כתב נושא: 3 תפרים, המון מזל, והנפה עם רגל מעץ - צילום של יובל 1:05  (נקרא 1303 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • The art of letting go...
    • בלוג - נפאל
    • דוא
ביום חמישי, לפני הנסיעה לארוע, כתבתי קטע בו סבסטיין מסביר את חשיבות הטקסיות בהמראה.

היום אני כותב עם שלושה תפרים במרפק ימין וחבלות מהראש ועד העקב, כתוצאה של כשל בהמראה שהתחיל באי שמירה על התהליך, על הטקסיות עליה כתבתי....

זה כואב כפול.

אני כשלתי במעבר מההנפה הראשונה לשניה. בהנפה הראשונה הסתובבתי, החזקתי את הכנף מעל הראש לשניה יותר מדי, בעודי מנסה להוריד את הפרוטזה. הכנף עשתה טויסט וירדה חזרה לקיר. העובדה שההנפה הראשונה לא הייתה "בעייתית מדי" נתנה לי, כנראה, עודף בטחון לקראת ההנפה השניה. הסתובבתי סביב עצמי לשחרר הפיתול, אבל לא המשכתי לסיבוב נוסף, הנדרש ליציאה עם סיבוב ימינה. בקיצור, ווי ליין שמאל על ימין.
הרגשתי שמשהו לא בסדר, אבל בתוך ההמולה, הקול לא נשמע.

אני תמיד יוצא ימינה, רק ימינה. בניתי לעצמי כוריוגרפיה של המראה ימינה. (משקל הגוף על רגל שמאל וימין משמשת ציר) כאשר הסתובבתי ימינה יצרתי פיתול כפול. ניסיתי לצאת עם הגב החוצה, ולהתעסק עם זה עם מרחב פעולה. אבל אלה לא היו תנאי רכס ולא הצלחתי לשמור כיוון. משב הרים כנף ימין ולא הספקתי להגיב בזמן.

כמו שצחי אמר, ואני חוזר כאן על דבריו, "העניין הוא לא האם אני יכול להמריא ברוח חזקה. אני יכול להמריא גם ברוחות של 40 קמ"ש. העניין הוא שבמצבים גבוליים כושר ההתמודדות שלנו עם תקלה יורד פלאים, שלא לדבר על תקלה על גבי תקלה. "

במקרה שלי, לא הצלחתי לשלוט, הכנף עשתה סיבוב שמאלה ונמרחתי לאחר שאספתי מהירות לאורך כ20 מטר.
יצאתי מזה עם שלושה תפרים במרפק והמון, המון, המון מזל. אני עדיין נחרד כל פעם שאני רואה את שיפוד הברזל שהחזיק את האוהל הבדואי בזווית אליי.

אז הנה מה שכתבתי לפני...
איתן – אתה משוחרר... אבל הנה תקציר הדברים:

כתבתי על השליטה השקטה בתהליך. כתבתי על רוגע הנובע מהמונוטוניות של התהליך.
המראות צריכות להיות משעממות.
אנחנו צריכים לשאוף לרמת שליטה במצב, שאם אנחנו מחליטים לצאת, היציאה היא matter of fact.

סבסטיאן:
"הטיסה שלך מתחילה לילה לפני, בהכנת הציוד.  כל הציוד מאורגן ברמה שכל מה שצריך לעשות זה להרים אותו ולקחת אותו לעמדה. תיק סגור ממתין ליד הדלת. לילה לפני הוא הזמן לבדוק באטריות, לא ברגע האחרון בעמדה..." הוא מחייך אליי, ופתאום פורץ בצחוק רועם. "אתה מכיר את אלה שתמיד מגיעים לעמדה מאוחר ותמיד חסר להם משהו..." הוא מתגלגל שוב מצחוק, "פעם חבר שלי שם לב למעלה, ששכח את כל הציוד..."

הוא מרצין בפתאומיות. "זה נזק כפול ומכופל, אתה יודע... גם הלחץ של לחפש, וגם חוסר השקט בכניסה לריטואל ההמראה שלך."

