לכל חברי הפורום היקרים !
אוהד רשם את השטלשלות הארועים,ואני יחזור עליהם .הגעתי לנתניה בשעה 00;12 בצהריים ,בהגיעי לדשא היו 2 מצנחי סינגל באוויר(החברה האמריקאים.)הרוח היתה במקסימום 25 קמש.כאשר התארגנתי לקראת טיסה ,היו פיקים של 30 קמש.בטיסה הראשונה נתתי תדריך לשני חברה אמריקאים שטסו שם איך לאחוז אותי בהנפה .(טייסים ותיקים חברים של יריב בן טובים).הכל הלך חלק גם ההמראה ,וגם הנחיתה.בהתארגנות לטיסה השניה ביקשתי מאותם חברה לבוא לתת לי עוגן כמו בטיסה הראשונה.כאשר כל אחד אחז בספרדר,הסתובבתי להנפה .אודי הופיע ללא שום בקשה הזיז את החברה האמריקאים ותפס בחגורות הריתמה,אני הייתי עם הפנים למצנח בשלב תחילת ההנפה,האמריקאי שנשאר לו מקום לאחוז את הספרדר מהצד ,וזאת כיוון שאודי החליט לאחוז לבד את הנוסעת,והשאיר לאמריקאי להחזיק מהצד את הספרדר.בזמן ההנפה ,לפי ההנחיות שלי היו צריכים לאחוז את הספרדר שני אנשים, אודי על דעת עצמו הזיז את שני החברה,ובאותה שניה אני הייתי במצב של הנפה . אודי לא עומד בלחץ החופה בהנפה ושחרר את אחיזתו מהנוסעת,הבחור האמריקאי (שאת שמו שכחתי)ראיתי מהצד גם עוזב אותי ,נסחפתי לאחור ל-3 מ וחירבתי את המצנח ארצה,אך חלקו השמאלי של המצנח היה באוויר (הטיפ השמאלי),ומכיוון שלא רציתי שהמצנח יתנפח ,ביקשתי עזרה לחרב את המצנח.אודי בא ומשך את הברקס,[כל הכבוד לאודי על העזרה במשיכת הבררקס. אני רוצה לציין כי מעולם לא ביקשתי את עזרתו של אודי להנפה,כיוון שאני יודע שיד אחת אצלו הייתה פרוקה מתאונה,אך בלמשוך ברקסים לאחר נחיתה הוא כן היה מקבל ממני.צר לי על מה שקרא לאודי .מקווה שיחזור לפעילות בהקדם .
עופר.