כתב נושא: מי מורשה להחליף מיתרים  (נקרא 606 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק soikaeran

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
    • דוא
מי מורשה להחליף מיתרים
« ב- : July 22, 2007, 05:23:12 pm »
מי רשאי להחליף מיתרים
אפקו נתנו לי מחיר של 590$
לפני מע"מ
האם זה סביר והאם יש עוד מורשים ?
 :-* :'(

מנותק אשר כהן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
בעניין: מי מורשה להחליף מיתרים
« Reply #1 ב- : July 22, 2007, 06:50:28 pm »
הייתי   מחליף  מיצנח  יש  גם  מיצנח  חדש  וגם  מתרים   חדשים  ואין  הרבה    הבדל   במחיר

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
בעניין: מי מורשה להחליף מיתרים
« Reply #2 ב- : July 22, 2007, 08:18:07 pm »
אם צריך להחליף מיתרים רצוי מאוד שהיצרן יעשה זאת, מה עוד שלאפקו יש מיתרים שנכנסים לתוך החופה וכדי להחליף אותם צריך לפרום חלק מהחופה (תאמת זה די נדיר שדווקא מיתרים אלה נהרסים), ומהיכן תשיג מיתרים?, רק אפקו יכולים להנפיק לך מיתרים של המצנח שלהם, אף יצרן אחר לא יעשה לך את זה!
אין לי מושג על איזה מצנח אתה טס ומה מצבו, אבל אם זה פיאסטה אז חבל לך על ההשקעה כי במחיר הזה אתה יכול לקנות פיאסטה משומשת במצב טוב, אם מדובר כאן בטראסט או משהו חדש יותר נשאלת השאלה איך הגעת למחיר הזה, או שהמצנח עבר טראומה וכל המיתרים דורשים החלפה כי לפי דעתי למצנח חדש עדיין לא הגיע הזמן של טיפול תקופתי שדורש החלפת מיתרים, ואולי אני טועה.......
הכל שאלה מה מצב המצנח מחכתחילה, אם הוא במצב ממש טוב (חדש) אז נראה שאין לך הרבה ברירה אלא ללכת עם ההחלפה, אם זה מצנח משומש שהגיע זמן החלפת המיתרים, תבדוק טוב טוב יתכן ושווה לך לעבור למצנח אחר, בכל מקרה את מחיר הבדיקה תצטרך לשלם להם.

מקווה שעזרתי קצת, אם תתאר קצת ביותר פירוט כאן את מצב המצנח, מה קרה לו, למה החלפת מיתרים וכדומה אולי נוכל לעזור לך יותר

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]