מוכן גם מוכן לשלוח את המבחן במידה ואתם רצנים.
ואיך כול זה קשור לעובדות?
איך כול זה קשור למה היה נכון ליונתן לעשות?
אין לי שום צורך להכפיש אותך(או אף אחד אחר) א- כי אני לא מכיר אותך וב- כי מה בדיוק יצא לי מזה?
אבל לך משום מה יש צורך להראות שכולם טועים גם כשהם לא ! למה?
בשמחות
שי לנואל
איתי
סטנדרט זה אומר כל מבחן של כל בית ספר שמבצע מבחנים, מצדי ברצף... נתקלתי במבחן כזה, בכלל לא בעיה.
אני מזכיר גם, שי, שתיאוריה תעופתית לא זרה לי.
לגבי העובדות - אתה (שי) כתבת שכולם נותנים תיאוריות מגובות בעובדות לגבי מה נכון היה לעשות בהמראה ואני אמרתי שהיחיד שנתן עובדות היה יונתן (עובדה היא הסרטון עם התוצאה מול העיניים) ושכל השאר העלו תיאוריות - בדיוק כמוני.
שלח לי את המבחן אני אשמח בכל מקרה להראות לעצמי כמה אני יודע, אולי אני באמת לא יודע כלום וחי בסרט?
אם המקרה יהיה כזה אני מקרקע את עצמי עד שאעבור מבחן מקביל בהצלחה.
לגבי ההכפשות אל תתמם, יש מספר אנשים שמאוד נהנים להגיד ימינה כשאני אומר שמאלה ואילו העובדות (אתה אוהב עובדות) הן שמעולם לא עשיתי טעות שגרמה לי שריטה (לא שלא טעיתי בכלל, כן?).
עובדה היא שתמיד האחים לנואל אוהבים להוכיח אותי אפילו אם לפעמים אין באמת סיבה (סליחה שאני מכליל, אולי אתם אוהבים להוכיח את כולם ואני שם לב רק לעצמי).
השורה התחתונה היא שיש נטייה לקרוא לי טייס לא מקצעי חסר ידע ויכולת, ואני רוצה להוציא את הנטיה הזאת מהשם שלי.
מילא אם היתה סיבה - טיסה מסוכנת, חוסר שליטה, כמעט תאונות, תאונות, סיכון אחרים... אבל אין כאלו מקרים בשבילכם.
כדי להלחם בנטייה הזאת אני מוכן להוכיח, בשביל עצמי ובשביל להניח גרב עובדתית בפיות המלעיזים.
אז קדימה, הכפפה מונחת ממש פה ליד הרגל שלך - עכשיו אתה רק צריך לחשוב על איך להרים אותה בלי שתוכלו לתרץ שרימיתי, כי אין לי סבלנות לעשות את זה פעמיים.