כתב נושא: אנחנו אוהבים להתפלש ברפש. בוא נהיה כנים עם עצמנו.  (נקרא 332 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
  • The art of letting go...
    • בלוג - נפאל
    • דוא
יש אייטמים בפורום רוח הקודש שמקומם ב"קוליסאום".
במקום להתלונן על אבדן טוהר המידות בפורום, במקום לפסול נושא או אדם, נסמן אייטמים כ"שטח אש" - הקוליסאום. הכניסה על אחריות הכותב / קורא. בואו נשחרר את אמיר וצחי מתפקיד השיטור כפוי הטובה ונשחרר את פורום רוח הקודש ממתקפות על עצם מוסריותו.

אנחנו אוהבים להתפלש ברפש.
בוא נהיה כנים עם עצמנו.

פרויד פיתח תאוריה שלמה על כך... רובנו התמודדנו עם השלב האנאלי בצורה שמאפשרת לנו לתפקד פיזית בחברה. אנחנו אוכלים עם סכין ומזלג, וכאשר אנו כועסים על מישהו, אנו לא תוקעים בו את אותה הסכין. אלה חוקי החברה. אלא ש..., כאשר ניתנת האפשרות לעקוץ, כאשר טעם הארס הניגר מפינו מתוק מנשוא, כאשר צליל הסתירה בלחי חברנו מהדהד בצפיות הולכות וגוברות, אז אנו לא תמיד יכולים להתאפק.

הפורום הוא מקום כל כך נוח, כל כך מאפשר ממרחק המקלדת.
ה"לחם וקרקס" הרומאי הפך לטלנובלה שחייבת אפיקי זרימה.
זה נכון לכל חברה. הצורך באפיק להתפלש. צהובונים חוגגים וריאליטי זה רייטינג.

עובדה. כך הדבר גם אצלנו, בחברה המאוגדת סביב התשוקה למעוף החפשי. סביבנו, יש אריג של חברות, ידידות, אהבה, יריבות, עוינות וכל גווני הקשת של  הרקמה הנפשית האנושית.

יש כאלה, אשר החיבור ביניהם הוא דרך היריבות.
אנחנו נהנים לצפות ולהביע דיעה. אנחנו מגיעים לפסגות הנאה כאשר המוסריות של המעשים, או התקשורת סביבם נמצאת בשאלה. מספרי הצפיות מדברים בעד עצמם.
רק, בואו נזכור שאלה היריבויות שלהם, לא שלנו.

רוח הקודש הוא מקומם של כל המרחפים בישראל. כולם.
מטרת רוח הקודש היא ליצור עניין אצל כמה שיותר מרחפים ומקום שואב למרחפים חדשים.
רוח הקודש היא האפשרות לחממה הרעיונית של רוחו של ג'ונתן ליווינגסטון השחף.
הוא גם מקום המפגש של ניגודי אינטרסים מסחריים, של אנשים אשר צורת הביטוי שלהם לוקה בחסר, וביטויים של אנשים הלוקים בחסר, של אנרכיסטים, אידאליסטים ואינפנטילים.
כל אחד ושריטתו הוא, תחת מטריה ווירטואלית ללא כוונות רווח.

בינתיים, עד אשר, אם וכאשר, נגדיר לעצמנו שברצוננו לתחם צהובון בפורום בו הידיים מורמות והכפפות מורדות, ה"קוליסאום" שאני מציע, נוכל ללכת על פי כלל אצבע להתנהלות בשטחי המרעה והאש של הפורום:

"אל תריב עם חזיר. שניכם תתלכלכו, והוא נהנה מזה" (... לא שלי.)

שלכם,
קרלוס

מנותק avivh

• מצאתי פסיפס
    • דוא
קרלוס יקירי
גרמתה לי כרגיל לחסוב מחשבות יםות וטובות
תודה
מבקש לנצל את דברך והשפעתם להגן על ידידי צנחן מס 1 ...מהדיון הקודם אני אישית אוהב את צנחן מס 1  בשל טוב ליבו תמימותו ושימחת החיים שבו.

אכן הוא צריך ללמוד את גבולות יכולתו והוא לא !!!! כך גם רבים מאיתנו.
עם הוא אכן ברח  - זה מעשה רע ועל כך הוא יתן את הדין

אבל... לדבריו הוא לא ברח והוא אכן דיבר עם המישפחה וביקר את הילדה בביתה. להבנתי לילדה אין נזק - משפחתה  לא פרירית  והצנחן כאמור טוב לב ...  הוא ישלם  ועוד איך ישלם.

לאלה שבאמת חושבים כי יש להעניש אותו אני מבקש לומר ש...
ניתן לחלק את בני האדם לקבוצות ואופנים שונים ומרובים וכך גם את מעשהם. לדעתי חלוקה אחת  חשובה ועקרונית  היא אופי המעשה ואופי האדם, 
ובפשטות - טוב לב ונפש  או  רשע מרושע  (רע לב ונפש )  והוא ,,,צנחן מס 1  טוב לב !!!   וזאת יודעים  כולנו.

מצחיק/עצוב  לחשוב כי אך לפני שנתיים בריחוף מנתניה לבית-ינאי נחתתי בחוף חבצלת (ליד "הגלשן" אכן שאריה שבר קרסול..) על בחורה יפה מנתניה ומיד הוקפתי ע"י 6 גברברים , חברה ובני משפחתה,  ששקלו בינם לבן עצמם , מה הדרך הטובה ביותר להרביץ וגם לרוקן אותי כספית (למרות שלנערה לא קרא כלום) .  ניצלתי ... בזכותו של צנחן 1  "שהצילני מידם"  בבדיחות ודיבורי חלקות.  חבל  שלו לחברי הצנחן מס 1 לא היה את אותו המזל ואת אותו החבר שיציל אותו מידים .

עם כל הביקורת על חוסר אחריותו - יש לזכור את טוב ליבו וטוב מעשיו. להאמין לדבריו - כי הוא לא ברח וכי הוא בקשר עם המשפחה.
אני מבקש שלא לעודד את הלינץ חסר הרחמים בו - מאחר וזה יעלה מאוד את המחיר שהוא ישלם .

אביב

מנותק שוקי ציוני

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
קרלוסיאן
זהו ? כבר העברת את כל הציוד?

מנותק יניב

• הגעתי לאוסטרליה
  • ליפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם אידיוט עם מצית
    • דוא
קרלוס
אני מסכים איתך כל כך
למרות שגם אני גרמתי לכמה שירשורים כאילו בעבר

אתה צריך להנהיג את הפורום
אולי את המדינה
אההה בעצם את העולם
המקום יהיה יפה יותר בזכותך

מת עליך יניב

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
קרלוס, אהבתי את מה שכתבת.  גם מהבחינה הרעיונית וגם מהאופן הסיפרותי.

המשך כך, והפורום שלנו יראה טוב יותר.

מנותק elibennun

• מפעיל בובקט מתקדם
    • דוא
קרלוס, שפו!
וזה, כנראה, לא ילך.
יש המון אגו ושאר מרעין בישין במרחבנו.
בזכות חייזרים כמוך ועוד כמה - אולי נשמור צלם אנוש.
וגם על כך - דיינו.