"בכלל, מדי פעם זה טוב לעשות בדיקה יותר יסודית. אולי צריך להוסיף טיפת שמן לגלגליות, אולי צריך להוציא חול מהשאקלים והקרבינות, אולי לתפור, אולי לשפר..." הוא מדבר ואני זורם אחורה בזמן לשפצור האפוד.

סבסטיאן ממשיך. "אני הולך לישון עם חלום על הטיסה למחרת.
אם אתה הולך לבצע תרגיל, או טיסה ליעד, תעבור על הפעולות עם עיניים סגורות, תראה עצמך עושה את זה.
באמצעות הוויזואליזציה אתה מזין את האינטואיציה, אתה מאפשר לגוף לפעול מבלי להמתין להליך האנליטי. אם עשית וויזואליזציה טובה, עשית כברת דרך ארוכה.
אני מציע לך לעשות וויזואליזציה של ריטואל ההמראה שלך, זה ייתן לך יותר שקט נפשי לרגע הקריטי של ההנפה."
בחשש מה אני שואל "מה זה ריטואל המראה?" (Takeoff ritual)
 "אתה רוצה להגיע לסיום ההמראה ברוגע, ולעבור לשלב הטיסה ביעילות. הריטואל הוא תהליך קבוע, פרוזדור שלוקח אותך לשם. בהליך הזה כבר אין ימינה או שמאלה, אנחנו בספירה לאחור לקראת המראה, או ביטולה."
"כן, אבל, מה זה?"
"כל אחד תופר את שלו, כל אחד לפי הצרכים שלו"
"יש משהו שהוא משותף לכולם?"
"אלורררר, כולם נרתמים לריתמה ומתחברים לכנף בסוף, נספה?"
"כן..."
"אז כל אחד יירתם תמיד בסדר הפעולות שהוא בחר לעצמו."
"מה, קודם רגל שמאל, אחרי זה ימין, אחרי זה חזה, כאילו?"
"בדיוק."
"אז אני רוצה ליצור פעולה אוטומתית?"
"להיפך."
אני פשוט בוהה בו, והוא ממשיך.
"אתה רוצה להיות במודעות מלאה לכל פעולה ופעולה, בכל רגע ורגע."
"מה יש להיות במודעות בסגירת אבזם?"
"להיותו סגור."
שקט משתרר. סבסטיאן מתחיל לעלות לי על העצבים עם הזניש שלו. הוא מרגיש ומוסיף, "כמה פעמים קרה לך שאתה יוצא מהבית, נועל את הדלת, מגיע לאוטו ונאלץ לחזור כי אתה לא בטוח אם נעלת או לא?"
"או קיי, אז מה אתה אומר?"
"שאם תהיה מודע לכך שאתה סוגר אבזם, אתה תדע שהוא סגור."
"זה ברור, לא?"
"זאת אחת הבעיות הגדולות שלנו, הפשטות מול חוסר העשיה."
אני עדיין מסתכל עליו והוא ממשיך.
"אם תהיה שם כולך, מבלי שמחשבותיך יעסקו בדברים אחרים, כאשר אתה ממוקד במה שאתה עושה אז אתה יודע שאתה עושה את זה, ואתה יודע אם אתה עושה את זה טוב."
"איך?"
"כי זה הולך חלק. טבעי. כאשר התהליך מופנם, כל תחושה שלך שמשהו לא בסדר, לרוב תהיה נכונה, ובכל מקרה זו אזעקת אזהרה לבדוק הכל מההתחלה."
צל של נשר מסיט את מבטנו לציפור מעלינו, חולפת בדאיה מלכותית אל הרכס הבא.

