האגודה דאז התפתרה חוץ מהגירעון גם בגלל שלא ההינו יכולים לרכוש ביטוח משפטי. צריך לזכור ששכר עו"ד למרות שאין לך אחריות ישירה ועקיפה תעלה במקרה הטוב כמה עשרות אלפי שקלים רק כדי להסביר שאין לך אחריות.
צריך לזכור שבזמנו שהאגודה היתה קיימת היו אנשים שבגלל אינטריגות כאלו ואחרות הביאו למצב הקשה ובעצם היה יותר אנשים חסרי חברות באגודה מאשר בפנים.גם עם היה תביעות וכידוע לי היו כאלו הדברים, דיי הסתדרו. כשקיבלנו את המושכות לידינו אדרי היה היו"ר ואיתו אילן בקר, ענת מליק,יעלי ואנוכי כגזבר קיבלנו בעצם סוס מת!יומיים אחרי שנכנסנו לתפקיד כבר קיבלתי טלפונים מנושים כאלו ואחרים על כספים שחייבים,וציוד בססי שהיה לאגודה ומסמכים שאני עד היום לא ראיתי.
למה אני רושם את כול זה? כי אין מה לעשות, בשביל להזיז דברים ולקדם את הענף אתה צריך אגודה למצנחי רחיפה,משלך,שתיבחר על ידך,לא קשור לרת"א או לחוק הטיס החדש או למשרד הספורט. שתעמוד על רגליים אחוריות בשביל לשמור לך על האיטרסים.
אדרי עדיין ניסה ועדיין מנסה ותורם המון שעות עבודה כדי לנסות לקדם ולכבות שריפות אבל אם היתה אגודה מאחוריו,אח...
בגלשנים לעומת זאת הבינו שיש צורך באגודה ולמרות כול האינטריגות גם שם, (ויש), מוציאים ליגות,מוציאים משלחות ערבי העשרה והכי חשוב יש יותר סדר .
אלדד לדעתי העצה הכי טובה שלי כרגע,היא.... צא לתחרויות בחו"ל,יש תחרויות למתחילים,עם אתה לוקח את זה כטיול עלויות התחרות הם לא גבוהות ובטוח תלמד שם לא פחות מפה.