כתב נושא: החרב המעופפת במרדף אחרי פורצי המכוניות - הסיפור האמיתי  (נקרא 287 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רונן גורדון

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
ידידי חברי "רוח הקודש" הנכבדים.

ראשית, אני יודע שחלק מכם אינם אוהבים את מה ואיך שאני כותב.
אז כל מי שלא אוהב את כתיבתי או אותי, זה הזמן לצאת מהשרשור ולעבור לשרשורים אחרים.
אני מבקש שרק מי שנהנה לקרוא אותי, יישאר.
תודה.

הלו..... אתה...... ביקשתי ממך לעבור לשרשור אחר, לא?
מה קרה, אתה כן נהנה לקרוא אותי? סקרן? זה עושה לך טוב? יאללה, עבור לשרשור אחר.

יופי, עכשיו באמת נשארו רק אלו שנהנים ושבשבילם אני כותב ואפשר להמשיך.

חלפו מספר ימים מאז המבצע המזהיר של "החרב המעופפת", והצנזורה איפשרה לנו סוף סוף לפרסם את הסיפור האמיתי מאחורי לכידת הכנופיה המסוכנת שפרצה לרכבי מרחפים בעמדה בתבור.
אז אם אתם חושבים שחיסול בן לאדן היא המשימה הדרמאטית של השבוע - אתם טועים!!!
משימת השבוע הוא משימתה של החרב המעופפת, שנלחמת עבור כל קהיליית המרחפים.

וכך זה קרה באמת:

בעקבות הארוע של התפרצות, תוך ניפוץ שמשות, לרכבי מרחפים בעמדה בתבור, כונסה מיד ישיבה שלא מן המניין של "החרב המעופפת" כדי לדון בנושא.
היה ברור להנהלת החרב כי רק התערבות של "החרב" תוכל לשים קץ לתופעה שאיימה על עצם קיומו של ענף הרחיפה.
לאחר קבלת פרטים ראשוניים מאת כבוד הנשיא מורם מעם מר אדרי, ניתנה סקירת מודיעין על ידי קצין האיסוף אילן "ביף" בקר ותדריך וחלוקת משימות על ידי הקמב"ץ אבי "הטורקי" שאול.
מאחר ומזג האויר הינו מרכיב חשוב במבצעי פשיטה מורכבים ומסובכים מעין אלו, תכנון המבצע הוטל על משה "משהפון" גרד, שאסף נתוני מזג אויר והודיע שביום ו' יבשילו התנאים למבצע.
למבצע ניתן שם קוד קצר וקולע, אותו שלף אקראית המחשב של ההורסטי:- "מבצע ללכידת מנפצי החלונות ופורצי רכבים בתבור", או בקיצור: מלמ"ה ור"ב.

