כתב נושא: אני והעץ  (נקרא 1206 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק שרון תמם

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: אני והעץ
« Reply #80 ב- : March 19, 2011, 08:59:41 pm »
וואלה...

דוד פרנק

• אורח
« Reply #81 ב- : March 19, 2011, 09:12:19 pm »
שרון מה וואלה מה?
אתה היית לוקח שמאלה או ימינה הא?  כמו שאני מכיר אותך היית ממשיך ישר לעץ אבל צורח כל הדרך כמו ילדה קטנה... :-X lugh

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #82 ב- : March 19, 2011, 10:00:07 pm »
בוקר טוב.
אחרי הקפיצה לא שמאלה ולא ימינה היה עוזר למצנח לוקח יותר משנייה אחת להגיב ולפנות!

אחרי הקפיצה רק פלייר התכדרות בריתמה וחיבוק לעץ  hug.

אני כותב אחרי הקפיצה כי לפניי זה הוא לא היה באוויר למרות שהחופה הייתה במצב טיסה והיה נכון מאוד לפנות ימינה לפניי הקפיצה ברגע שהחופה במצב טיסה.

כול השאר לא לעיניין. בחור חדש מתחיל או איך שתרצה לקרוא לזה מקבל תשובה זהה לחלוטין ובטיחותית נכונה מ3 פלוס מדריכים הוא כנראה לא ימשיך להתווכח איתם אלא ילמד מזה.

שי

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #83 ב- : March 19, 2011, 10:53:23 pm »
בוקר טוב.
אחרי הקפיצה לא שמאלה ולא ימינה היה עוזר למצנח לוקח יותר משנייה אחת להגיב ולפנות!

אחרי הקפיצה רק פלייר התכדרות בריתמה וחיבוק לעץ  hug.

אני כותב אחרי הקפיצה כי לפניי זה הוא לא היה באוויר למרות שהחופה הייתה במצב טיסה והיה נכון מאוד לפנות ימינה לפניי הקפיצה ברגע שהחופה במצב טיסה.

כול השאר לא לעיניין. בחור חדש מתחיל או איך שתרצה לקרוא לזה מקבל תשובה זהה לחלוטין ובטיחותית נכונה מ3 פלוס מדריכים הוא כנראה לא ימשיך להתווכח איתם אלא ילמד מזה.

שי

hug אתה לא המדריך היחיד בעולם וגם השניים הנוספים לא. אם תתעורר ותבין שאתה לא הכי מוצלח בעולם וגם אם כן, יש מקום לדיעות נוספות.
אנא ממך שאל את השאלות שלא עניתי עליהן לטענתך, כי כמו שכבר אמרו, מהשרשור הזה לא ייצא כנראה ידע לאף חניך חדש.
מה שכן ייצא זה שאנשים יבינו שאפילו אם הם ביססו עמדה של "מבינים" בתחום - זה לא נותן להם זכות לזלזל באחרים וזה לא אומר שאם יש למישהו דיעה אחרת משלהם - הוא בהכרח טועה או בהכרח ישתוק מפאת הכבוד.

אני יודע שזה לא מאוד קשור, אבל ההתחלה שלי במצנחים מזכירה לי את ההתחלה שלי באופנועים, אני מזמין אותך לברר ע"י השם שלי, כמה קונצנזיוסים שברתי בלי להתבייש מול "זקני השבט" וכמה זלזלו בי בהתחלה.
אני מזמין אותך לבדוק לאיזה רמת הבנה הגעתי שם ומה היחס של אותם זקני השבט שבהתחלה מחו אותי בהינף יד - כמוך, אליי כיום.

ההבדל בין מצנחים לאופנועים הוא שאם אתה מתעקש על רעיון שיקצץ לך מזמני ההקפה, אתה יכול להוכיח את זה (ואוהו הוכחתי), ובמצנחים אין מדד אמיתי פרט לתחרויות שאין בארץ.

