כתב נושא: סגירת הפורום לחברים בלבד  (נקרא 525 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
בעניין: סגירת הפורום לחברים בלבד
« Reply #20 ב- : October 29, 2010, 09:50:19 am »
שינוי מבורך,
אני בעד

חוץ מזה שזו תשובה הולמת לרגולטור הרשע,
אני חושב שהשינוי יאפשר לאנשים כמוני, שלא היה להם נעים שכל העולם ואשתו רואים את מה שכותבים פה החברים הטובים אחד על השני, לכתוב שוב.

אבל, אם החלטתם שמשהו יהיה חסוי - מן הראוי להשאיר אותו חסוי לכל הזמן.
זה דומה למצב שבו אתה מגיע לפסיכולוג מספר לו את כל הסודות ,בוטח בו ואחרי תקופה הוא מחליט לצאת עם זה לעיתונות.

ברגע שהוספתם סיסמא לפורום ואנשים כתבו בהנחה ורק מרחפים קוראים, יהיה לא הוגן לפתוח אותו לאחר תקופה לקהל הרחב.
לכן אני ממליץ להשאיר את הפורום הזה כמו שהוא ולהוסיף פורום חדש ומאובטח : תחקירי טיסה ותאונות.

ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק itzik1

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • משחק בארגז החול
    • דוא
חבל
« Reply #21 ב- : October 29, 2010, 10:20:09 am »
אני מבקר פה בפורום לא מעט. נהנה לקרא את החוויות שלכם, לצפות בסרטונים, וכו'.
אינני "מרחף", אך אני בא מענף ה"בקאיי" ומשם אני מכיר 2 חברים כאן שהכירו לי
את הספורט הזה. כמוני יש כנראה לא מעט שתיבצר מהם האפשרות הזו. חבל.

סופ"ש נעים.
« עריכה אחרונה: October 29, 2010, 10:24:41 am על ידי itzik1 »

מנותק Moshe Grad

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #22 ב- : October 29, 2010, 10:29:31 am »
חושב הפוך מכולם

האם יתכן שרת"א צודקים?

לא נראה לחברים הנכבדים כאן שזה לא בסדר לחצות מעל רמת דוד, לחדור לשטחים, לעבור גבול לירדן,לראות את הלבן בעיני טייסי אף15 ,להכנס לשטח נתב"ג ולחצות נתיבי טיסה?
האם לא נראה לכם שרת"א צריכים וחייבים להתערב ולעצור את פורעי החוק לפני הברוך הגדול שעלול לקרות בכל רגע, ולמען הגנה על הציבור האחר שמשתמש בשמיים באופן מוסדר?
האם הייתם סוגרים את הפורום לציבור הרחב אם נערים בני שש עשרה היו מתפארים בו על נהיגה ללא רישיון בכבישי ישראל בכדי למנוע מהמשטרה כל אפשרות לתפוס אותם?

רת"א ללא ספק אינם עושים את עבודתם וליבי איננו עמם( תקראו עמדותי בעניין בשירשורים אחרים), אבל דחילק יש גבול לכל תעלול ומי שמתפרע צריך לשאת באחריות. ואולי אנחנו לא צריכים לעזור,להחביא ולעודד את המתפרעים להמשיך .

ובנוסף, עד היום רת"א הנוראית לא עשתה כלום לאף אחד מאיתנו אפילו במקרה קיצוני כאשר מדריך ותיק נמצא אשם בגרימת מוות ברשלנות, הם לא עשו מאומה,( כנראה מחוסר יכולת). זוהי הפעם הראשונה והרצינית ביותר שהם מנסים למצוא עבריני תנועה כבדים, הם משתמשים בכל הכלים שברשותם ,כולל ריגול תעשייתי בפורום, ואולי טוב שכך!!

איתי ,שמיר,אדרי ושות,  אין צורך לענות לי שהרגולטור חרא, אני יודע, נא לענות ללב הנושא.

מסכים עם אילן בקר, זה לא הרגולטור (האימפוטנט) שהורג את הפורום, אלה המשתלחים הפרועים הממעיטים בכבוד חבריהם.

שלכם

משה גרד

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #23 ב- : October 29, 2010, 12:44:46 pm »
איש יפה
מי משתלח קצת ציניות ודאגה לא הרגו אף אחד.
התגובה של בקר היא יציאה מכול פפורציה  וכן אני איתך כבר מזמן שצריך לעשות סדר בכול העבריינים אבל ע"י הסדרת החוק והסדר ולא ע"י שמועות או נקמות אישיות.

