כתב נושא: נועם שים כותרת בפעם הבאה  (נקרא 247 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נועם שים כותרת בפעם הבאה
« ב- : December 03, 2010, 02:43:36 pm »
ניראה שאולי מחר כדאי להשקיע ולרדת למצוקי,מישהו יודע איך היה שם היום,אנשי החרב לא משאירים הודעות ???
« עריכה אחרונה: December 03, 2010, 05:42:29 pm על ידי צחי רייל »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: נועם שים כותרת בפעם הבאה
« Reply #1 ב- : December 03, 2010, 05:45:04 pm »
אנשי החרב גירזנו בגלבוע ואחר כך בשרונה (טוב בשרונה לא גירזנו).
don't fly faster then your guardian angel

מנותק טדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Nova Mentor 3 Light
« Reply #2 ב- : December 04, 2010, 03:46:56 pm »
אנשי החרב לא הגיעו למצוקי. הגיעו הרבה חברים טובים, מה שאי אפשר להגיד במובהק על הטיסה שלי, שהיתה טיסה טובה, כי היא לא היתה. סה"כ ~50 דקות באויר, לי לא היה כל כך נעים (ביחוד אחרי שהייתי במקום לפני כחודשיים ואז היה מצוין), די במפי ולא הצלחתי לעלות מעל הרכס ברוב הזמן, התנאים פסקו בבת אחת וכל אלה שהיו באויר בדקות אלה נחתו למטה.

מאיד, אלעד סיני, עידו, אבנר ואיתן יצאו מוקדם יותר ודי חגגו ולבסוף כולם נחתו למעלה, ויצאו שוב.

מה שכן, חברתית האירוע היה מוצלח מאוד, אוירה נעמיה, בדיחות, סרטים וסירטונים, נוף מהמם, אויר מדברי, אוכל טוב. ועוד: מנו, יורם (קדם) ואנוכי יצאנו ב- 11:30 בלילה לעין גדי, לחפש ארטיק. מצאנו. היה טוב.

היום אבנר ואנוכי הימרנו על הצפון (כי חשבנו שבמצוקי דרגות יהיה כמו אתמול, מה שהדיעבד הסתבר כנכון), ונסענו לשרונה, מה שהתברר כהימור הנכון להיום, כי לי היה הרבה יותר טוב בשרונה היום מאשר במצוקי דרגות אתמול, ואלה שנותרו במצוקי דרגות די גירזנו למטה (פרט כמובן לאלעד סיני ואורי, ככה שמענו מתום).

טדי
« עריכה אחרונה: December 05, 2010, 12:49:21 pm על ידי טדי »
רק טיסות טובות

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #3 ב- : December 04, 2010, 05:48:01 pm »
תנאים נחמדים לעונה,הייתי מגדיר את היום,חברותה,קפה וטיסה חביבה מעל שרונה ,לא היה ניתן לעלות יותר מ-200 מעל אבל אין כמו הימים האלו כדי לשפר תירמול בתרמיקות חלשות וגם היתאמנתי היום על סיבובים בעילויים חלשים ימינה שזהו הצד החלש שלי,היה נחמד וממצה .
וכמובן איאפשר לסיים בלי ניגוב עם החברים בחומוס כמה ,היה יום נהדר,בסופ"ש הבא ניכנסים לנוהל חורף,שבוע טוב לכולם ;D

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #4 ב- : December 04, 2010, 05:55:48 pm »
בדרגות, ביום כמו שישי, אם ירדת מתחת לגובה הרכס יהייה קשה לעלות חזרה. היו כמה שהצליחו, אבל זה דורש גירודים וסבלנות. מעל גובה הרכס, אסור להתבייש להסתובב קטן קטן, התרמיקות בדרגות נמדדות בצול, לא במטרים. וכדאי גם לא להלחץ מזה שבגובה נמוך תוך כדי סיבוב נסחפים קצת פנימה, אם ממשיכים לטפס זה בדרך כלל מפסיק לסחוף והופך אנכי לחלוטין. כמובן שלא נמוך מידי שאם נופלים ממנה אז נוחתים.

אני נהנתי מאוד, מהאנשים, מהטיסה הטובה בשישי, יותר משעה עם מקסימום של 300 מעל העמדה, מההוואי בערב. מהסימפוניית נחירות פחות נהנתי  :'( . אבל כנראה שצריך לסבול קצת. היום לא היה מדהים, רבע שעה מלמעלה עד למטה. אולי יש מי שהתאפק עם היציאה והחזיק יותר. בכל מקרה היה אפס רוח ולא פשוט לתזמן יציאה.

תודה רבה לאיתן ולדורון על הארגון. לשחף שחגגה יומולדת וכיבדה את כולם, וכמובן כמובן לבאבי מיכל תאיר ותומר הקטן, הייתם אחלה.

הנה כמה תמונות.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #5 ב- : December 05, 2010, 06:19:20 pm »
באמת רציתי להודות לשבירות דורון וכל מי שתרם להגעתו של מנו למצוקי, תודה לכולכם  hug

lugh
don't fly faster then your guardian angel

מנותק idomohar

• הגעתי לאוסטרליה
  • KARMA S
« Reply #6 ב- : December 05, 2010, 10:21:43 pm »
מנו אני מתחיל לחשוב שהשמועות נכונות. בשישי היה אחלה.

מנותק דורון דנן

• משחק בארגז החול
    • דוא
« Reply #7 ב- : December 06, 2010, 12:32:13 am »
לכל החברים שהיו באוויר, ושלא!!!!! המון המון תודה על הכול היה נהדר hug