החיים קשים

אני ממש שפוך מרוב טיסות בסוף שבוע זה
יום שישי אני וענת מגיעים למבוא חמה, יצאנו לשם מראש, בגלל שהבנו שישי שם ליגה ובגלל שיצאנו מאוחר מהבית והבנו שמתחיל להתחזק, הגענו למבוא חמה וכבר היו מצנחים באויר, יצאתי לסיבוב באויר (שהיה נהדר) ונחתתי חזרה בעמדה לעזור לענת להמריא, הרוח התחזקה וכבר חשבנו לבטל ופתאום הרוח ירדה למשהו ניסבל למשך כ 15 דקות, הנפנו כולנו ויצאנו לעוד סיבוב של כשעה באויר, ושוב נחיתה מעבר לכביש בכניסה למבוא חמה,
לאחר מכן חטפנו משהו בצמח, וטבילה בכנרת, ושוב חזרנו לעמדת ההמראה וחיכינו לרוח שתרד ולנסות ולתפוס את אפקט הכנרת,
הרוח ירדה לקראת שעה 18:30 ויצאנו לטיסה מדהימה עד השקיעה ממש באויר עולה (עד 800 מטר) ב +1 לרוב, הגענו מעל סוסיתא, טסנו מעל המים, הכל עלה אבל נגמר ב 800 מטר, נחיתה מעבר לכביש, וארוחת ערב בטאראבין, לאחריה קומזיץ עד 2:00 ושינה קצרה (מאוד) באוהלים,
שעה 4:50 לפנות בוקר והואריו של אורי חמו מעיר את יושבי האוהלים, יצאנו לרחיפה באויר רגוע עד השעה 7:30 לערך, לאחריה ארוחת בוקר בעמדת ההמראה, ולאחריה טבילה בכנרת
עכשיו אני בבית אבל מה זה שפוך..... אבל היה כל כך כיף, תודה לכלום על הכל, מחר אני בגרמניה ואשמור את הזכרונות הללו איתי עד החזרה שלי בעוד 3 שבועות.
תתחילו לשרשר תמונות!
אמיר מליק