כתב נושא: ארועים ביומיים האחרונים  (נקרא 1191 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
בעניין: ארועים ביומיים האחרונים
« Reply #20 ב- : July 04, 2010, 06:09:50 pm »
נשמע אפשרי אבל עם סבירות קלושה עד אפסית.  במיוחד שכל הארוע התחיל בפניה 180 מעלות.

אנשים בלי הכרה לא מבצעים פניות.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
« Reply #21 ב- : July 04, 2010, 06:55:56 pm »
אני אישית לא מבין את הזילזול הזה של "לא ללכת להבדק", דווקא בגלל כל השאלות הפתוחות, ודווקא בגלל שמדובר בזעזוע מוח,
ועכשיו שאלה.... אם זה היה הילד הקטן שלך שנפל מהאופניים על הראש (כן, יש סימן על הקסדה), קיבל זעזוע מוח, אינו זוכר היכן הוא, נראה מבולבל ... האם גם אז לא היית לוקח אותו לבדיקה? למה אנחנו מזלזלים בחיים של עצמינו?
לדעתי מחייב בדיקה, ואני ממליץ (מאוד ממליץ) לכל אחד שמקבל איזה בובמבה, ולאו דווקא רק בראש, ללכת ולבדוק, עדיף לגלות את הבעיה בבית חולים ולא יומיים אחרי זה בבית, ויפה שעה אחת קודם!

אמיר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק עמרי בנדטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #22 ב- : July 04, 2010, 07:01:31 pm »
אני אישית לא מבין את הזילזול הזה של "לא ללכת להבדק", דווקא בגלל כל השאלות הפתוחות, ודווקא בגלל שמדובר בזעזוע מוח,
ועכשיו שאלה.... אם זה היה הילד הקטן שלך שנפל מהאופניים על הראש (כן, יש סימן על הקסדה), קיבל זעזוע מוח, אינו זוכר היכן הוא, נראה מבולבל ... האם גם אז לא היית לוקח אותו לבדיקה? למה אנחנו מזלזלים בחיים של עצמינו?
לדעתי מחייב בדיקה, ואני ממליץ (מאוד ממליץ) לכל אחד שמקבל איזה בובמבה, ולאו דווקא רק בראש, ללכת ולבדוק, עדיף לגלות את הבעיה בבית חולים ולא יומיים אחרי זה בבית, ויפה שעה אחת קודם!

אמיר

מסכים.
הסכנה במכה בראש היא אדירה, לאו דווקא בגלל זעזוע מוח (שברמות נמוכות פשוט עובר), אלא הפחד של טראומה לרקמות של המוח ודימום פנים מוחי שלא מרגישים (אין עצבי תחושה בתוך המוח) שיכול להוביל לנכות או מוות אם לא מטפלים בו.

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #23 ב- : July 04, 2010, 07:54:08 pm »
כל זה נכון וגם אני אמרתי לו שהוא חייב, אבל צריך להבדק מייד אחרי או גג ב24 שעות שאחרי. עכשיו (כ3 ימים אחרי) כבר אין טעם, אם היה נזק הוא כבר היה מגלה את עצמו.

אגב דימום פנימי במוח לא מרגישים אבל יש לו סימנים אחרים כי הנזק למוח משפיע על הגוף והחושים, אלו בדיוק הסימנים שאמרתי לנועם שהוא צריך לרוץ לבי"ח אם הוא מבחין בהם.

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #24 ב- : July 04, 2010, 09:14:20 pm »
ראשית , איחולי החלמה מהירה לנועם.
אין ספק שיש להבדק במהירות, גם בתאונה שלי  ( פגיעה בראש בכנף מכונית בתבור ) כאבי הצוור הופיעו לאחר חודשיים.

שאלה לנועם: האם יש לך רישום של הטיסה ב GPS ?

ושוב איחולי החלמה  hug איתן

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #25 ב- : July 04, 2010, 09:22:31 pm »
טוב כדי להרגיע את כולם, נועם לא כותב הערב בפורום כי הלך להבדק בבי"ח.  ונקווה שלא ימצאו כלום.

איתן יש טרק של GPS, מכיוון שנועם ידוע כעצלן בכל הקשור להורדת טרקים אורון מונה ל"מוריד הטרקים הראשי" שיבקר מחר את נועם.

מנותק גיא ה-א

• הגעתי לאוסטרליה
« Reply #26 ב- : July 04, 2010, 10:24:22 pm »
לי יש מסקנה אחרת מכל הסיפור עם נועם.
אני לא מכיר אישית את הבן אדם אבל מסיפורים על טיסות מאוד יפות, נראה לי שאכן מדובר באיש בעל ניסיון עשיר.
אבל , ותמיד יש אבל.

בח"א במערכות יותר מתקדמות מסתם גלשן או מצנחים, במערכות שמטיסות אנשים, מסוקים, מטוסים למדו כבר מזמן שלא טסים לבד אלא בזוגות, תמיד יש אחד מקדימה ואחד מאחור לכל צרה שלא תבוא- כך ידעו לבוא ולהגיש עזרה כצריך.
לצערי כך קרה שמסוק קוברה נפל למיים מול נתניה כי התפרק לו הזנב- המסוק האחורי ריחף מעל השטח והטייס קפץ למים לחפש אחר חבריו.

לעניין נועם, הרי הרחיפה הוא ספורט לגמרי אישי אבל אנחנו לא ממריאים לבד ולא נוסעים לבד, תמיד עולים לעמדה יחד.
עוד אבולוציה קטנה בחינוך- לטוס בזוגות, לצאת לקרוסים בזוגות, לנחות בזוגות ולהגיש עזרה עם צריך.

לדעתי זה אפשרי,  לא תמיד ישים.
אבל אם נועם איבד 15 דקות יקרות, מה היה קורה אילו....
« עריכה אחרונה: July 05, 2010, 08:45:26 pm על ידי גיא ה-א »
And once you have tasted flight, you will always walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been, and there you will always long to return.
" (דה
וינצ'י)

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #27 ב- : July 04, 2010, 11:13:48 pm »
שלום לכולם כאמור חזרתי מבדיקות בבי"ח כולל CT ראש ובדיקות כלליות והמימצאים מראים שהכל תקין  חוץ משריטות עמוקות במוח שלהןאין להם הסבר  lugh,אני אשתדל להכניס מחר תיאור יותר מדויק של האירוע,כפי שתואר ע"י האנשים שראו אותו ואת ההערכות של מה שניראה שהיתרחש ,אני מרגיש טוב ,נישתמע hug

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
« Reply #28 ב- : July 04, 2010, 11:16:39 pm »
שמח לשמוע שאתה בסדר
ל' מהמוסד לרחיפה