כתב נושא: קיבלתי את המצנח שלי ושאלת סקר קלה...  (נקרא 111 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אדוה

• Riding with the wind
  • מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • אם אין אני לי - לא נורא
קיבלתי את המצנח שלי ושאלת סקר קלה...
« ב- : February 12, 2011, 07:38:05 pm »
אז יש לי מצנח, והוא ממש כמעט ורוד, בדיוק כמו שרציתי. או במילים של רומן... "הוא קצת יותר ורוד מבציור"
יש לה גם שם כבר.

ועכשיו לשאלה...אני מרגישה שאני קצת אחרת מהחברים שלי לשיעור מאז שהגענו לגובה..
הם ממהרים חזרה למעלה כדי לרחף שוב מוכנים לעשות כל היום למעלה למטה למעלה למטה ואני, חלילה לא אומר שאני לא רוצה גם כמה שיותר ריחופים אבל אני כבר לא יכולה לחכות לשלב הבא שבו המשחק מגלשה הזה מפסיק ואני לומדת גם לנצל את כל הדברים הנפלאים האלה שאני מרגישה באויר.. (רומן אומר שיש לי מזל התרמיקות פשוט באות אליי).

וכן אני מודעת לחשיבות של כמה שיותר המראות ונחיתות לא זלזלתי בשלב הזה. גם אתם הייתם כל כך מורעלים שרק רציתם את המגלשה הזאת הלוך חזור כמה שיותר או שיש ה איזה מישהו כמוני שפחות התלהב מהכמות אלא יותר מהאיכות שתגיע ברגע שילמד רק איך עושים את זה נכון...

בכלל הצלחתי להבהיר את עצמי?

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: קיבלתי את המצנח שלי ושאלת סקר קלה...
« Reply #1 ב- : February 12, 2011, 10:46:13 pm »
עד היום אני נהנה מכל גירזון... למרות שפעם היה כל מה שרציתי והיום יש גבול לגירזונים....  והחישוב דלק/זמן הגעת לאתר/זמן אוויר ,תופס מקום שבשנה הראשונה לא היה לו.
במבט לאחור... אני חושב שמי שיכול להנות מכול שלב עד הסוף בלי להסתכל (יותר מידי) בשלב הבא, הוא  המרוויח הגדול... וזה תופס לכל דבר בחיים ולא רק בריחוף.
לכל אחד יש את הקצב התקדמות שלו. אני אהבתי לעשות נמוכים שכבר הייתי בגובה... ,גובה שידעתי לעבוד עם תרמיקות, לתרמל לוקל גם שיכלתי לצאת לקרוס.(לפעמים בחוסר ברירה בגלל העבודה-זמן שהיה לי.ותמיד נהנה. והחומוס שאחרי..  או מיסעדת הבוקרים של אז.. :( .
ולבסוף..  תנצלי את מזלך עם התרמיקות ותישמעי מה שיונתן אמר אתמול... לא לרוץ לקנות ואריו, גם אם דילרים ממליצים, מטלפנים או כותבים בפרטי.... אם כבר מזלך הדבקת תרמיקות... ולא סינקים כמו אצלי.... תעבדי על רגש ותחושות..ותהני מהטיסות גובה בינתיים.....

מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
בעניין: קיבלתי את המצנח שלי ושאלת סקר קלה...
« Reply #2 ב- : February 13, 2011, 01:53:36 am »
בטיסה הראשונה בגובה פחדתי מאוד וכל מה שרציתי זה לנחות, בטיסות לאחר מכן התאהבתי, ולאחר הרחיפה הרביעית כבר הייתי סגור על זה ורק חיכיתי לעוד
מקווה שזה עונה על השאלה שלך
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]