"תיזכר איך טוני בודק את המיתרים לפני המראה. זה ממש טקס. מה שהוא עושה, זה מעבר לבדיקה שאין קשרים. הוא מריץ על היד כל סנטימטר מיתר, עד לחיבור למיתרים הדקים של הכנף."
"זה מוגזם!"
"למה?"
"כי אתה יכול לראות אם המיתר בסדר ממרחקי הוויליין."
"זה לא נועד רק לבדוק את המיתר..."
"אלא?"
"להכין אותו לשלב ההמראה והטיסה. הפרוזדור שלו מתחיל לפני ההרתמתות. הוא מתחיל בכוס מים שהוא שותה כאשר הוא מגיע לעמדה, תוך שהוא סופג את התנאים."
"זה עדיין נראה לי מוגזם"
"קרלוס, צריך לכבד את התהליך. תכבד אותו, תטוס הרבה, לא תכבד, טיסתך תתקצר."
« עריכה אחרונה: July 28, 2010, 11:51:30 pm על ידי חיים אוסין - קרלוס »

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
LIKE!

אני נהנה לקרוא אותך.
יש אנשים בענפי ספורט שאתה רואה כצודקים תמיד, כחפים מתקלות, כחצי לא אנושיים בכלל.
(שומאכר, לפעמים. ולנטינו רוסי, לפעמים).
ויש ספורטים שאתה רואה את האנושיות שבהם ואת הטעויות - לרמה שלהם יותר קל לספורטאי מתחיל להתחבר ולשאוף.

באופן אישי עוד לא אכלתי אותה.
לא נתקלתי במצב של פחד אמיתי ליותר מחצי רגע.
זה מפחיד...
כן יצא לי לקלוט שלפעמים אני מגיע לעמדה ועובר את הטקס הזה של ההמראה - שלום לכולם, פריסה, בדיקה ויזואלית... דומה לסקס עם חברה חדשה.. משחק מקדים שלומדים ליהנות ממנו כי בדחיית הסיפור בעוד כמה דקות אתה מעריך אותו יותר.
והיו לי ימים שבהם הגעתי בלחץ לשלב הטיסה - בלי משחק מקדים - היי מותק, תתפשטי ואני נכנס: שלום חפיף, פריסה, רתימה, בד"ח תוך מבטי קנאה לאויר ותחינה לאלוהי הבריזה שאספיק לתפוס מספיק זמן אויר לפני שהתנאים יורדים (אני טס בעיקר ברכס).
הנפה ומבט למעלה ופתאום אני מגלה שיש לי חול בתאים כי פרסתי חפיף  ובחצי ההנפה לבניית קיר גרפתי את הדיונה... ויליין מסובב, ברקס מסובב.. דברים שלא בא לך לגלות כשהמצנח מעל הראש מוכן לטיסה.

וגם אם הכל תקין, אתה עולה לאויר במהירות, לא אמרת ג'ק וכבר ירדו התנאים אחרי שעה וחצי באויר ולא הרגשת שטסת בכלל...
"מה כבר נגמר?"

הטקס הוא חלק מהטיסה וצריך ללמוד ליהנות גם ממנו, הסיכוי לתפוס תקלה בזמן גדל וההנאה שבראש שקט ומוכן מנטלית לטיסה היא גדולה יותר.
זה הלקח שלי מהכתוב שלך.

גבוה, רחוק ובטוח
עמרי.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
קרלוס, כיף לקרא
רק שאלה, לגבי ההנפה הראשונה, למה באתר טרמלי אתה מנסה להוריד את הפרוטזה כשאתה בתהליך ההנפה עצמה, האם זה לא משהו שאתה יכול לעשות באוויר? יתכן וזה יותר נוח לעשות זאת בעמידה אבל באתרים טרמליים רצוי כמה שיותר מהר להיות באוויר, זה לא הרכס שיש זרימה למינרית ויציבה יחסית ושיש לך זמן להתעסק עם זה, ובמיוחד לא בזמן אחה"צ במבוא חמה.

