חברי הפורום שלום !
עד שאני כותב בפורום זה פעם ב..... אבל היום אני חייב לשתף אותכם בכדי שלא תיקלעו לסיטואציות דומות עם האיש ששמו אודי דורון.כל יום אני משתדל להתרחק מהבהמה הזה.היום היה לי מקרא שאם לא הנסיון שלי משהו אחר היה נפגע ממנו .
תאור האירוע :אני טס לכיוון דרום בערך 50 מ דרומית לעמדה בנתניה בגובה 10 מ מעל המצוק [הרוח צפון מערבית 25 קמש.]
אודי נמצא כ-20 ממאחורי,אך במרחק מהמצוק כ20 מ.אני מתחיל לבצע פניה רחבה לכיון צפון,וזה בכדי לרמוז לאודי שאני מבצע פניה לכיוון צפון.להבהמה נכנס ללחץ ובמקום לפנות לי לבצע את הפניה,צועק ונובח וממשיך להתרחק מהמצוק ,כל בר דעת היה נצמד לכיוון המצוק ונותן לי להשלים את הפניה [הכוונה לא להיצמד אלה למשוך לכיוון קו המצוק ].לאחר שראיתי שהבהמה נלחץ ולא מתפקד בהבנה מינימלית של אוויראות, חזרתי בפניה לכיוון דרום ,כאשר אודי נמצא במרחק של 15 מ לצידי [אני קרוב למצוק והוא מימיניכ15 מ,קצת מאחור.ופה מתחיל העסק להיות מלוכלך אודי סוגר עלי ומתקרב אלי ומצמיד אותי למצוק בכדי שהוה יקבל עילוי אני מעליו ב3 מ ואותו לא מעניין ולהיפך אני רואה אותו מושך ברקסים כרגע הוא ממש מקביל אלי בחלק החיצוני של המצוק וממשיך לדחוף אותי לכיוון המצוק .הייתי חייב להאת את המצנח כך שיהיה לי מקום לפנות לכיוון צפון ושהבהמה יתרחק ממני.ברגע שראיתי שיש לי אפשרות ביצעתי פניה חריפה צפונה והצלחתי לחזור לעמדה ,הבהמה המשיך דרומה ונחת על החוף.מה ששונה באירוע זה זו בכוונה לגרום לתאונה במתכוון.ועל זה צריך לחשוב איך פועלים בעניין .אני בדרך כלל לא מתרגש מאירועים.אבל הדופק במקרה זה עלה לי ,והרגשתי את האדרנלין בגוף .אני הייתי מאוד מאופק.אבל זו חובתי לשתף אותכם בעניין ,ולשמוע את דעת הפורום .ומה עושים בנדון .[הצעקות בדשא לא עושה טוב למקצוע.]
עופר "שחף מצנחי רחיפה ".