עכשיו ברצינות.
מודה לכול הכותבים... סמסים ומניידים...רק בעיה אחד גדולה: סלקום מתקשה ולהחזיר טלפון מתוקן....קשה לי ליצור קשר עם העולם כי הטלפונים שלכם לא אצלי...ותם איבדה גם את הנייד: אין לי אפילו תמיכה ממנה בנושה ניידים.
אני חוזר על הטיסה
על כל הימים אחרונים ומגלה לא מעט כניסות ברמסור אדום.
מרחף חייב להיות מרחף מהרגע שקם מהמיתה. עד שהולך לישון...וביננו לחלום על רחיפה גם זה טוב.
בד"ח מנטלי ?
ההכנה לטיסה הייתה טובה.
אפילו היובש שאדרנלין עושה לי בפה לא היה....ואולי זה אומר דבקה שאננות?
ההמראה הייתה יפה... הפניות... העבודה בתרמיקות....כמו בזמן אחרון... בלי לגרד אני יורד מגובה עמדה ובסבלנות מוצא את הדרך לעלות ולצאת לקרוס. רוא קיפולים של אחרים אבל יש משהו בניהוג שלי שלא מאפשר כריסות..זה קורה תמיד ואני משוכנע שיש שילוב של כמה גורמים.... חופה,רגש במצבים-פיצ' תמיד בזמן- ואולי ברקסים טיפונת משוכים.
היה טיסה שכימעט מגיע לישוב שלי מלמעלה ולא מהצד...לעבור את וואדי רמא פעם ראשונה.
להגיע לתצפית של חרשים. ומשהו השתבש לי במוח.
כי הטיסה ניגמרה ברגע שפניתי דרומה... 850-900 מ גובה..אני בטוח שיש יותר מ20 אפשרוית של נחיתה סבירה.... ועוד 80 של פחות סבירה אבל בטוחה יותר מהסלעים.
ההכנה לנחיתה הייתה צריכה להתחיל ברגע שהמראתי..אני יודע. אבל מובן שבגובה 1500 באזור הזה אין בעיות.
אז זזים קדימה ובעזיבת הרכס זה הרגע.
אבל אין תיכנון. איפה הייתי?
על מה חשבתי?
נזוב את הכיוון הרוח שהיה למעלה ד.מז..למתה התייחסתי כדרומית ולפי הצילום נירא דבקה צפונית כי הצל של החופה נעצר כימעט ב180 מעלות ...בכל מיקרא לא נירא לי משמעותי אפרש של קמש בודדים כי לדעתי ו לפי מה שזוכר כבר על הקרקע : לא היה רוח.
רואים בקושי את העמודים של כבל מתח גבוה.ושם התחיל הבעיה.כי נעלתי את עצמי למקום שאי אפשר היה להגיע עליו
ולמרות כל האופציות שהיה לי לפני.... בחרתי את הכי גרוע חוץ מהאופציה לחתך מייתרים.
אני משווה את ההיתרסקות למישהו שנוסע יפה מהמרכז לתבור... ומחלית להיכנס לצומת דבוריה בלי להסתכל לתנוע שבא ממול.... או להיכנס לצומת באדום.(צומת אחר כי שם אין רמסור).
לא חשוב כמה טובה הייתה לטיסה- נסיע... את ה100 רמסורים שכיבדתה. האחרון לוקח לך חיים. גם נחיתה כמו שביצעתי
וזה לא מדבר אם יודעים את החוקים...זה מדבר עד כמה לא הייתי מוכן לטיסה. כי הראש (גם אם זה לדקה אחרונה) לא היה שם. וזה הנושה לניתוח בתוכי. רק להבין את ה "למה" יכול ליגרום לא ליפול עוד פעם לפח הזה. ונישאר לי עוד 10 ימים לחפור ולחפור עד שהכול יהיה ברור לטיסה הבאב.
אוד פעם תודה לכולם....
ועופר: אני ביינתיים נוהג יותר טוב ממה שמרחף...(בלי ברקסים בכלל)