חוץ מזה אם אילן חושב שרק שדיבור על טיסות כיף ומחמאות זה משעמם אז למה הוא שם פה את הסרטים היפים שלו ?(שלטענתו הם משעממים)  .

סדר לא מתחילים מהסוף סדר מתחילים מהיסוד.

בהצלחה

שי

מנותק nir

• משחק בארגז החול
« Reply #24 ב- : October 29, 2010, 12:52:04 pm »
גם אני מה"קוראים הרבה כותבים מעט".

אני מציע לכולם לקרוא שוב, ובתשומת לב, את דברי אילן ואת התוספות של משה.

קראו שוב את תגובתו של איציק מהבאקאי, והבחור שיצא לטיסת חוויה בפירנאים.

חבל.
« עריכה אחרונה: October 29, 2010, 12:58:17 pm על ידי nir »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #25 ב- : October 29, 2010, 12:57:51 pm »
איציק תקרא שוב את מה שעניתי לרולי.

הכוונה היא לא שהפורום יהיה רק למרחפים ברור שממריסטים גלשנים וחברים אחרים מוזמנים. כל הרעיון הוא שנדע מי נכנס לפורום, סוף עידן האנונימיות ז"א שכל משתמש בפורום מנהלי הפורום ידעו מי הוא.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק nir

• משחק בארגז החול
« Reply #26 ב- : October 29, 2010, 01:03:13 pm »
צחי:
פורום שמסובך להירשם אליו הוא פורום מת !

אתה מוזמן להציץ בפורום סיתוונית (אחת לחודש זה מספיק - הוא ממילא לא מתעדכן...)

אני משתתף קבוע בפורומים לתמיכה באופיס (תחת שם "עט" ziv98). פורום מבט3 (www.mabat3.co.il) היה הפורום הכי מקצועי בענייני אקסל בארץ. לאחר שהופיעו מספר "טרולים" הפורום עבר שינוי כך שרק משתמש רשום יכול להגיב בו. לאחר תקופה שגם זה לא הספיק, בא שינוי 2 ומנהל הפורום צריך לאשר את הנרשמים.

אתה מוזמן להיכנס אליו ולהשוות אותו לפורום אופיס בתפוז (62) - הפורום הפך לעלוב...
« עריכה אחרונה: October 29, 2010, 01:07:26 pm על ידי nir »

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #27 ב- : October 29, 2010, 03:02:01 pm »
עם כל הצער שבדבר הפורום שלנו פתוח לכולם וכבר הפך לעלוב ביחס למה שהיה בתחילת דרכו. ככה שאנחנו רק מנסים להציל אותו, רוב הנזק כבר נגרם.

אם יש לך דרך אחרת נשמח לשמוע, לא לעשות כלום לא עובד.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #28 ב- : October 29, 2010, 03:02:08 pm »
תשובות לכל מה שעלה בשירשור הזה

ניר - בוא נגיד שרת"א הם הקש ששבר.... לא רק בגללם אנו עוברים לפורום סגור
הפורום שלנו שונה במליון אחוז מכל פורום אחר, וההבדל הוא שכל המשתתפים בפורום מכירים אחד את השני ונפגשים כמעט על בסיס קבוע לפחות פעם בשבוע,
כשמישהו כותב בפורום אופיס בתפוז עם כל הכבוד אתה לא הולך לפגוש אותו בסוף השבוע, אתה לא חייב לו כלום, ובעצם אין לך שום זיקה לאותו אדם, אצלנו זה שונה, אותו אדם שיכתוב על מישהו משהו זה יכול לפגוע או להשפיע על מישהו אחר, וכולנו חברים כאן, כולנו מרחפים ביחד וכולנו תלויים אחד בשני,
אני מזכיר לך את מקרה אודי דורון, שהוא מרחף כמונו וחבר של המון טייסים בפורום, לי ולצחי היה מאוד קשה להעיף אותו מהפורום בעיקר בגלל שכולם מכירים אותו וחברים שלו, בפורום תפוז הוא היה עף לאחר ההודעה הראשונה שלו, מה שאני רוצה לומר, זה פורום בעל אופי שונה לחלוטין,

