקטול חבורת מרחפים את חברתה
---------------------------------------------------------------------(ציטוט של שימי)

לכל חברי סיתוונית בעבר ובהווה.
... 
האווירה החברתית בתוך הענף -- בשפל
אווירת הבטיחות בקרב המרחפים -- בשפל
...
אני פונה ברגע זה לכל בוגרי סיתוונית לדורותיהם -- בעבר ובהווה, להתעלות מעל לכל שיקולים אישיים ולהגיע לערב בטיחות חובה !! אשר יתקיים בקרוב.
 שימו לב בבקשה - חברים יקרים.
אנו אנשי ובוגרי סיתוונית בעבר ובהווה שימשנו ומשמשים דוגמא ומופת להתנהלות מקצועית נטו בכל הקשור ללימוד ההכשרה וההתמדה.
חובה עלינו לשמש דוגמא ומופת גם בנושא ההובלה בנסיון להציל את הענף מהתדרדרות נוספת.

א) רוח הקודש תמיד היה ותמיד יהיה של כל המרחפים באשר הם ללא קשר איפה ולמה למדו. כל מי שמספר אחרת משקר.

ב) בתור חדש בתחום איפה חשת בעוינות בולטת אצל מובילי התחום? אולי בסיפורים ששמעת משימי בטח לא כאן בפורום.

ג) לעומת המועדונים השונים ברוח הקודש יש שיתוף מידע עם כולם וכמות מידע שלא קיימת באף פורום או אתר אחר ובחינם בלי לבדוק בציציות של מי שקורא את זה.

ד) כמות הזמן והאנרגיה שאני משקיע כאן ובעמדות כבר שנים לענות כמעט לכל שאלה שנשאלת בפרוט ומבלי לבקש כלום בתמורה ומבלי להפלות בשום צורה אף מרחף, מקנה לי את הזכות המלאה להעלב עד עמקי נשמתי ממשפט כמו "האם לא כדאי להתעלות מעל שיקולי האגו הנפוח שתפח לממדים בעיתיים ולהתחיל לשתף מידע". באמת להתחיל? ? ?    תראה לי בבקשה מישהו אחד מדריך או לא מדריך שהשקיע עשירית ממה שאני השקעתי כאן בשנים האחרונות לשתף את כולם בלי הבדלים בידע שצברתי בכמעט 18 שנה בספורט.  אחד תראה לי ואני שותק לנצח.

ה) לגבי הציטוט של שימי תסביר לי בבקשה למה כשמדובר בתאונה של מישהו שאינו חניך סיתוונית הוא כלכך חרד לגורל הספורט אבל כשיש שתי תאונות ביום אחד של חניכים של סיתוונית הוא קובע שזה רק "ארועי בטיחות" והתחקיר הוא פנימי של המועדון ולא מענינו של איש?

ו) ועוד לטעון שהמצב הבטיחותי אצלינו בשפל, ע"י מי שקבוע משתיק "ארועים בטיחותיים" (או בשמם האמיתי תאונות) - כמו שנאמר: חחחחחחחחחחחחחחחחח.. ...

ז) ולבוא אלינו מסתוונית שקבוע ממדרים עצמם משאר הקהילה ולטעון שהמצב החברתי אצלנו בשפל - זו כבר סתם חוצפה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #27 ב- : October 19, 2011, 06:20:42 pm »
צחי, זה לא שווה את ההתיחסות, המשך לעשות את מה שאתה עושה (ועושה טוב) עזוב אותך מההתנצחויות הללו
אם לא מתאים להם הם מוזמנים לקחת את הפקלאות ולחזור למקום המופלא שנקרא סיתונית, לא נורא עוד שנה הם יתעוררו ואז כולנו נוכל להגיד להם "אמרנו לכם"
נמאס לי משטיפת המוח הזאת, ועוד בסוף לבוא אלינו בטענות???

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #28 ב- : October 19, 2011, 06:26:25 pm »
גדי,

אפשר להזמין אותך להשאר ולא ליהיות אורח לרגע?

אין פה מחנאות ואין פה דיקטטורה.

