אמיר וצחי
אני חייבת קודם כל להסיר בפניכם את הכובע
אני מתארת לי שזו אינה עבודה קלה למפות את כל המשתמשים ולסווג...
אם יש משהו שאוכל לעשות כדי לסייע לכם, אשמח לעשות זאת.
אני מסכימה עם זה שסגירת הפורום יגרע משהו בנגישות של הכלל, ביניהם כמובן מרחפים פוטנציאליים, אך בהתחשב בזה שנשאר פורום פתוח לכלל ובו יפורסם מידע כללי בנושא מצנחי הרחיפה, זה לא יהיה אסון גדול בכלל... אני זוכרת את עצמי, מחפשת מידע על מצנחי רחיפה, כמובן שבגוגל עלה גם אתר "רוח הקודש" כשנכנסתי לאתר, התעכבתי בתחילה דווקא בדף הראשי, בו יכולתי למצא מס' סרטונים, וכן מידע גם אם מועט מאוד בנושא, הדברים שעלו אז בשרשורים ובדיונים, לא דיברו אליי כמעט בכלל, יכולתי להתרשם מעט מהאקלים החברתי של "המשוגעים" החברים בספורט, שום דבר מעבר לזה.
כשרציתי לדעת כיצד להתחיל שאלתי שאלת תם וקיבלתי תשובות....
כפי שאמיר מסביר ואני חושבת כמוהו, מי שירצה ויתעניין, יעשה זאת ללא כל בעיה בפורום הפתוח, כמובן שיקבל שם מענה, אין לי צל של ספק בעניין, כשיהיה כבר פעיל יותר, ממילא כבר יהיה מוכר על ידי מי מהחברים שימליץ עליו.
לגבי הצעתו של יורי לשלב בשרשורים ידיעות לא נכונות.... אני חושבת שזה כבר נעשה, בעיקר ע"י משה אדרי, (כולל תמונות) לא נראה לי שזה מה שמעיף את רת"א מעניין בפורום שלנו, אני יודעת שפנו אליו בשאלות, איומים בתוספת גידופים ושאר ירקות... אז? נראה שהם ממשיכים לפקוד את הפורום הזה.
לי נראה שפורום סגור יעניק תחושה נוחה ובטוחה יותר לחברים, (אני לא רוצה לכלול בזה את אלה שעוברים עברות של כניסה לctr של ח"א, יציאה מגבולות ישראל וכו'. הפורום לא צריך לשמש מקלט לעבריינים אך גם אינו צריך לשמש כערוץ דיווח לשלטונות...)
אני מסכימה עם רולי שכתב בשרשור הקודם בעניין, שהנה הוא דיווח על אירוע שלו וקיבל בשמחה את ההערות של החברים וכמובן התובנות והידע של הותיקים, זה חשוב ותורם לכולנו.
אני חושבת שצריך לשמור על התרבות הזאת ואם יש חברים שיגיבו באופן שאינו הולם או אינו ענייני, צריך לפנות אליהם, לכוון אותם ולדרוש מהם לנהוג אחרת.
שיהיה לנו בהצלחה
סיגי