כתב נושא: סרט חדש באתר רוח הקודש, טיסה באפקט הכנרת ביום הארוך ביותר בשנה  (נקרא 997 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אמיר מליק

• That's all she ever thinks about Riding with the wind.
  • מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • אפסילון 5 - הבחור בתמונה למעלה "שמח"
    • אמיר מליק בפייסבוק
    • דוא
שלום לכולם

הרבה מהצילומים אני לא זוכר, אבל היום נהניתי מאוד לערוך אותם, אחרי 3 בירות הייתי די מטושטש, ואני מקווה שלא פגעתי באף אחד  lugh

בכל מקרה את הטיסה אני כן זוכר והיא היתה  מ.ד.ה.י.מ.ה
1200 מטר מעל סוסיתה, אני וחומוס באויר, נהנים לנו, באבי שחר מופיע פתאום מחתינו ומגרד את המדרונות ולבסוף נוחת ליד כפר חרוב, אחרי שעה וחצי באויר, העילוי המדהים שהיה לנו בכל פינה הפסיק בבת אחת, אבל הצלחנו לגלוש חזרה ולנחות בעמדת ההמראה, לאחר מכן אפילו זכינו לראות את דונסקי יוצא (כן עופרי זה מצולם) ולראות את איתן שבירו ואוהד טסים להנאתם כשכבר לגמרי חשוך ורק אור הירח מאיר את העמדה
אז למה אתם מחכים? ליחצו על התמונה כדי להוריד את הסרט - גודלו 89 מגה

היה גדול, ויהיה לי זכרון נחמד לקחת איתי לארה"ב - אני ממריא בעוד 10 שעות בערך, אבל אני חוזר בעוד שבועיים

אז תמשיכו לטוס בבטחה, ותוסיפו הרבה תמונות לפורום

אמיר

סרט מדהים מאפקט הכנרת ביום הארוך היותר בשנה, בגובה 1200 מטר
כל פעולה, לא משנה כמה קטנה, מניעה מיתר  ביקום

מליקום בניית אתרים - צור קשר : [email protected]

מנותק sefidori

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ועוד כמה תמונות מהיום הזז והבא אחריו :
הכי כיף זה לרחף witch
God Is a Paraglider

מנותק עמית דונסקי

• הגעתי לאוסטרליה
  • מנוע Black Devil, חופה Thrust 09. הפייסטה למכירה.
    • דוא
אז ככה:
קודם כל ולפני הכל; מוריד את הקסדה ומצדיע לכל חבורת רוח הקודש. מצאתי את עצמי באוויר הרבה בזכותכם.
 thanku לאמיר, צחי, אורי, ספי, איתן, יורם, שוקי, טדי, אוהד, אבי,  ובכלל... לכל החבורה הסופר-מפגרנת הזו שנקראת רוח הקודש. אדם מתברך בידידים שכאלו ואני מעריך את העזרה, התמיכה והפרגון של כולכם !
אפילו של עופרי, שבדרכו שלו מנג'ס לי בשכל כבר שנה ושאיים עלי בטלפון בתביעה משפטית במידה ואמיר ישלב בסרט את הקטעים שדיברנו בהם עליו  ;)
תודה רבה לכולכם!

היה אחלה של אחה"צ. כבר משדה הנחיתה, ראיתי 4 חבר'ה יושבים בשכבת אטמופירה אחרת. את מליק זיהיתי. כאשר הגענו לעמדה, תמיר (הבן-זוג הנוכחי של הטטרה-אקסית של זיידמן) ואני, הרוח הייתה חזקה מאוד. שבירו וצחי עמדו רתומים על קצה העמדה וחיכו שהרוח תרגיע את עצמה. שבירו תפס איזה רגע, הניף ונעלם למעלה. צחי הסתכסך עם הרוח, הכריז ברוגז והתפרק מהציוד. זה כנראה עשה את האפקט שלו, כי כמה דקות אח"כ הרוח נחלשה משמעותית, ואורי ומליק שהגיעו בינתיים לעמדה, הכריזו ש"יאללה, אפשר לצאת". תמיר הניף ועף ואני קיבלתי יחס של VIP בעמדה, כולל בכירי רוח הקודש שהחזיקו לי את החופה מול הרוח ועשו "לולולוי" כשהמראתי. איזה חבר'ה... תענוג.
היה נעים באוויר. קצת שקעתי בהתחלה, אבל מעל שדה הנחיתה מצאתי את עצמי בגובה של עמדת ההמראה שוב. טדי דאג לדווח לכולם בקשר שהרוח למטה דרום מערבית ולהזכיר לכמה חבר'ה שבחלקו הצפוני של שדה הנחיתה ישנו קו מתח שלא נחשב למשטח נחיתה ידידותי למשתמש.
הנחיתה הייתה רכה, והחטיבה הלוגיסטית שישבה ברמת הגולן, ארגנה לנו רכבי איסוף.
אח"כ, למעלה שוב, אכלנו כולנו ארוחת ערב בכפר חרוב ומשם עברו כולם בחזרה לעמדה. שוקי פינק אותנו בקפה שחור ובתוך כמה דקות גם התארגנה מדורה ואוהד שלף גיטרה ושירונים והתחיל לזמר. ספי לא התאפק ושלף את הדרבוקה, שוקי גם ואבי את החלילית. מליק תפקד כדי-ג'י והעביר לאוהד את התווים של השירים שהקהל לחץ עליו להעביר ובקיצור, קיבלנו ערב תרבותי א-לה-חבר'ה.

כשאני עזבתי, השעה הייתה 01:00 בערך. כולם עוד ישבו ליד המדורה ושרו.

מנותק עופרי אייזן

• מצאתי פסיפס
    • דוא
דונסקי ידידי,
מזל טוב על החזרה. הלוואי ותהיה לכך המשכיות.
בהצלחה!

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
מאאאאאליק אחלה צילומים. אני ידע שאתה יודע , אבל שווה לכתוב. תהנה בארה"ב.
דונסקי מזל טוב, אני מודה, זו לי הפעם הראשונה שראיתך בפועל ויכולתי להדביק פנים לאוותר כבוד הוא לי.
גורביץ אתה זה שבאמת ניגן יפה, אני רק חיממתי אותך על הגיטרה.
ואבי שחר באת כאנדרדוג וסחפת אותנו בנגינת החליל בסערה.
ספי איזה בוקר עשית לנו עם הארוחת בוקר והסלטים שחתכת כשאנחנו רק התחלנו לחלץ עצמות.
שבירו אין עליך ועכשיו בהרכב המשפחתי המלא.. ביכלל!
אופטי תפסת את מצלמת הסטילס שלך וירית בנו פלאשים בכזו חדווה lugh
שוקי עם הרכב ממונף אחלה בדיחות
וכמו שכתבת דונסקי להתברך בחברים שכאלו, לפעמים אני מרגיש שהטיסה היא רק אמתלה :)

מנותק איתן שבירו

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
ותגובה ממישהי שעדיין לא ריחפה אף פעם אבל מצטרפת מידי פעם אליכם.
המפגשים שלכם תמיד מהנים.
החברותא, מצב הרוח הטוב, (גם כשהרוח לא משהו) רוח התנדבות והאכפתיות זה מזה.
כיף אמיתי שתענוג להיות חלק ממנו.
תודה על אירוע מהנה כ"כ.תודה למרחפים, לצלמים, לבשלנים,למספרי הבדיחות,לנגנים ולזמרים.
חזרנו הביתה עייפים אך מלאי חיוכים ואנרגיות טובות.
תודה מכל משפחת שבירו :איתן, הדס , דנה וממני יהודית hug

אסי גורביץ

• אורח
חבר'ה
באמת שאין הרבה מה להוסיף... היה פשוט אדיר!!!
אני חושב ששמעתי בסופ"ש הזה יותר בדיחות מבעשר השנים האחרונות... ;)

תודה לכולם