כל אחד ואחד מאיתנו "שרוט" בדרכו שלו, וכל אחד בוחר את מה לקרוא ולמה להתייחס.

רוצה לדבר לעניין טיסות, בטיחות, בדיחות וכו', קשה לי לראות איך זה יהפוך לעויינות.

רוצה לדבר על (אני מצטט משום שלא ידוע לי על כך): "עויינות בין מובילי התחום", סביר להניח שתענה בעויינות ;)

Welcome back

איתי
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק אדרי

• הגעתי לאוסטרליה
  • נשיא "החרב המעופפת"
    • http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233
    • דוא
« Reply #29 ב- : October 19, 2011, 06:32:57 pm »
צחצח
תבדוק ip יש לי תחושה ש....
אדרי
טוס גוזל חתוך את השמיים רק אל תשכח יש נשר בשמיים
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhum
http://www.druper.co.il/d/preview/3232/3233

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #30 ב- : October 19, 2011, 07:07:48 pm »
אדרי אהיה רגוע, גד בוגנים היה חניך שלי.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #31 ב- : October 19, 2011, 08:16:02 pm »
גד
בסה"כ השבתי לך אחד על אחד על מה שכתבת ואין לי שום בעייה עם זה.

לגבי כול שאר התגובות עם כול החוכמה בדבריו של זיו אני מאוד מסכים עם המציאות בדבריו של יוסי שטייף .
לא משנה כמה  נזהיר נצעק נפחיד ונקלל (תבחרו מה מתאים לכם)
כולנו בספורט הזה בשביל להתנתק פיזית מהקרקע בשביל לעוף כמו ציפור להרגיש מה הוא חופש אמיתי.

עכשיו חוץ ממשמעת עצמית ולימוד מסודר עליהם ממולץ בחום  האם יש מישהו שיכול לשלוט במעשיו ורגשותיו של מרחף אחר?

שי

מנותק באבי שחר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #32 ב- : October 19, 2011, 09:56:38 pm »
צחי- כל מילה בסלע.

בכל התגובות שלך בשירשור הזה, אני מרגיש שהוצאת לי את המילים מהפה.
כמו שכתב אמיר- תמשיך ואל תתן לקנאה להיות הרסנית.
מי שנמצא פה יודע בדיוק את המצב ומי שלא- הפסד שלו.

מנותק gadbuganim

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
  • כמה מהר אפשר לחרב את היופי הזה שנקרא חיים
    • דוא
« Reply #33 ב- : October 20, 2011, 12:37:49 pm »
חברים יקרים מתנצל מראש אם פגעתי שלא במתכוון במישהו כוונותי טובות ונובעות מהצער הרב לראות חברים. הרוגים ממה שאמור להיות הספורט שהכי קרוב לאלוהים
 ייתכן שאינני מעורב מספיק לכתוב בפורום בשלב מוקדם ככ, שיתפתי בתחושות של אורח שהציץ לרגע 
איתאי. לנואל שמח שאתה בסביבה שמור על אחותי "ק" בטנדם

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
« Reply #34 ב- : October 20, 2011, 01:55:02 pm »
אחרי ארוע כה מצער של מוות, יש הרגשה שצריך לעשות משהו. הפתרון הקל  הוא ערב בטיחות! הבעיה אינה בהעברת הידע הבעיה היא מ ש מ ע ת טיסה. לצערי דני לא היה בעל נסיון מתאים לטוס בתבור מבלי להיכנס לסיבות התאונה, התלמיד של עגור לא היה נהרג קרוב לוודאי אם היה מדריך מנחית קל וחומר עם לא היה ממריא במזג אויר טרמלי, דוד פרנק לא היה נפצע פעמים כה רבות לו היה מבצע אקרו כמו שצריך מעל מים בגובה מתאים עם קסדה והגנות בהתאם ואני יכול להמשיך עוד ועוד. חוץ מכך אני חושב שערבי בטיחות מאןד חיוניים כמשלימים, אך בראש וראשונה משמעת או במקרה שלנו בגרות ואחריות.

