לדעתי מבחינה בטיחותית עלינו להיות החלטיים ולהתריע לנוסעים כי מדובר בטייס מסוכן.
ובנאדם עם אישיות גבולית. נכון הוא משווק טוב, אבל הנזק שלו לענף הרחיפה הינו בל ישוער ומיצווה היא
להציל את אותם אנשים תמימים שטסים איתו או אלו שעושים איתו קורסים רחמנא לצלן.
אדם שאחרי כל כך הרבה שנים בענף טס ברמה כל כך נמוכה ומניף גרוע, אינו יכול ללמד אנשים לעוף.
אסור לנו להתעורר בוקר אחד לאסון שיכלנו למנוע לולא הינו טומנים את ראשינו בחול.
אגב סשה בעיני טייס טוב אבל גם הוא סובל מהצעקות וחוסר המקצועיות שמפגין אודי.
אוהדי
אני כבר עושה בדיוק את מה שאתה מציע פה, אני לא יכולה אחרת מכיוון ש:
1. כשאני רואה את האנשים התמימים המגיעים לעמדה, אני רואה לנגד עיניי את ילדיי, אחיי, אם לא אאפשר להם לעלות לאוויר עם איש כל כך חסר אחריות, איך אוכל לאפשר לאחרים בלי לפחות שניסיתי להניא אותם; אני חושבת שזו חובה מוסרית שלי.
2. האיש הזה, פוגע בתדמית של הספורט הנפלא הזה שלנו, הוא פוגע בנו. הוא פוגע בטאנדמיסטים אחרים, לא בזה שהוא לוקח נתח לקוחות, אלא בזה שהוא מבריח אותם, אנשים שלא מכירים מבפנים את הספורט ואת הנפשות הפועלות, בראותם את הדמות המפחידה והבולטת מאוד בעמדה, מתרחקים מהעמדה ובכלל מהספורט, מבחינתם הוא מייצג את רוח הספורט ואפשר להבין את הפחד שלהם.
ד"א אני כבר לא בטוחה שהוא משווק טוב, עקבתי וראיתי, איך אורחים שמגיעים לעמדה, מזדעזעים כבר מהמראה שלו, חלקם שאלו אותי אחרי שהוא התרחק מעט, אם הוא בסדר? האם כל הטייסים כאלה?
אפילו סיפורי מעלליו וגדולתו כטייס בח"א לא מצליחים לנסוך בהם תחושת בטחון או לפחות הערצה לאיש.
אני חושבת ששיתוף הפעולה עם העריה, זה הדבר הנכון, אולי כך נצליח להרחיק את הנגע הזה מהעמדה, שלדעתי הפכה להיות המקום המרכזי והעיקרי לאנשים שאינם מהספורט, להתוודות לספורט מצנחי הרחיפה.
סיגי