כתב נושא: תגידו זה גל החום שעובר על איזורנו או מה?  (נקרא 208 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק מנדי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
שבוע טוב לכולם
נכנסתי לפורום כדי לראות מה שלומכם? אך משום מה משהו כאן רותח מתחת לפני השטח... אולי כדאי קצת להרגיע, לרכך קצת פה ושם את המילים? תאמינו לי שלא יזיק קצת במיוחד בימים אלה של תשעת הימים שלפני 'תשעה באב'. קצת להוסיף באהבה לזולת ושמירה על כבודו של השני, גם אם בא לך לאכול אותו חי....
תצננו מעט את התגובות ותהיו יותר עניינים. תאמינו לי שכך יהיה יותר טוב.

תחשבו על זה...
יאלה ביי
מנדי

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
מנדי
מינוס 4 ועושים סקי  חם זה עוד חודשיים

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
אני גם חושב שזה החום,
יש לי הרבה מה להגיד אבל אני לא מתכוון לכתוב בשירשורים חמים מהחום הקייצי.

שלמה ארצי - חום יולי אוגוסט (הופעה)
« עריכה אחרונה: July 31, 2011, 09:30:08 am על ידי ליאור »
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
חיפשתי היכן להגיב, השרשור של מנדי הוא הראוי ביותר

אני מזועזע מהתגובה של נועם, ארואסטי, גורדון, שבירו, ואם יש עוד מישהוא שמישתלח בפצוע ששוכב בבית חולים עם כאבים איומים ומחכה לגזר דינו אז שיוסיף את עצמו.

אני לא חושב שאתם אנשים רעים פשוט אתם לא מודעים מה זה להיות פצוע בבית חולים, כבר הצעתי לכם אני מזמין אתכם ללילה של תורנות אחת איתי לראות מה זה פציעה, מה זה משנה אם זה מתאונת דרכים בגלל שתיית אלכוהול או סיכון גדול במצנחים או סתם שיחק כדורגל ושבר את האגן - זה בערך מה שהיה לי למעט המצנחים עד הבוקר שסיימתי לעבוד.

אתמול כרתתי רגל של בחורה בת 25 יפיפיה שלא הקשיבה לחברות שלה ועלתה על אופנוע עם החבר ששתה הרבה אלכוהול וערבב את זה עם גראס, וכמה כדורים כמו אקסטה , וטיפה LSD. אולי גם הפעם תוכלו לפתוח שרשור מרושע ולהגיד כמה שזה אשמתה, הרי חברותיה אמרו לה שזה מסוכן לעלות איתו?

תודה לגולדי, באבי, סחלב ועומרי גבי ומנדי שבזכותם  הפורום הזה עוד איכשהוא נורמלי. (סליחה אם שכחתי מישהוא)

שי לגבי התמונות שפירסמת עם השלג (בזמן שאנחנו כאן ב 40 מעלות בצל), הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך זה: כוס אמא שלך :), צריך אורטופדים אצלכם?
« עריכה אחרונה: July 31, 2011, 11:55:06 am על ידי עמית »
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
קדמי תעבור שוב על הידיעות שלי ותסיר את השם שלי,מילה אחת נגד דודי אין אז אל תכפיש את שמי לשווא.

מנותק עמית

• מצאתי פסיפס
    • דוא
סורי לא קראתי את כל השרשורים (עייפות), דווקא השתדלתי להשתלח בחברים שלי ... אני מתנצל על הטעות.
עמרי/סחלב תוכל לציין אם אפשר לבוא לבקר את דודי ומתי?
« עריכה אחרונה: July 31, 2011, 12:04:38 pm על ידי עמית »
flying with a such perfect paraglider that birds become jealous. A wing that is as compact, simple, and light as a mountain glider; as fast and efficient as a sailplane; as slow and maneuverable and turbulence resistant as a helicopter.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
כן כן עמית
צריך גם צריך אתה מוזמן.(תשאל את גדי לוטן הוא עבר פה ניתוך עם ברגים ושאר ירקות)

שי