מכל הברברת שניכתבה כאן אני ממליץ לקרוא מה שיוסי שטייף כתב: הוא תיאר בקצרה את המצב, את הבעיה ואת פתרונה.
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #35 ב- : October 20, 2011, 01:56:46 pm »
אני אומר ההפך, היה שותף פעיל פה. אבל תקשיב לעצמך ואחר כך תחליט עם ״טוב לו או רע לו״

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #36 ב- : October 20, 2011, 06:52:57 pm »
חברים יקרים מתנצל מראש אם פגעתי שלא במתכוון במישהו כוונותי טובות ונובעות מהצער הרב לראות חברים. הרוגים ממה שאמור להיות הספורט שהכי קרוב לאלוהים
 ייתכן שאינני מעורב מספיק לכתוב בפורום בשלב מוקדם ככ, שיתפתי בתחושות של אורח שהציץ לרגע 

גד זו לא ממש אשמתך. ההיכרות שלך עם הספורט היא ממה שסיפר לך המדריך שלך וכמו כל אדם נורמלי האמנת לו, הבעייה היא שחלק גדול ממה שסיפרו לך הוא שקרי ולפעמים ב180 מעלות ממה שבאמת קורה.

אין דבר כזה מעורב מספיק לכתוב בפורום, אתה כמו כל חבר חדש בפורום מוזמן להמשיך ולכתוב מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה. במקרה הכי גרוע אם תטעה נתקן אותך  ;)

הטענה שלי היא לא אליך אלא למי שהאכיל אותך את הסיפורים האלה. תשאר כאן ותראה שהמצב החברתי בענף לא יכול להיות בשיא גבוה יותר, חבל ששימי מתעקש להשאר מנותק מהכלל בנושא הזה אבל זכותו לעשות מה שבא לו רק חבל לי שהוא לוחץ גם על החניכים שלו להיות מנותקים מרוב הקהילה שבאמת מלאה באנשים מדהימים שלא תמצא בשום מקום.

ההתנצלות מתקבלת בברכה.
נפגש בעמדות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
« Reply #37 ב- : October 20, 2011, 07:02:58 pm »
הסיפור שאינו ניגמר  מעלה לי זכרונות מ 2007 שאני למדתי בסיתוונית
היה לי אותו הדבר עם אמיר איתי וצחצח
צחי שמור כוח ל סיפור של 2013 2015 2017
אה בעצם המדריך המושלם אומר שעד אז יסגרו אותנו
אז אתה יכול להתפרע
חחחחחחחחחחח

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #38 ב- : October 20, 2011, 08:00:55 pm »

גד זו לא ממש אשמתך. ההיכרות שלך עם הספורט היא ממה שסיפר לך המדריך שלך וכמו כל אדם נורמלי האמנת לו, הבעייה היא שחלק גדול ממה שסיפרו לך הוא שקרי ולפעמים ב180 מעלות ממה שבאמת קורה.

אין דבר כזה מעורב מספיק לכתוב בפורום, אתה כמו כל חבר חדש בפורום מוזמן להמשיך ולכתוב מה שאתה רוצה כמה שאתה רוצה. במקרה הכי גרוע אם תטעה נתקן אותך  ;)

הטענה שלי היא לא אליך אלא למי שהאכיל אותך את הסיפורים האלה. תשאר כאן ותראה שהמצב החברתי בענף לא יכול להיות בשיא גבוה יותר, חבל ששימי מתעקש להשאר מנותק מהכלל בנושא הזה אבל זכותו לעשות מה שבא לו רק חבל לי שהוא לוחץ גם על החניכים שלו להיות מנותקים מרוב הקהילה שבאמת מלאה באנשים מדהימים שלא תמצא בשום מקום.

ההתנצלות מתקבלת בברכה.
נפגש בעמדות.

אדרי אהיה רגוע, גד בוגנים היה חניך שלי.

צחי....פיספסתי ריב עם איתי או אתה התבלבלת?
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #39 ב- : October 20, 2011, 08:07:37 pm »
רולי, אתה שוב קורא דרך התרגום של גוגל מעברית לספרדית ?  lugh