הפורום שלנו לא הוקם מטעמים מסחריים כלל (וזה נכון עד היום, הפרסומות בפורום כמו באתר רוח הקודש נועדו למימון השרת + הדומיין, לא התעשרנו מזה ובקושי כיסינו את ההוצאות), הפורום הוקם כדי שנוכל לשתף חוויות ביחד, בהתחלה הוא הוקם ל 20 איש (הגרעין הקשה שכיום כמעט אין כבר אף אחד) ולאחר מכן זה גדל בעיקר בגלל הביקוש, נוצר מצב שמצד אחד חברים לא רוצים לשתף בגלל כל מני אנונימיים שמשתלחים, ומצד שני התחיל הרגולטור להוציא מטעמים מהפורום, זו לא היתה הכוונה בהקמת הפורום הזה

הרעיון העיקרי בסגירת הפורום היא שאנשים יחזרו לכתוב ללא חשש, שהקהילה של פורום זה תהיה יותר קטנה ואינטימית, יותר חברית ושפחות יסתכלו עליה מבחוץ, שים לב שאנחנו משאירים עוד 4 פורומים פתוחים לקהל, וכל אחד יוכל לכתוב שם, אנחנו מקימים גם פורום חדש ל"מתענינים בספורט" ששם אנשים שמתענינים יוכלו לכתוב ולראות את ההודעות, אין שום סיבה שבעולם שכל העולם יראה את הריבים/טיסות/ארועים/התארגנויות/ שלנו.

כשעברנו לפורום הזה מפורום תפוז, כל האנשים היו צריכים להרשם מחדש, להתרגל לממשק פורום חדש, לאשר את עצמם, היו הרבה שהתלוננו ולא הבינו למה עברנו, וכמוך טענו אותו הדבר שדינו של הפורום נחרץ, מסתבר שלא....
מי שירצה לכתוב, לשתף, לספר, להודיע, לארגן, לתאם ימשיך להכנס לפורום הזה, לצוות ניהול הפורום הזה גם אין בעיה שנחזור להיות 20 איש, רק אני לא מאמין שזה יגיע לזה, מי שירצה ירשם למרות שיצטרך להמתין כמה שעות לאישורו,
אני הקמתי כמה אתרי פורומים שצריכים אישור הרשמה של המנהל, ואנשים נרשמים, והכל תקין,

ליאור - הרעיון להקים פורום בטיחות שרק אותו נסגור הוא רעיון נחמד אך לא יישומי, בזמן האגודה היה קיים פורום כזה אבל זה פשוט לא עבד (ועוד בתקופת האגודה היתה חובה לדווח בפורום זה) הסיבות למעלה מראות למה אנחנו סוגרים את הפורום לחברים בלבד, ולא מטעמי בטיחות בלבד, הסיבה השניה היא שאתר רוח הקודש לא מעוניין לקחת על עצמו אחריות מקצועית, וככזה פתיחת פורום בטיחות בעצם יכריז בקולי קולות שאנחנו כן לוקחים אחריות מקצועית,

הכניסה לפורום רוח הקודש תדרוש מהנכנסים להיות חלק מהקהילה, כמו שכתבתי יותר אינטימי, יותר חברי, וכן קטן יותר.
אתמול ישבתי על רשימת חברי הפורום, התחלתי ב 828 חברים ונמחקו בסביבות ה 400, נא לא להבהל, מחקתי אנשים שלא נכנסו בשנתיים האחרונות אפילו פעם אחת, מה שמראה שהגרעין שכותב ומתעניין וחי בפורום הזה הוא קטן יותר מימלא, מה שמשאיר לנו מראש פורום אינטימי יותר, אז למה לא לסגור אותו ושיהיה רק לנו? הוא בשבילנו ולא בשביל כל המציצים מבחוץ,

מוישה - רת"א התחילו לאיים באיומים רשמיים של מאסר, אני מאמין שבקרוב תוכל לדעת מי, ואת המידע,הם מה לעשות אוספים מהחלק הזמין ביותר - הפורום, אין לי שום כוונה שהפורום שלנו יהפוך להיות הסיבה לכך, יתכן שרת"א צודקים, ויתכן שחברים מסוימים חרגו, אבל אני לא רוצה שהפורום שלנו יצוטט בבתי משפט משום סיבה שבעולם.

אילן - המשתלחים היו ותמיד יהיו בכל פורום, ונכון לפעמים זה גם משתק, אבל במעבר לפורום סגור וקטן יותר אני מקווה שנוכל לתקן את המעוות, אני וצחי נשים יותר דגש שיהיו כמה שפחות אמירות לא במקום ונהדק קצת את הרצועה בקטע הזה, תן הזדמנות, יתכן וזה יהיה שיפור לטובה.

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]