אני לא מכניס את זה כדי להראות שאני גבר (כי אני יודע שאני גבר, יש לי משהו בתחתונים שאני לא יכול להתווכח איתו, בדקתי בספרים ולפי הצורה והתמונות - אני גבר), אלא להסביר לך שהלכתי נגד בריונות מסוגים כאלה ואחרים ואתה לא מפחיד אותי יותר מלעשות ספירלה בנתניה עם סיגריה בזוית הפה.

לא אתה, לא ה-POSSY (חבורה, אל תהיו גסים את המילה ההיא כותבים אחרת) שלך ולא אף אחד אחר יסתום לי את הפה אם אני חושב אחרת.

שלח לי את השאלות ותפסיק לבלבל את המוח

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #84 ב- : March 19, 2011, 11:53:19 pm »
עמרי,

אני לא מלמד ספיראלות בהתכתבות, ולו לימדתי בטח לא היית מקשיב והיית מוצא דרך טובה יותר ונכונה יותר.

בהצלחה.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #85 ב- : March 20, 2011, 04:38:07 am »
עמרי,

אני לא מלמד ספיראלות בהתכתבות, ולו לימדתי בטח לא היית מקשיב והיית מוצא דרך טובה יותר ונכונה יותר.

בהצלחה.

אבל אתה זורם בשמחה על לקטול אותי שאני מבצע אותה לא טוב, לא?

יש פה דיונים שלמים על בטיחות כולל טכניקות ודברים שאתה "מלמד" או חולק את הידע שלך עליהם או איך שלא תקרא לזה כי אנשים עושים דברים לא נכון ולא בטיחותי ואתה מרגיש צורך כמו כולם לשחק את אל הבטיחות והידע, למען בטחונם של הטייסים, לא?

האם ספירלה שמבוצעת לא נכון כטענתך אינה מסכנת אותי אם אני חוזר על אותה טכניקה שגויה פעם אחרי פעם?

במה זה שונה מהדיון על האוזניים הגדולות? בזה שזה נחשב תרגיל "יענו אקרו" ולא פעולה בעלת חשיבות בטיחותית כמו אוזניים גדולות?

האם למען בטיחות הטייס לא תחלוק קצת ידע חינם אין כסף באינטרנט, כמו שעשית באוזניים הגדולות?

מצטער, לא הבנתי את האג'נדה שלך.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #86 ב- : March 20, 2011, 05:35:12 am »
לא זרמתי בשמחה לשום מקום ולא קטלתי אותך.

לא כתבתי שהביצוע מסוכן.

אוזניים גדולות זה חשוב מאוד לכולם, והרוב אני מניח גם מפנים.

אתה מוצא לנכון לעסוק בהשמצות זולות, ביריונות מילוילית (תקרא את דבריך לשי וצחי ותבין שאתה מדבר על עצמך) ושאר ירקות ילדותיים.

איני מוצא לנכון לתרום לך את הידע (גם לא בכסף) מכיוון שאינך מוכן באמת ללמוד (ראה מקרה המנוע ברכס).

יש דיון בפורום אחר בנושא ספיראלה, תבדוק שם על מה מדברים ותפתח שירשור פה נראה מה יהיו התשובות (שי כבר העלה נקודה אחת).

אולי לא תצטרך אותי.

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #87 ב- : March 20, 2011, 10:24:06 am »
עומרי
אני אפילו לא יודע איפה להתחיל...........כר גיל כולם טועים רק אתה צודק!

הייתי צריך להקשיב לאיתי לפניי 3 דפים.
אבל בכול זאת אני אנסה:

זה שאתה צועק  קורא שמות ומציג בריונות מילולית לא הופכת אותך לצודק אלא רק מורידה מכבודך  (לפחות בעיניי)

תסתכל על עצמך ,אני כבר קראתי את כול השירשור אתמול בשבילך לבדוק את דבריך ואין בכוונתי לעשות זאת שוב, מי שצריך לקרוא את השאלות ולענות עליהם זה אתה. ... אופס כן אתה זה זה שמשחק  במקום להשיב ומאשים אחרים בזה.