מה שאתה ואחינו הבלוז אומרים "חשיבות הטקסיות בהמראה" אני קורא לזה בד"ח
אין מצב לצאת לאוויר ללא בד"ח, זה החיים שלי שתלויים מנגד, בד"ח שאינו תקין = פוטנציאל לתאונה קטלנית! זה קרה בעבר ואני מקווה שלא יקרה בעתיד.... הלואי

מזל גדול שנגמר כך, האבק והרעש שהנחיתה שלך יצרה ממש הביהלו אותי

באדיבות רוני קארו

<a href="https://holywind.yuvdi.com/index.php?action=dlattach;topic=8136.0;attach=25261;image" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">https://holywind.yuvdi.com/index.php?action=dlattach;topic=8136.0;attach=25261;image</a>
« עריכה אחרונה: July 26, 2010, 08:51:04 pm על ידי אמיר מליק »
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אמיר זה הרבה יותר מרק הבד"ח זה כל ההתנהגות שלך מהרגע שאתה מגיע לעמדה או מהרגע שאתה מחליט שאתה הולך לטוס. זה הכניסה למוד של לפני טיסה כשאתה מתחיל להיות יותר מרוכז בטיסה ובמה שקשור לטיסה מאשר בדברים שלא קשורים. וככל שהטיסה יותר קרובה אתה צריך להיות יותר ויותר מרוכז רק בה, ככה שאתה ניגש להניף הראש שלך מרוכז רק בזה ולא במסביב.

קרליטו הפעם לא רק שנהנתי לקרוא (כרגיל) גם מאוד הזדהיתי עם הכתוב.
בטח חלק ממכם זוכרים שיצא להם לקבל ממני נזיפה על כך שדיברו איתי כשאני נרתם או כשאני בודק את המצנח. אז זה בדיוק זה, כשאני בודק את המצנח אני רק בודק את המצנח, כשאני נרתם אז אני רק נרתם וכמו שאמיר אמר כשאני עושה בד"ח אז אני רק בודק את עצמי, בזמן הזה אני לא עונה על אף שאלה של אף אחד ולא מדבר עם אף אחד על שום דבר. ואם מפריעים לי אני מתחיל מחדש כדי לוודא שאני בסדר הנכון.

אגב קצת קשור שלרשור של הלחץ בעמדה - גם דיבורים עם מי שהולך להניף כמו "יש לך משב" "תראה את המצנח שמה עולה" "יש לך תרמיקה ישר מול העמדה" וכו', יכולים להוציא מריכוז בקלות וכמו שכבר אמרתי אם ההנפה הולכת טוב זה סבבה אבל אם יש תקלה החוסר ריכוז הזה יכול להיות ההבדל.
« עריכה אחרונה: July 26, 2010, 09:33:13 pm על ידי צחי רייל »
don't fly faster then your guardian angel

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מצאתי פסיפס
    • בלוג - נפאל
    • דוא
קרלוס, כיף לקרא
רק שאלה, לגבי ההנפה הראשונה, למה באתר טרמלי אתה מנסה להוריד את הפרוטזה כשאתה בתהליך ההנפה עצמה, האם זה לא משהו שאתה יכול לעשות באוויר?

היי אמיר
בגלל הניתוח אני לא יכול ללבוש פרוטזה...בגלל זה הסתובבתי עם קביים.
מה שאתה רואה על הרגל זה החלק החיצוני של פרוטזת רחצה, שהייתה אמורה לשמש רק כציר לסיבוב ביציאה.
ברגע הניתוק, אני מביא לה בעיטה והיא נשארת על הקרקע. כך עשיתי בזכרון בשבועות האחרונים.

מה לעשות שבמבוא חמה, עוד שני מטר קדימה, והפרוטזה במדרון...

אגב, מאז נפאל, אני ממריא אך ורק עם הברקסים בידיים הנכונות, מוצלבים.
לדעתי אני עוזב אותם על מנת לנסות להגיע מעל הפיתול... 2 שניות מאוחר מדי.

הניתוח של איתי אלמוג מבריק!!!

שמעתי את הצעקה "שמאלה" אבל לא יכולתי לקלוט אותה
הנכון עבורי היה:
 יד ימין למשוך A
 יד שמאל לדחוף D
מעל הפיתול

אין לי זכרון מהארוע, אבל הגיוני שזה מה שניסיתי לעשות.

