למרות הצפיפות רוב החברה שמרו על חוקי דרך והיה ממש קל להסתדר באוויר, עם חריג אחד.
לא זיהיתי מי הבחור, מצנח קיס עם קסדה צהובה. היה די ברור שהבחור לא ממש מתאים למקום וחוקי הדרך לא ממש ברורים לו. רוב הזמן בעוד כולם מסתובבים על התרמיקות הוא טס הלוך חזור בין מוקדי העילוי כאילו שהוא ברכס וגרם להרבה חברה לצאת מהתרמיקות. בסוף עברתי לידו וצעקתי לו "תתחיל להסתובב כבר" למרות שלא נראה לי שהיה לו מושג על מה אני מדבר, זה אחרי שבפעם השלישית הוא נכנס לתרמיקה שלי ובמקום להתחיל להסתובב סתם טס ישר.
בסוף היום עוד לפחות 6 מרחפים שאלו אותי אם אני יודע מי זה הבחור עם הקסדה הצהובה שלא שמע על חוקי דרך.
* בהרים טסים תרמיקות לא רכס וזה אומר חוקי דרך של תרמיקות לא רק לפנות לימין. זה גם אומר שמסתובבים על העילוי בשמיניות או 360 לא טסים הלוך חזור לאורך הרכס.
* אם אתה נכנס לתרמיקה שמישהו אחר מסתובב בה כנס לאותו כיוון סיבוב ומאחוריו. לצורך העניין אם אתה רואה מצנח טס בסיבובים הוא בתרמיקה כנראה.
* אם אינך רוצה להכנס לתרמיקה אל תטוס בנטיב שחוצה את הסיבובים של מי שכן בתרמיקה. (גם לשטייף)
* אם אתה נכנס לתרמיקה ויש מצנח מימינך והר מימינו סתובב שמאלה גם אם אתה אוהב להסתובב ימינה. אם תמשיך לטוס ישר ותחכה שהוא יסתובב החוצה מהתרמיקה ואל ההר שניכם תצאו ממנה.
* אם אתה לא ממש יודע לטוס בתרמיקות התבור עוד לא בשבילך, בטח שלא בימים צפופים.
עיקרי מה שראיתי.