תבדוק את עצמך ואת דבריך לפניי שאתה מתלונן על אחרים.  מעולם לא הצעתי לך לעשות מבחן כול שהוא זה אתה שביקשת מאיתי ואח"כ דרשת ממני (זה נכון שהסכמתי בתנאים הנורמלים).
אני לא עובד בשבילך ובטח לא מקבל שום תמורה ממך (אלא אם כאב ראש נחשב) ומשום אתה מתנהג כאילו שילמת לי ואני חייב לך משהו.

אף אחד לא התייחס אליך בבריונות או קרא לך שמות  אנשים רבים בינהם אני מנסים לעזור לך ושאר השואלים  ללמוד, אתה שוכח שחלקנו עושים את זה למחייתנו ותמורת הניסיון והידע שלנו אנחנו בדרך כלל  מקבלים תמורה שעוזרת לנו לשלם את המשכנתא ולהאכיל את משפחתנו.  אתה מקבל את המידע בחינם ואז רץ להתלונן וללכלך.

היחס שלך לא שווה שנייה  מזמננו ובטח לא אם אתה רק רוצה להתווכח ולא באמת ללמוד.

תראה איך יונתן קיבל את התשובות הודה לכולם ולמד מהם!
ותראה מה אתה עשית עם התשובות ....ליכלוך ירידה לפסים לא מקצועים ופרנוייה ברמות של מעשן גראס כבד. 

קבלת הערה מגונן על נחיתה בשדה נבוט ומה השבת..........אבל גם איתי נחת בשדה. וואלה תשובה מהזה צודקת ועיניינית.
קבלת הערה מאדרי וממני על טיסה בCTR וכתבת שזה בסדר וזה בטוח כי אתה בדקת והחלטת. שוב מעוד עינייני מקצועי ובוגר.

אולי לא שמת לב אבל כשכתבת דברים  נכונים  בהחלט הצדקתי אותך (לדוגמא בנושא הרזרבי בכמון בדיון אתמול)  אני וגם איתי וצחי ורבים אחרים מתמקדים בצד המקצועי  ובדרך כלל צודקים אבל בהחלט אפשר לפעמיים להסכים שאנחנו לא מסכימים.

וכשאנחנו טועים אז אנחנו  מודים לומדים וממשיכים הלאה.

איך מצנח רחיפה עובד ביחס לגוש האוויר ובהנפה זאת עובדה ועל סמך זה התבססו תשובותינו ליונתן . אתה מוזמן ללמד את עצמך  בהתכתבות אבל אל תתווכח אם אתה לא אוהב את התשובה ואולי גם אל תשאל אם אתה יודע יותר טוב מכולם.

סרטי הווידאו שלך בחודשים האחרונים מראים שרמת הביטחון והאגו שלך גבוהים בהרבה מרמת הטיסה שלך אתה לא חייב לקבל את זה או להסכים עם זה אבל אלו הסרטים שאתה פרסמת לא אנחנו.

תחשוב על הדברים לפניי שאתה עונה (קרא את כול השירשור שוב לפניי שאתה קוטל אותי)

שי
« עריכה אחרונה: March 20, 2011, 10:31:46 am על ידי shaison »

מנותק רונן גורדון

• הגעתי לאוסטרליה
  • Captain Fantastic
    • דוא
« Reply #88 ב- : March 20, 2011, 12:57:41 pm »
עומרי, איתי, שי.

נשבר לנו הזין מהשרשור הזה.
נמאסתם, הגדשתם את הסאה, עברתם את הגבול, הלכתם צעד אחד יותר מידי, חזרתם על עצמכם, שיגעתם את כולנו, עליתם לנו על העצבים, שברתם את שיאי השיעמום, טחנתם לנו את הצורה, בילבלתם לנו את הביצים, חינטרשתם אותנו עד אין קץ, ................... ................... ................... ..!!!