ביום פקודה התייצבו לוחמי החרב המעופפת בעמדה בתבור.
מייד עם ההתייצבות התנדב "משהפון" לצאת ראשון באותו יום, לטיסת סיור והכרת זירת ארוע.
לאחר טיסה של 4 דקות נחת הגיבור בשדה נחיתה.
צוות לוחמים נועזים שמנה רק את "הדובר", נשלח לחלצו מהשדה, ובדרך תיכננו השניים את תוכנית הקרב.
בשלב ראשון הוחלט להטמין פיתיון לגנבים.
כפיתיון נבחר לשמש ריכבו של משה גרד (שבמקרה יש לו ביטוח מקיף והוא מוצע למכירה כבר חצי שנה ואין מתעניינים).
הרכב הוחנה בסיבוב הכביש מעל עמדת ההמראה.
כדי להשלים את הפיתיון, טסו כל חברי החרב המעופפת ועזבו את העמדה, זאת מאחר וידענו שכל עוד גיבורינו ישהו באיזור, לא יעזו הגנבים להתקרב למקום.
בשלב זה השתבשה מעט התוכנית: חלק מחברי החרב, חלקם מפחד, חלקם עקב חרמנות טיסה וחלקם פשוט עקב שאיבה על ידי קומולוס נימבוסים, יצאו לקרוס.
בשדה הקרב, כלומר באויר ליד ההר (שם הם מרגישים הכי בטוח), נותרו רק משהפון והדובר.
אך השניים לא נבהלו ודבקו בתוכנית המקורית: נחיתה שיגרתית יזומה בשדה נחיתה ועלייה מהירה לכיוון רכב הפיתיון.
וכמו שתוכנן כך קרה: רכבו של גרד נמצא פרוץ, כמו גם רכבו של אורי חמו, שבלי לדעת נידב גם את ריכבו למשימה.
לרגע זה בדיוק חיכו גיבורינו, שידעו מראש כי הגנב תמיד חוזר לזירת האירוע (למי שלא יודע, השניים הינם קציני מצ"ח ומאחוריהם (הרחק מאחור) קריירה של אלפי פיענוחים ופיצוחים של עבירות פליליות).
השניים מיקמו תצפית לעבר הרכב הפרוץ, ואכן מקץ כמה דקות הבחינו ברכב חשוד אימתני (קטנוע גנוב, ישן ומקרטע) ועליו שניים מבני דודינו השכנים משיבלי, דוהרים ללא קסדות במעלה ההר, כשבידיהם מצלמה.
הדובר והיפה פתחו במירדף רכוב חסר פשרות אחר צמד הפוחזים, ואלו אותרו על ידם ב.........עמדה הצפונית.
מצויידים במיטב ציוד ההסרטה, הצילום וההקלטה (2 מכשירי אייפון), יצרו החוקרים המהוללים מגע עם החשודים, תוך שהם מצלמים, מסריטים ומעמתים את החשודים עם החשדות המיוחסים להם.
שני החשודים סירבו כמובן לתת את פרטיהם, והחוקרים ניתקו מגע.
החוקרים חזרו לכיוון עמדת ההמראה, אליה הגיע בינתיים כבוד הנשיא, שקטע באיבו קרוס מדהים כדי להצטרף לחולייה שבחזית.
הנשיא, באומץ הלב המאפיין אותו גם בטיסותיו (הקצרות והנמוכות), עצר את צמד הפוחזים שניראו שועטים על הקטנוע במורד ההר, כשהוא שולף מולם את ארנקו ומורה להם להציג תעודות.
למראהו האיתני של הנשיא נבהלו מאוד החשודים, התרשמו מאוד מהוד רוממותו, והמשיכו בנסיעתם הפרועה במורד ההר, לכוון שיבלי, ארץ מוצאם.
בשלב זה הצטרפה גם אלילת המזל למשחק, ושתי ניידות משטרה הגיעו במקרה למקום. 
לוחמינו הנועזים עצרו את הניידות וסיפרו את סיפור גבורתם לשוטרים.
לשוטרים נמסרו תמונות וסרטי וידאו של החשודים, ודגימות דם של הפורצים שנותרו על חפץ שנגנב מרכבו של יורם אגמון 3 ימים לפני כן.
השוטרים זיהו על פי הסרט והתמונות את החשודים, והובטח לנו כי הם ייעצרו.

במשטרה נבדקת בימים אלו האפשרות להעניק לחרב המעופפת אות מופת וציון לשבח על פעילות בעורף האויב.

אנו תקווה שהמבצע בו הוקרב רכוש החרב ובו סוכנו חיי חבריה, יביא להדברת גל הטרור נגד חברי רוח הקודש.

אני מודה לכל חברי החרב שהתנדבו לחרף נפשותיהם ללא כל היסוס.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אחרי ששרדנו את ארנון אנחנו כבר לא פוחדים מאף אחד.

מנותק איפקיס

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
כל הכבוד לחבריי החרב אתם גדולים מקווה שזה ימנה פריצות בעתיד.לבוא החריי טיסה לרכב פרוץ ממש לא נעים

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
גורדון דוברנו המהולל . לא בכדי נבחרת פעם אחר פעם לשמש לנו כ-דובר .(למרות שבמהלך הבחירות הפעלת פרוטקשן , שוחד , איומים חסרי תקדים , קנית בוחרים , שיקרת , רימית , קנית תעודות זהות של בר-מיננים ועוד קצרה היד מלהכיל ) הינך מוכשר , שנון וחד לשון .
ברצוני לשבח , להלל ולפאר את מעשי החרב המעופפת ואין מוכשר ממך להביא את הפרטים לידיעת הציבור. עלה והצלח !! כה לחי !! כל הכבוד !!!
נ.ב - היה סיכום כי פעולות החרב ישארו חסויות למשך זמן של כ-20 שנה , אבקשך להבא לחשוב פעמיים בטרם הינך חושף כבל עם ועדה פעולות עלומות שמבוצעות חדשות לבקרים לטובת הכלל . חשיפה פומבית מעין זו עלולה לסכן ולחשוף סוכנים ופעילי שטח.
אנא ממך - יפה שתיקה לחכמים ( בהמשך לשיחתנו מהבוקר בנוגע להצלחת מבצענו אי שם ....דרומית לקאבול )