אריה, אני מסכים איתך שהדבר הנכון היה לחרב ברגע שהכנף הייתה בשליטה, או לבקש מגונן שימשוך אותי החוצה...

לא חכם ללמוד בדרך הקשה

קרלוס

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
למי שלא ידע , למי שלא שמע , למי שעדיין לא קרא את הספר...
הנה הסרט "ככה אני ממריא" -  כוכב הסרט קרלוס.
אולי זה יסביר את עניין בעיטת הרגל (מין הומור שחור שכזה ).
קרלוס ממריא

מנותק גולדי

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Bollero III
    • דוא
אחד מסרטי הרחיפה היותר מדליקים שראיתי!!!

הנפה אלגנטית ובעיטה עוד יותר אלגנטית!
"...השחף המגביה עוף הוא זה המרחיק ראות..."

הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מה שיש כאן
מי אני ש-א-מ-ה-ר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
קרלוס,

אתה מסתובב בסרט הזה הפוך מההסבר שלך ליום התאונה במבוא חמה.

מה מהשניים הוא ההרגל ?
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מצאתי פסיפס
    • בלוג - נפאל
    • דוא
קרלוס,

אתה מסתובב בסרט הזה הפוך מההסבר שלך ליום התאונה במבוא חמה.

מה מהשניים הוא ההרגל ?

איתי, ראשון המבקרים בהלל יפה, מפיץ תרבות הXC לנזקקים בעת צרה, מדריך רחיפה ומורה דרך האוויר,

מדוע כשלה לשונך, דרך מקלדתך, על ההנפה שיובל הצדיק העלה לפורום?

האם לא אמרתי כי ימינה מסתובב אנוכי?

ולראייה:
"אני תמיד יוצא ימינה, רק ימינה. בניתי לעצמי כוריוגרפיה של המראה ימינה. (משקל הגוף על רגל שמאל וימין משמשת ציר)"

הייתכן כי לא עמדה לך סבלנותך להמתין 65 שניות של התהלכות ימינה ושמאלה עד לרגע ההמראה?

האם ייתכן כי תטען כי לא ימינה הסתובבותי?

מחר, יום ה', עם אישור הרופאים אני יוצא לכמה שעות, לזכרון או נתניה, לגנוב קצת שעות אוויר....

טייסי טאנדם, היכונו!!! hug
לא נראה לי נכון לטוס סולו... lugh

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איש יקר,

לא כשלה לשוני.

על מסך המחשב שלי סרט ליד סרט (מבוא חמה / זיכרון).

בשני המקרים כיוון הסיבוב לאחר ההנפה זהה !

כתבת שבמבוא חמה חלק מכובד מהתאונה היא העובדה שהיית מסובב הפוך מהרגלך לאחר כישלון ההנפה הראשונה.

על פי הסרטונים זה לא המקרה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אם בשניהם הוא מסתובב לאותו כיוון ובאחד מקבל טוויסט ובשני לא כנראה שבאחד מהם הוא היה מסובב הפוך לפני ההנפה לא?

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחי,

כתבתי כבר בפוסט הראשון שהטוויסט קורה כתוצאה מפגיעה לא מתוכננת באבי ג'רסי.

קרלוס טען שאני טועה, שהטוויסט במיתרים קרה בניסיון ההנפה הראשון ושבשני הוא הניף מוצלב.

הסרטים מראים אחרת.

SAMMY

• אורח
קרלוס
איך אתה נוחת ?

מנותק shaison

• הגעתי לאוסטרליה
סאמי
הוא נוחת בזהירות.

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מצאתי פסיפס
    • בלוג - נפאל
    • דוא
קרלוס
איך אתה נוחת ?

אם יש רוח...על רגל אחת

כאשר אין רוח, פלייר נמוך 50 ס"מ, לקראת הסוף סחיטה נוספת, מקבל טיפה גובה, וזיקור הכנף, כך שאני נוחת עם מהירות קדמית אפסית... הרגל מעלה, והסול סליידר עם איירבג מרכך את הישיבה לכדי כורסא.