יאללה די!!!
לדעתי שני הפצועים מיום ו', לא נפצעו בתאונות, הם ניסו להתאבד כי נכנסו לדיכאון מהמלחמה המצחיקה שלכם בפורום.

ראו הוזהרתם.

רונן גורדון, דובר
החרב המעופפת, אנחנו לא מאמינים בשרשורים ארוכים החוזרים על עצמם.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #89 ב- : March 20, 2011, 07:44:40 pm »
רונן,

אם כל מה שכתבת נכון אז שבור לך הזין ולמרות הכאבים אתה קורא את כל השטויות שלנו..Get you'r self a life.

ולא אני לא מפחד מחברי החרב המתכופפת  dead sow miao

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #90 ב- : March 21, 2011, 11:03:20 am »
עומרי
אני אפילו לא יודע איפה להתחיל...........כר גיל כולם טועים רק אתה צודק!

הייתי צריך להקשיב לאיתי לפניי 3 דפים.
אבל בכול זאת אני אנסה:

זה שאתה צועק  קורא שמות ומציג בריונות מילולית לא הופכת אותך לצודק אלא רק מורידה מכבודך  (לפחות בעיניי)

תסתכל על עצמך ,אני כבר קראתי את כול השירשור אתמול בשבילך לבדוק את דבריך ואין בכוונתי לעשות זאת שוב, מי שצריך לקרוא את השאלות ולענות עליהם זה אתה. ... אופס כן אתה זה זה שמשחק  במקום להשיב ומאשים אחרים בזה.

תבדוק את עצמך ואת דבריך לפניי שאתה מתלונן על אחרים.  מעולם לא הצעתי לך לעשות מבחן כול שהוא זה אתה שביקשת מאיתי ואח"כ דרשת ממני (זה נכון שהסכמתי בתנאים הנורמלים).
אני לא עובד בשבילך ובטח לא מקבל שום תמורה ממך (אלא אם כאב ראש נחשב) ומשום אתה מתנהג כאילו שילמת לי ואני חייב לך משהו.

אף אחד לא התייחס אליך בבריונות או קרא לך שמות  אנשים רבים בינהם אני מנסים לעזור לך ושאר השואלים  ללמוד, אתה שוכח שחלקנו עושים את זה למחייתנו ותמורת הניסיון והידע שלנו אנחנו בדרך כלל  מקבלים תמורה שעוזרת לנו לשלם את המשכנתא ולהאכיל את משפחתנו.  אתה מקבל את המידע בחינם ואז רץ להתלונן וללכלך.

היחס שלך לא שווה שנייה  מזמננו ובטח לא אם אתה רק רוצה להתווכח ולא באמת ללמוד.

תראה איך יונתן קיבל את התשובות הודה לכולם ולמד מהם!
ותראה מה אתה עשית עם התשובות ....ליכלוך ירידה לפסים לא מקצועים ופרנוייה ברמות של מעשן גראס כבד. 

קבלת הערה מגונן על נחיתה בשדה נבוט ומה השבת..........אבל גם איתי נחת בשדה. וואלה תשובה מהזה צודקת ועיניינית.
קבלת הערה מאדרי וממני על טיסה בCTR וכתבת שזה בסדר וזה בטוח כי אתה בדקת והחלטת. שוב מעוד עינייני מקצועי ובוגר.

אולי לא שמת לב אבל כשכתבת דברים  נכונים  בהחלט הצדקתי אותך (לדוגמא בנושא הרזרבי בכמון בדיון אתמול)  אני וגם איתי וצחי ורבים אחרים מתמקדים בצד המקצועי  ובדרך כלל צודקים אבל בהחלט אפשר לפעמיים להסכים שאנחנו לא מסכימים.

וכשאנחנו טועים אז אנחנו  מודים לומדים וממשיכים הלאה.

