צחי ומליק היקרים
אני חושב - בעצם בטוח - שאתם אנשים נפלאים, משקיעים, אכפתניקים וכו' וכו'.
המחשבה העמוקה כיצד להפיח רוח חיים בפורום ולהחזיר עטרה ליושנה מצביעה על בעייה של דעיכת הפורום - וזה לא סוד
נשאלת השאלה מדוע הפורום הולך ודועך מבחינת הפן המעניין שלשמו הוא הוקם - לשתף חברים בחוויות נפלאות שאנו חווים ?
מדוע הפורום בעיקרו הפך לפורום של ברכות מזל טוב , פורום שרוב הכותבים ב הינם מרחפים בתחילת דרכם ולא הפוך - פורום שמרבית הידע שעובר בו הוא חברי חוויתי של טיסות מעניינות , חוויות טיסה יוצאות דופן וכו' ? =פורום משעמם וריק מתוכן .
מנקודת המבט שלי , וייתכן והיא איניוידואלית לחלוטין , אין הסיבה היא "השטן הגדול אדון רגולטור" . קישקוש בלבוש !!!
חברים יקרים
הפורום יגווע בכל דרך שהיא היות וקשה לנו לשים את האמת על השולחן .
האמת היא שאנחנו לא מספיק ישרים עם עצמנו בכדי להודות שאנו הבעייה- ואנחנו בלבד !
ולמה כוונתי ?
פורום של מצנחי רחיפה אמור לאפשר לכל אחד לספר על חוויותיו שעבר.
אבל ברגע שפרט זה או אחר מספר על חוויה , מתחילה "חגיגה " של הישתלחות חסרת רסן , קופצים נשמות טובות ומלמדים אותו מדוע הוא טעה , שגה , סיכן והסתכן , איך הוא היה צריך לנהוג ,כמה הוא חסר אחריות וכמה הוא מהווה סכנה לעצמו ולסובבים אותו
בקיצור - צייד מכשפות מושלם
אין אף אחד שמוכן להיות הפראייר התורן , או כמו שאני אומר , זה כמו להיות תרנגולת שרצה לשוחט ומגישה לו את צווארה .
חברים יקרים
אנחנו לא צריכים להציל את הפורום מרגולטור אמורפי
אנחנו לא צריכים להציל את הפורום מהקהל הרחב שלומד דרכנו מה זה מצנחי רחיפה
אנחנו כן צריכים להציל את הפורום מהרוע שבנו
ושלא נשלה את עצמנו שבסגירת הפורום והפיכתו ל"חברים בלבד "נהפוך לעולם טוב יותר
הפורום יחזור להיות פורום חברי עם חוויות טיסה רק אם נחליט ביננו לבין עצמנו לעבור שינוי פנימי - מה שבטוח לא יקרה
אמיר וצחי היקרים , מצטער להיות פסימי - תשאירו את הפורום כמו שהוא , חבל על האנרגייה היות ולא מטפלים בריקבון באופטלגין