אוהד,
כאב הרוחני של עומרי זה מה שיש לך לומר?
נחיתה על פרנסתם של אחרים (שיכולה לפגוע גם בפרנסתך כטנדמיסט) לא מצריכה גינוי ?
איפה המומחיות הגדולה והשליטה המדהימה שיש לבחור (לדבריך) נעלמה כאשר מדובר בנחיתה על שביל?
להזכירך פעם היה נהוג בבתי הספר להנחית על השביל את כל החניכים (לא מומחים כמו עמרי).
אולי הסרט יפה, הנחיתה מבזה את כולנו והריצה אחרי הנחיתה של מר דדון עוד מוסיפה חטא על פשע !!!
ספציפית אלייך איתי:
תגיד, מה הקשר למומחיות שלי? מישהו טען ככה פעם? תמיד אמרתי שאני חדש פה ויש לי מה ללמוד מכל אחד.
לפעמים אני חוטא בלהיות מבסוט מההתקדמות שלי, אבל זה לרוב נשמר בפנים או עם החברים הקרובים.
אני חושב שהסיבה היחידה שאני לא מתרסק, זה בשביל שלך לא יהיה מה להגיד.
אני מזכיר לך איך הגבת כשראו אותך מתברבר בסרטון של אוהד והעירו לך בסרקזם. זכורה לי התגוננות ותירוצים, כאילו שאתה חושב שאסור לטעות וזה עושה אותך בנאדם או טייס פחות טוב. מותר לטעות יא חביבי, ולחייך כשמעירים לך ולקבל או לא לקבל את הביקורת.
מה שעושה אותך, באופן ספציפי אדם מעיק ומרגיז לאוזן, הוא השמחה לאיד שלך והדרך שלך להתבטא.
"אדון לנואל" - מזל שאתה לא חלק ממערכת החינוך, אתה מזכיר לי את המנהלת שלי ביסודי (והם לא עשו שם עבודה טובה כמו שאתה יכול לראות).
נכון - עדיף היה לנחות על השביל. באופן חד משמעי.
ראיתי מאוחר את הבמבוקים בצד השביל וידעתי שיקח לי חודש להוציא משם את המצנח, החלטתי לנחות כמה שיותר קרוב לשביל בלי לסבך את המצנח. נחתי ותוך 4 צעדים הייתי מחוץ לשדה ועל השביל, את הקיפולים עשינו על התפצלות השבילים.
נכון - עדיף היה לחסוך כמה צעדים מהשדה. מסכים ולקח נלמד.