איך מצנח רחיפה עובד ביחס לגוש האוויר ובהנפה זאת עובדה ועל סמך זה התבססו תשובותינו ליונתן . אתה מוזמן ללמד את עצמך  בהתכתבות אבל אל תתווכח אם אתה לא אוהב את התשובה ואולי גם אל תשאל אם אתה יודע יותר טוב מכולם.

סרטי הווידאו שלך בחודשים האחרונים מראים שרמת הביטחון והאגו שלך גבוהים בהרבה מרמת הטיסה שלך אתה לא חייב לקבל את זה או להסכים עם זה אבל אלו הסרטים שאתה פרסמת לא אנחנו.

תחשוב על הדברים לפניי שאתה עונה (קרא את כול השירשור שוב לפניי שאתה קוטל אותי)

שי

אני אוהב אותך שי. אתה צודק. אני מעשן גראס כבר (ולכן הפרנויה), אני לא יודע לטוס, אחרי נחיתה בשדה חרוש אני לרוב מתגלגל עליו ועושה "מלאכי שלג" עם הירקות המסכנים, ובד"כ גם עושה צלחות עם האוטו בעיקר איפה שהגידול נראה טוב (כי זה מזה סקסי לעשות עיגולים על השדה, סתכל איך זה נראה מלמעלה - מדהים).
אני לא מעוניין לקרוא שוב את השרשור (עשיתי כך ולא מצאתי שאלות לא פתורות - אבל מכיוון שאני אדיוט ואתה לא מוכן לעזור לבור שכמותי למצוא אותן - אז זאת אשמתי ואני לוקח זאת על עצמי).
זה לא שאמרתי בדיוק למה נחתתי באמצע וכמה נזק עשיתי (מספר צעדים), רק אמרתי שגם אחרים עושים כך בשביל לעשות להם נא בעין ולהכפיש, הרי "פוסל במומו" זה רק קטע מאסקימו לימון (איפה בנצי ויודלה?), זה לא אומר שאסור לשפוט אדם העושה מעשה X כשאתה עושה את אותו מעשה בדיוק...

אני מאמין שהקיץ כבר אתרסק, זה הרי נס שאני בכלל חי עם איך שאני טס, אז הפורום לא יסבול מאיתנו עוד.
אני גם לא רוצה שתשלח לי את המבחן - רק שתדע דבר אחד: בפעם הבאה שתנסה להכפיש את רמת הטיסה שלי ותשתמש בחוסר ידע תיאורטי כחיזוק לטענתך - אזכיר לך את עניין המבחן בשנית, בשלישית וגם באלפית הפעמים, עד שתפסיק להשתמש בזה כטיעון או שתתן לי הזדמנות להפריך את הטענה שלך.

איתי אל תעלב, כשאני אומר שאני אוהב את שי וחושב שהוא הדבר הכי סקסי שחותך את השמים - אני מדבר גם עלייך כמובן.
כי אי אפשר להפריד בינכם - אתם נראים, מתנהגים וסקסיים - בדיוק אותו הדבר.
 hug

בגבהים רבותיי, זכרו שאפשר גם לעוף ולא רק לכתוב על זה בפורום  :-*

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #91 ב- : March 21, 2011, 01:08:21 pm »
עמרי,

אני לא נעלב, אבל אני מעדיף לשמוע מחמאות על כמה אני סקסי מאישה אמיתית ולא מ....

אני גם מעדיף אהבת אישה ולא....

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #92 ב- : March 21, 2011, 06:38:46 pm »
באמת? שמעתי אחרת.  :-\

אני חייב להודות שבתור שלוש נקודות - התאכזבתי קשות.

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #93 ב- : March 21, 2011, 10:02:04 pm »
יונתן מזלטוב!!!! היה שווה להכנס בעץ!!!

שירשור  שלך פעם הראשונה עובר 7 עמודים ויותר מ 1000 צפיות... זה נירא כבר  כמו האח הגדול.... :-\ :-\
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח