כתב נושא: מחפש קסדה  (נקרא 325 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק נמרוד רותם

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • פטנטים
    • דוא
מחפש קסדה
« ב- : June 22, 2010, 11:48:23 pm »
לפני חודש קניתי קסדה מלאה, יפה, מבריקה ובטיחותית.
אהבתי אותה מאוד, ליטפתי אותה בכל הזדמנות ונתתי לה הרבה צומת לב, אפילו כשהיא קצת לחצה ועשתה לי כאב ראש.
לא מזמן, לאחר טיסה בבת ים, הכנסתי את הציוד למכונית, הנחתי את הקסדה על גג הרכב לרגע, והתחלתי בנסיעה.
באזור הרצליה נזכרתי שלא הכנסתי את הקסדה לרכב... ופלטתי צעקה שאם אפרט את תוכנה אחסם בוודאות עלידי המסנן האוטומטי של הפורום.
שקלתי אם לפתוח בחיפושים, בקטע הכביש הקצר שבין בת ים והרצליה, אך לבסוף החלטתי שכניראה שהעניין אבוד.

מסתבר שאני מרחף בכמה מובנים.

מאז אני טס עם קסדת אופניים מגוחחת, או גונב לדודו את הקסדה כשהוא מפנה את הגב לרגע. (כן, בגללי הוא עושה wing-overs על הרכס בגובה 0 בלי קסדה)...

אם מישהו מעוניין למכור קסדה משומשת, עם הגנה לפנים - אשמח לבדוק אם הראש המפוזר שלי יכול להיכנס אליה.
054-6564160
נמרוד.
פטנטים
תוכנה לניתוח גיאומטרי ותמחור חלקים בהדפסה תלת ממדית:
www.GizmoParts.com

דוד פרנק

• אורח
בעניין: מחפש קסדה
« Reply #1 ב- : June 23, 2010, 12:01:01 am »
תבדוק את האתר של חברת Lubin הצ'כית   http://www.lubin.cz/?p=helmets

יש להם קסדות איכותיות ויפות והם שולחים לארץ במחירים סבירים, אפשר גם לשלם ב Paypal ולא, אני לא סוכן שלהם...פשוט הזמנתי מהם רתמה קלה והיא בדרך.

מנותק עמרי בנדטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מה תודה? תתלבשי!
    • דוא
« Reply #2 ב- : June 23, 2010, 10:32:34 am »
לפני חודש קניתי קסדה מלאה, יפה, מבריקה ובטיחותית.
אהבתי אותה מאוד, ליטפתי אותה בכל הזדמנות ונתתי לה הרבה צומת לב, אפילו כשהיא קצת לחצה ועשתה לי כאב ראש.
לא מזמן, לאחר טיסה בבת ים, הכנסתי את הציוד למכונית, הנחתי את הקסדה על גג הרכב לרגע, והתחלתי בנסיעה.
באזור הרצליה נזכרתי שלא הכנסתי את הקסדה לרכב... ופלטתי צעקה שאם אפרט את תוכנה אחסם בוודאות עלידי המסנן האוטומטי של הפורום.
שקלתי אם לפתוח בחיפושים, בקטע הכביש הקצר שבין בת ים והרצליה, אך לבסוף החלטתי שכניראה שהעניין אבוד.

מסתבר שאני מרחף בכמה מובנים.

מאז אני טס עם קסדת אופניים מגוחחת, או גונב לדודו את הקסדה כשהוא מפנה את הגב לרגע. (כן, בגללי הוא עושה wing-overs על הרכס בגובה 0 בלי קסדה)...

אם מישהו מעוניין למכור קסדה משומשת, עם הגנה לפנים - אשמח לבדוק אם הראש המפוזר שלי יכול להיכנס אליה.
054-6564160
נמרוד.

אני טס עם קסדת אופנוע ששימשה אותי עד עכשיו עם.. נו, עם האופנוע..

היא יותר מגנה על הראש
היא יותר חמה מקסדה ייעודית
היא יותר כבדה
לי היא עלתה פחות כי ממילא יש לי אותה..

אבל אם אתה שואל אותי עם מה הייתי מעדיף לדפוק את הראש, הייתי עונה "וויסקי", אבל אם מדברים על קסדה - אז לנגיחה בסלעים הייתי לוקח קסדת אופנוע.
זאת קסדת שטח שהורדתי לה את המצחיה, קסדות הכביש יותר חמות ועם מפתח מצומצם יותר (שדה ראיה).

(בתמונה - נוסטלגיה)
« עריכה אחרונה: June 23, 2010, 10:35:24 am על ידי האח בלוז »

מנותק נמרוד רותם

• מפעיל בובקט מתקדם
    • פטנטים
    • דוא
« Reply #3 ב- : June 23, 2010, 02:04:50 pm »
קסדת אופנוע נשמע נהדר, אבל בטח יהיה יקר יותר.
דוד, אין מחירים באתר ששלחת.. איך מזמינים מהם?
פטנטים
תוכנה לניתוח גיאומטרי ותמחור חלקים בהדפסה תלת ממדית:
www.GizmoParts.com

דוד פרנק

• אורח
« Reply #4 ב- : June 23, 2010, 03:51:40 pm »
דבר עם  Vit בקשר למחירים של מה שאתה רוצה להזמין:

[email protected] 

מנותק צוק

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
« Reply #5 ב- : June 23, 2010, 07:04:40 pm »
גם אני טסתי בהתחלה עם קסדת אופנוע שהורדתי לה את המצחיה. מסכים איתך שהיא מגנה יותר טוב אבל שדה הראיה מצומצם משמעותית מקסדה יעודית אז אני לא ממליץ אלא אם אין ברירה. מה שבטוח שקסדת אופנוע נראית הרבה יותר מגניבה.
אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה...