0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
המראה בתבור מאוד מהוססת. 5 דקות של פניקה לאחר חודשים וחצי שלא טסתי בהרים ואז הכל התחיל להסתדר לי נתונים כללים גובה 2108 מ'24.3 קילומטר נחיתה בחוקוק לינק ללאונרדו https://holywind.yuvdi.com/index.php?option=leonardo&op=show_flight&flightID=978סיפור טיסה יבוא בהמשך + תודות מיוחדות
סחטאן על הטיסה חשבתי שכבר ירדת מההרים
גם אני חשבתי כך
הוא לא ירד מההרים, הוא ירד מהפסים שהוא חשב שהוא יורד מההרים אין זה לכל החיים ...
אחלה טיסה.
כבוד , כבוד, למגזר של המרחפים הטוטאלים.(אלה שכל הזמן מרחפים, גם בלי מצנח).איזה ירדת מההרים? מרחף גם ללא מצנח, אמרתי?סחתיין ילד! תמשיך ככה אתה עוד תהיה טייס. ראית מה שכתבתי לך בפייסבוק?טיסות בטוחות ומהנות.אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER
סחטיין על הטיסה...
לי נירא , נשמע כמו אופוריה של קרוס ראשון.....וכמו האבה..תמיד טוב שהתחושה תהיה של הפעם הראשונה!!!שמחתי לישמוע... וגם שבחצות שלכת לי חתיחת טרק חבל"ז..אני יודע שהנתונים של ה פלוס ומינוס בסינק לא אמיתים.... אבל 100 קמ/ש ולא קיבלת דו"ח?חיבוקק אחד גדול
יניב- כיף לך.כן ירבו טיסות שכאלה.
יניב, אין ספק שהיית זקוק לטיסה הזו. כניראה שיותר מידי שעות מנוע עושות לך את זה .האמת שאיך שראיתי אותך מצטרף אלינו מעל צומת גולני הדבר הראשון שעבר לי בראש הוא שאתה הולך להוריד את מודעת ה"ציוד למכירה" שלך.יופי של טיסה.תודה ענקית על האיסוף והעזרה אתמול.ערן
שאפו יניב.... תמיד ידעתי שיש בך פונטציאל להיות XC Pilot אמיתי, בגלל שגדלת על דאיה...השאלה לאן תדחוף את עצמך... חודשיים וחצי לא לבקר בהרים?! לא הלכו לך כבר האוזניים מהרעש של המנוע?כל הכבוד!עומר