כתב נושא: אתמול בזיכרון  (נקרא 315 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נועם פרידמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אתמול בזיכרון
« ב- : September 05, 2010, 06:05:47 am »
אני טסתי אתמול בזיכרון,אני הייתי באוויר כשבסביבות 14 הגיע מרחף עם מיצנח בצבעים אדום וכתום,של אפקו אם אני לא טועה.באותו הזמן הרוח בגובה 200 מ מעל היתה צפון מערבית עם משבים של קרוב ל-30 קמש מה שהיה ניראה מלמטה אם הוא רק היה מיסתכל על קצב ההיתקדמות שלי ,אבל לא ניראה לי שהמרחף שם לב לנתון הזה,ניראה לפי כמה ניסיונות ההמראה שהוא מרחף מתחיל שלא ממש מאומן בלשון המעטה.אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח להניף ויצא בקושי רב תוך כדי שקיעה לשיחים שליפני העמדה,ועבר אותם בקושי.המרחף ביכלל לא היה מודע לצפונית הערה ששררה וטס דרומה עד בית הטרמיקות בגובה מיבטחים +כמה מטרים ואז היסתובב חזרה צפונה והבין שהוא בבעיה,אחרי כמה שניות כשהוא עם האף לצפון מערב וחודר בקושי הוא קיבל קיפול של 40 אחוז בצד ימין שניפתח הרבה יותר לאט ממה שציפיתי ,כניראה שהטייס לא ממש הגיב,בכל מיקרה המיצנח שמר כיוון ,והמרחף בלית ברירה טס לכיוון המטעים שמיתחת מיבטחים,למזלו הוא הצליח לינחות על השביל המיזרחי במטעים ולא על עץ או בזנט.
אני לא יודע מי המרחף ומה הוא יודע או לא אבל אותי זה ממש הפחיד  ???

מנותק גיא ה-א

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: אתמול בזיכרון
« Reply #1 ב- : September 06, 2010, 06:57:14 pm »
הקפצה
סתם כי מרגיז אותי שאף אחד לא מגיב... >:(
נכתבו דברים אמיתיים, דברים שיכולים להציל את הפעם הבאה של אותו מרחף.....

אולי הוא לא יודע שדואגים לו, כמו לכל אחד אחר, ורצים רק בטובתו, ולא רוצים לבקר בבית חולים במקרה הטוב אף אחד.
ויאאלה, שיקח את ביצים של עצמו hug ויגיד :

"ואללה אתם צודקים- למדתי משהו"
And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: אתמול בזיכרון
« Reply #2 ב- : September 06, 2010, 08:06:40 pm »
אבל רוב הסיכויים שהוא ינסה להציג את זה כאילו "תוקפים" אותו/את המדריך שלו/את החבר שלו/את המשפחה שלו וסתם מנסים "לרדת" עליו/עליהם כי לא אוהבים אותו/אותם. 

זה הרי הרבה יותר פשוט וקל מאשר להודות בטעות.

אם אותו המרחף לא הגיב או שאל אף אחד לפני כנראה הוא לא רוצה שיעזרו לו ומעדיף ללמוד על בשרו ולא מנסיונם של אחרים. אני אומר אין מה לנסות לעזור למי שלא רוצה עזרה.
don't fly faster then your guardian angel