מי שחוטפת כל הזמן שריטות זה הפרוטזה שקשורה מתחת לרתמה... ;)

הסיפור על פיתוח המנגנון והשיטה אצל גולדי בפאראוויקי.

מנותק אריה לשובר

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
איתי
כאמור אתה מדריך מעולה, ללא טיפה של ציניות. אבל..... בהבנת הנקרא אתה לא משהו.
קרלוס השמאלני תמיד מסתובב ימינה.
נקודה.
גם בזכרון גם במבוא חמה, ואפילו בנתניה בלילה.
מה שקרה במבוא חמה, שבנסיון הראשון, הכושל, להנפה, המצנח נפל והתהפך.
בד"ח בד"ח.....ברד"ק וקרליטוס לא בדק שהמצנך היה הפוך ממה שהוא רגיל לפני ההנפה השניה.
הוא אמנם הניף מוצלב והמצנח עלה יפה רק שהדרך היחידה לא לקבל טוויסט הייתה בהכרח או להסתובב שמאלה או.......
לבטל שזה בעצם מה שהיה עליו לעשות מכמה וכמה סיבות והיום קרליטוס הסכים איתי שזה היה הדבר הנכון לעשות.
בקיצור הוא הסתובב אמנם כרגיל ימינה , אבי כמעט נגע בו אבל רק כמעט, והוא קיבל את הטוויסט לבד לבד לבד.
היתר זה היסטוריה.
מסקנה: בד"ח בד"ח בד"ח.
אריה לשובר SOL PARAGLIDERS DEALER
Arie Lashover SOL PARAGLIDERS DEALER 054-4887505

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אריה,

חבל שאיני יכול לתרגם לך לספרדית  :)

קרלוס התקשר אלי ואישר לי שאני צודק !

מעבר לכך פשוט תסתכל בשני הסירטונים ותראה שבשני הסרטים קרלוס מניף בצורה זהה לחלוטין (מבחינת כיוון סיבוב).

רגע התלישה + הנגיעה באבי שינו לו את התוכניות, וכמו שכתב אלמוג, הכניסו את קרלוס לשתי שניות הלם  (שניות ארוכות ויקרות).
ההנפה הלא מוצלחת הראשונה לא שינתה דבר מבחינת כיוון ההנפה, היא אולי הכניסה בקרלוס קצת מתח/לחץ.

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
וואלה קשה איתו לפעמים.
תקרא שוב את ההודעה של אריה.
הנפה ,המצנח ירד ,הטייס מסתובב חזרה למצנח הפוך ממה שהוא רגיל (כלומר עכשיו כשהוא עם הפנים למצנח,הוא לא יכול להניף כרגיל כי יווצר טוויסט),הנפה2 ,אופס הטייס מסתובב כהרגלו ונוצר טוויסט.

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
יובל קשה איתכם לא איתי (אפילו קרלוס מסכים) !

קרלוס הניף הנפה ראשונה וביטל.

המצנח לא התהפך וכלום לא השתנה !

תסתכל על הסרטים לא על הכתוב.

בסרטון מבוא חמה קרלוס מתכוון  להסתובב כמו בסרטון שלך, הפגיעה באבי ג'רסי מסובבת אותו לצד השני  (זה שהוא לא רגיל אליו) ומכאן הטוויסט.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אחרי הרצה של מספר פעמים של הקטע בסרט של אמיר, איתי צודק.

קרלוס מתנתק מהרצפה עם טיפה נטייה שמאלה בגלל שהמצנח משך קצת ימינה אבל קרלוס עצמו מנסה להסתובב ימינה, זה הנגיעה באבי שמשלימה לו את הסיבוב שמאלה.

יובל תסתכל רק על הגוף של קרלוס, רואים שהוא מנסה להסתובב לכיוון ההפוך.

עדיין גם אלמוג צודק קרלוס היה צריך לעזוב לגמרי את ידיות הברקסים ולנהג את המצנח מהמיתרים מעל הטוויסט ולהסתדר בחוץ.