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
כל הכבוד לחבריי החרב אתם גדולים מקווה שזה ימנה פריצות בעתיד.לבוא החריי טיסה לרכב פרוץ ממש לא נעים

ואחרי גירזון זה עוד יותר מבאס...
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
גורדון איזה מזל יש לך שזה פורום סגור, היית נשאר ללא לקוחות !!  lugh
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק רון

• הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא
אני מודה.קראתי את השירשור.ואני מלא גאווה על אומץ לבכם.על ההקרבה לא לצאת לקרוס.כל הכבוד.. ואני אמשיך לקרוא בהערצה את השירשורים של הדובר שלכם.
רון tumbup tumbup

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא

מנותק סיגי

• הגעתי לאוסטרליה
  • סוף סוף אני טסה
אויי איך שאני נהנית לקרא את סיפורי המעשיות של הדובר המופלא :)
אך איזו גבורה, איזו הקרבה, כל הכבוד לכם :P
סיגי
אל תתן לפחד לשתק אותך, קח אוויר... הרבה אוויר, חבק אותו, וצא איתו לדרך...
עוף כמו ציפור, שחרר את כל הלחצים...
השמים הם הגבול.

דוד פרנק

• אורח
אתם צריכים לשנות את השם המסחרי ל"החסמבה המעופפת" בחיי...כל הכבוד לכם!

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
החבר הנכבד אילן בקר.

אכן, בשיגרה אנו משתדלים לשמור על חיסיון ולא לשתף את הציבור הרחב בפעילויות של "החרב המעופפת".
עם זאת, מאחר והוגשה תלונה למשטרה, לא מצאנו לנכון לא לפרסם את הפרטים.

וכעת, סקופ וחשיפה עולמית ראשונה: מאחר ובמילא הבית הלבן והפנטגון אמורים לפרסם את המידע והתמונות בזמן הקרוב, החלטנו לחשוף את מעורבותה ואחריותה של החרב המעופפת בלכידת וחיסול ה"ארכי פושע" אוסמה בן לאדן.

מתברר כי שני פורצי הרכבים בתבור נימנו על אירגון אל קאידה.
הם נשלחו במצוות אל קאידה להלחם ברוח הקודש באמצעות חבלה בכלי המשחית שלנו.
לאחר שזיהינו את השניים והם הבינו שנתפסו כשמכנסיהם מופשלות וישבנם חשוף, מיהרו השניים להתקשר לאוסמה בן לאדן אישית ולעדכן אותו.
שיחת טלפון זו יורטה על ידי הסי. אי. אי. האמריקאי, והיא זו שהביאה לאיתור מקום המסתור של בן לאדן בפקיסטן.

מהיום אימרו: החרב המעופפת חיסלה את פריצת הרכבים בתבור, וגם הביאה לחיסולו של בן לאדן!!!

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, עכשיו כבר כל העולם מכיר אותנו.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
כל העולם ? איזה בעסה
גורדון ומה עם אשתו ? ;D  ( של כל העולם ,,,, ואישתו )

מנותק מיכל מור

• מצאתי פסיפס
רגע...רגע...רגע....

חבורה מהוללת כמו החרב המעופפת, צריכה לתת קרדיט גם למי שלא ראוי למעמד "מועמד למועמדות" ובכל זאת תרם את חלקו למבצע והכין את הרקע לעצם קיומו  lugh
אני מבקשת לציין שאת הראיות (ספר הרכב המוכתם בדם) מצאנו מיקי הוכשטטר ואני שבוע קודם. יורם ואמנון היו בצוות החיפושים אחרי הניירות שנגנבו מהרכב, כך שגם הם שותפים להצלחתכם הכבירה  :P
חוץ מזה.... האם מונה מישהו לעקוב אחר התקדמות הפרשה במשטרה?